Professioneel en klantvriendelijk

Na in het voorjaar een aantal offertes te hebben opgevraagd waaronder ook bij Zonduurzaam kwamen zij er als meest economische uit en brachten de Panelen het meeste op. Kortom de beste keuze. Afgelopen woensdag zijn volgens afspraak de panelen geplaatst waarbij een stel leuke en vriendelijke gasten vakkundig en in goed overleg met mij de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Met name ook de wijze waarom de leidingen langs de gevel moesten lopen is geheel volgens mijn verzoek uitgevoerd. Helaas laat de zon het nu een beetje afweten maar alles functioneert perfect. Wat mij betreft is Zonduurzaam een aanrader.

Prima - deliver what you promise

Deskundig advies, goede prijs (intensief vergeleken), werken met betrouwbare partners (installatie), tijdige oplevering en uitstekende nazorg.

Fantastisch

Vriendelijk open en eerlijk contact Ze helpen je een keuze te maken zonder opdringerig te zijn. Ze hanteren een vriendelijke en positieve manier van communiceren. Klant vriendelijke en wat ze zeggen en afspreken komen ze na ! echt een aanrader !

Prima geregeld allemaal

Offerte toepasselijk op mijn situatie. Snel geleverd. Klein probleempje werd snel opgelost en alles functioneert zoals het hoort

Zeer behulpzaam en goede afhandeling van de installatie

Zonduurzaam was zeer behulpzaam in het voortraject en zorgde voor een goede installatie en afhandeling! Netjes en snel gedaan hoor!

Top advies en uitvoeren van de werkzaamheden

Goed advies, goede prijs en de werkzaamheden keurig en goed uitgevoerd. Vooral de follow up na de offerte/bestelling, mondeling contact èn mails zijn vriendelijk en zij denken met je mee! Even als de afhandeling van de btw teruggave is goed geregeld. Kortom zeer te vrede over Zonduurzaam èn aanrader.

Vanaf het eerste telefooncontact tot het leuke dagje van montage is Zonduurzaam een Topbedrijf !

Vanaf het eerste contact met een zeer overtuigende telefoniste en iemand die weet waar het voor ons als klant over gaat tot het dagje van montage zijn wij blij te hebben gekozen voor Zonduurzaam! Je krijgt echt waar voor je geld qua begeleiding in het gehele traject! Geen vraag is te veel ,ook de nasleep van bv de BTW teruggave is zeer goed en duidelijk geregeld ! Elke dag wordt er nu gekeken via de app hoeveel we hebben bijgedragen aan een goed en beter milieu niet alleen voor ons maar ook voor onze kinderen en straks misschien kleinkinderen! Kortom we genieten van het gene wat we samen hebben geregeld! Zonduurzaam is niet alleen duurzaam maar ook zonnig en warm op alle fronten!

Goede service en leuke monteurs.

Top, betrouwbaar, transparant en goede communicatie

Op internet lees je over elk bedrijf rare verhalen, aan de voorkant wordt het goed en goedkoop verkocht, aan de achterkant komt er een hoop sores bij... Dat had ik dus NIET bij Zonduurzaam. Ik werd geholpen zoals je verwacht, vriendelijk, helder en open. Ook toen een collega werd getroffen door ziekte, werd ik 's ochtends al gebeld met de vraag of het erg was of het verplaatst mocht worden. Geen probleem, als je maar communiceert; dan is het nooit erg. Enfin, ook nu werkt het top, helder met inzicht via de app. Beloftes worden waargemaakt en ook nu nog wordt er gevraagd hoe het gaat en of ik happy ben! Ik heb inmiddels mensen aangedragen, dat doe ik graag, want als je dergelijke service verleend heb je aan mij een goeie :)! Ga zo door!

Goed geplaatst en netjes afgewerkt.

De mannen waren mooi op tijd.. Nog even overlegt wat ik wilde. Snel en vakkundig geïnstalleerd. TOP!!!

Snelle professionele levering en installatie

Goed contact, duidelijke uitleg van de stappen en goede offerte. De installatie was snel ingepland en binnen een dag klaar. Er was de dag van de installatie een kleine wijziging en dit is snel opgelost en aangepast. Zeker een aanrader.

Goede uitleg en netjes geinstalleerd.

Tijdje geleden was ik opzoek naar een bedrijf die zonnepanelen kon installeren. Toevallig in die periode een zakelijke relatie die op hetzelfde moment een bedrijf zocht en voor Zonduurzam had gekozen. Na zijn uitleg heb ik zelf ook contact gezocht. Ik werd tijdens de gesprekken goed geadviseerd en uiteindelijk een offerte gekregen waar ik ook voor tekende. Voor mij is transparant zijn belangrijk en vooral een heldere communicatie. Op de dag zelf waren er wat zaken die bij het installatiebedrijf niet bekend en helder waren, maar deze werden na een paar telefoontjes wel netjes opgelost.

Mijn ervaring was zeer tevreden over het aanschaffen van de zonnepanelen zeer nette afhandeling

Vriendelijk personeel, staan graag klaar voor vragen

Moest overstappen naar andere provider, ivm wifi Werd netjes geholpen met het installeren vam de omvormer op mijn mobiel.

Hele goede service. Netjes uitleg ook toen de zonnepanelen die we zouden krijgen niet geleverd konden worden. Er werd een goed nieuw alternatief voorgelegd. Plaatsing ging ook heel goed we hadden er 12 besteld maar uiteindelijk konden er toch maar 10 op maar weer een goede afhandeling en netjes goed verzorgd. Zeer tevreden en zeker aan te raden.

GEWELDIG!!!

Het eerste contact, was al perfect door de uitleg van de offerte. Meerdere opgevraagd en steeds kwam ik weer bij die van jullie terug, omdat hij klopte. De panelen liggen perfect op het dak. De monteurs gingen secuur en veilig te werk. heb meerdere foto's gemaakt en zal deze mailen. Mocht er mensen zijn die een referentie willen, mag ons nummer of mail adres gegeven worden. Vriendelijke groet, Carl Peinemann

Toppers

Gehele installatie ging fantastisch , er werd heel goed gecommuniceerd en de mannen waren heel beleefd . Alles verliep vlekkeloos en er werd netjes gewerkt . Zeker een aanrader .

De medewerkers van Zonduurzaam denken goed mee. Mijn complimenten voor Quang, we hebben nogal wat tijd met elkaar aan de telefoon doorgebracht om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen goed op het dak kwamen te liggen. De voorbereiding was dan ook uitstekend. De installatie is de tweede keer goed gegaan (de eerste keer bleek er toch onverwacht iets niet te passen en ik wilde niet ter plekke het plan helemaal omgooien, daar waren ze heel begripvol in). De installatie is ook goed gegaan. Het enige wat jammer is, is dat bij ons niet genoeg ruimte was voor een grotere omvormer, waardoor we nu een stopcontact missen voor de droger. We gebruiken nu een combi-switch, maar het komt er in de praktijk op neer dat de droger en wasmachine nu niet langer tegelijk aan kunnen staan. Dit was wel handig geweest om van te voren te weten. De communicatie met Zonduurzaam, maar nogmaals in het bijzonder met Quang, ben ik heel tevreden over en de zonnepanelen werken ook goed.

Snelle en vakkundige offerte en installatie in samenspraak met de klant

Na het opvragen van een offerte welke snel is geleverd en met een duidelijke mondelinge uitleg zijn de panelen vakkundig geïnstalleerd. Dit alles in samenspraak en zeer netjes uitgevoerd. De registratie en afhandeling van het geheel is vlot verlopen.

Erg tevreden over Zonduurzaam, van offerte tot after-sales

Goede service, degelijk geïnstalleerd, leidingen keurig gelegd, heldere uitleg over het aanschaftraject, de werking van de panelen en de BTW-teruggave. Goede bereikbaarheid van klantenservice. Kortom, een aanrader voor iedereen die overweegt zonnepanelen aan te schaffen.

Het contact was fijn en een zeer snelle levering. De installateurs waren zeer aardige harde werkers, zij hebben alle kabels en dergelijke super netjes weggewerkt echt top werk geleverd.

Vanaf de eerste minuut bijzonder goede begeleiding, informatie en installatie

Bijzonder vriendelijke en informatieve begeleiding vanuit Zonduurzaam. Vragen worden direct opgepakt en beantwoordt, en afspraken nagekomen. Dank aan Quang, Sam en Anneke voor de uitstekende service. Ook de installatie zelf is perfect verlopen door vakkundige en vriendelijke installateurs. Kortom, meer dan tevreden over Zonduurzaam!

Snel en netjes

Ze waren er om 8:00 uur en om 12:30 klaar. Snel en netjes gewerkt mannen!! Top gedaan!! Bedankt!!

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen