Professioneel maar ook persoonlijk.

Vanaf het begin goede uitleg en er werd echt de tijd genomen om het zo optimaal mogelijk te krijgen voor onze situatie. Zelfs al was het vrijdag al wat later op de middag. Daarna nog een paar keer gebeld met vragen etc en ook daar goede uitleg. Professioneel maar ook persoonlijk. Dat heb ik als heel prettig ervaren. We hebben de panelen nu een week en het enige waar we nu op wachten is dat de zon gaat schijnen.

top!

Goede communicatie! Overzichtelijk weergegeven via mail. Keurige vakmensen werken netjes! Wij zijn blij met het resultaat!

Snel geregeld en meegedacht

Goed en snel geregeld. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook denken ik oplossingen en snel schakelen was prettig!

Erg klantvriendelijk

Fijn bedrijf met duidelijke uitleg. Aardig en kundige personeel. Ook de installateurs erg harde en aardige mannen. We hoeven niks zelf uit te zoeken. De BTW terug gave regelen hun. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Goed contact met Zonduurzaam gehad. Veel expertise in huis.

Snel geleverd en uitstekend personeel

prima service

prima service alles goed geregeld prijs prima en zeer ervaren en nette installateurs. Alles geregeld enigste wat je zelf moet regelen is de aanmelding bij je leverancier.

een uitstekend fijn bedrif

Een fijn bedrijf .Ze denken heel goed met de klant mee. Z0wel de mensen op de werkvloer als het kantoor .Ze zijn vriendelijk en netjes en denken in oplossingen .Kort om geweldig.

Fijn bedrijf om zaken mee te de doen

Vakkundig advies. Zeer vriendelijke( niet gemaakt) contactpersonen, zowel tijdens offerte- traject als wel de after- sales. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren. Tevens waren ook de panelen-monteurs voorkomend, vakkundig en flexibel in het meedenken in oplossingen. Dit is mijn mening en daar moet u het mee doen

Afspraak = afspraak

Ik heb zeer goede ervaringen met Zonduurzaam. Vanaf het eerste moment werden afspraken nagekomen. De offerte die ik ontving voldeed gelijk aan mijn "uitvraag". Ik wist namelijk vrij goed wat ik wilde. Ook de uitvoering van de werkzaamheden verliepen zeer prettig. In goed overleg werden keuzes gemaakt. De uitvoering gebeurde door werklieden uit de directe omgeving. Keurig nette, vakbekwame werklieden. Wat mij betreft zeer prettig zaken gedaan.

Een prettig bedrijf om zonnepanelen door te laten plaatsen!

De communicatie was erg prettig en duidelijk. Vooraf werd alles duidelijk besproken en er werd goed geadviseerd. Medewerkers die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en vakkundig! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Een prima bedrijf om je zonnepanelen te laten leveren en installeren.

Een bedrijf die in korte tijd nakomt wat afgesproken is. Vanaf het eerste contact tot aan het einde van de installatie een goede indruk achergelaten.

Vriendelijke mensen en snelle plaatsing.

Doordat de buren goede ervaringen hadden met Zonduurzaam waren wij er snel uit om ook met jullie in zee te gaan. We zijn zeer tevreden over de snelle plaatsing van de zonnepanelen, ook over de werklui die met ons meedachten en aan het eind van de dag alles netjes hebben opgeruimd.

prima geholpen

Alles goed uitgelegd

Klant vriendelijke goed ervaring met ze. En ze staan klaar omje te helpen

Alles zoals afgesproken

Zelfs nog enkele dagen eerder dan afgesproken is een team van 4 monteurs aan het karwei begonnen. Alles werkt, het ziet er keurig uit en ook de instructies waren helder. Van harte aanbevolen!

Prima geregeld

Nadat contact met Zonduurzaam is gelegd door Benny, hadden we direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Goed geïnformeerd besloten we de zonnepanelen door dit bedrijf te laten plaatsen. Snel en correct gewerkt door de jongens van installatiebedrijf.Zeker een aanrader.

Afspraken worden nagekomen

Communicatie is erg goed. De mannen die kwamen monteren waren vakbekwaam en vriendelijk. Ondanks het slechte weer hebben ze het netjes en correct gedaan. De app net geïnstalleerd, dat ging goed..nu afwachten of en hoe het bevalt.

Uitstekende begeleiding door klantvriendelijke medewerkers.

Bij het eerste contact met Lisanne van Zonduurzaam kregen we direct het gevoel dat we aan het juiste adres waren. Geduldig werd op al onze vragen uitleg gegeven. Ook over de snelle levering en montage zijn we zeer tevreden. Na de montage van de zonnepanelen zijn we uitstekend begeleid door Anneke van de klantenservice. Zelfs een paar schoonheidsfoutjes werden later hersteld.

Ik heb door de goede adviezen en aanpak goede ervaringen met zonduurzaam.urzaam

Door de goede klantvriendelijkheid en de duidelijke wijze van adviseren van Zonduurzaam en de reeele prijzen die zij hanteren beveel ik hen aan bij kennissen.

Alles was super geregeld en met een eerlijk advies.

Vooraf voldoende geïnformeerd over de mogelijkheden. Snel telefonisch contact zonder lange wachttijden. De levering en het aanbrengen van de panelen, omvormer en het aanpassen van de meterkast is snel en zeer vakkundig uitgevoerd door zeer nette monteurs.

Top!

Nemen na de offerte snel contact met je op. Het contact is super. Met duidelijke uitleg wat je kan verwachten. Proberen samen met jou tot oplossing te komen naar jouw wensen en jouw financiële budget. Voor vragen zijn ze ook snel bereikbaar. Alles word stap voor stap met je doorgenomen. Ze hebben super werk afgeleverd. Zeer tevreden!

Erg tevreden met zonduurzaam goede service en Deskundige en informative uitleg goede voorbereiding en planning en ook zeer vakkundige en prettige en snelle medewerkers van de installatie van de zonnepanelen. Super bedankt

Tevreden vanaf eerste gesprek tot installatie

Deskundige en informative uitleg van het systeem en meedenkend, goede voorbereiding en planning en ook zeer vakkundige en prettige medewerkers voor de installatie van de zonnepanelen.

Prettig contact en uitvoering subliem, zeer tevreden!

Prettig contact gehad met Benny Foks, goed geadviseerd en meegedacht. De installateurs Wouter en Jeroen snel en goed gewerkt en aangenaam in de omgang. Ook zij gaven ons op vragen goede adviezen. Wij kunnen jullie zéér aanbevelen!

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen