Afgewerkt conform afspraak.

Geen verassingen alles netjes zoals op voorhand afgesproken opgeleverd.

Goed en overzichtelijke offerte, keurig geleverd en met nette monteurs

Prettig contact met zon en duurzaam, Nette offerte Goede oplevering door HR techniek Nette monteurs, Nette oplevering en alles in overleg opgeleverd

Keurig personeel wat ook restafval netjes opruimde , panelen werken prima en ook de nazorg is goed geregeld, helder en duidelijk

gemengd

Ben via Consumind bij Zonduurzaam terecht gekomen. In eerste instantie was ik absoluut niet tevreden over de offerte, die ik daarna ook wilde cancellen. Dat is toen goed opgepakt en opeens kwamen er betere voorstellen die ik toen welgeaccepteerd heb. Daarna meldde zich Solarpas en de samenwerking met hen liep als een zonnetje, ook de installatie. Er werd geluisterd en geprobeerd het zo netjes mogelijk af te werken. Hun bereikbaarheid was prima. Dit in tegenstelling tot Zonduurzaam, er wordt niet of pas laat gereageerd op telefoontjes of what's app berichten, waardoor ik me in de steek gelaten voelde. Doe hier wat aan, dat hoort bij klant vriendelijkheid.

Met twee personen 14 panelen en een nieuwe groepenkast geplaatst. Kundige en vriendelijke medewerkers, na de aansluiting werd de stofzuiger nog gehanteerd om een en ander keurig achter te laten, top geregeld.

Goed uitgelegd en netjes gemonteerd

Goed uitgelegd en snel en netjes gemonteerd

Goede ervaring!!!

Vriendelijke mensen die je goed te woord staan en een duidelijke uitleg geven. Installatie is allemaal vlot en goed verlopen door goede vaklui. Ben zeer te spreken over zonduurzaam.

Goed geïnformeerd

Communicatie was eerst wat stroef en het wat misschien makkelijker geweest om eerst een schouwing te laten doen dit in de stroomkabel te plaatsen. Tijdens de installatie waren er wat uitdagingen ivm vloerverwarming maar zowel zonduurzaam als de monteurs van bysun hebben dit zeer vakkundig opgelost.

Netjes op tijd, goed overleg, duidelijke instructies en aangename werksfeer

super, geen omkijken naar

Installatie verliep volgens afspraak en alles in overleg afgestemd. Ik hoefde na afloop alleen maar te stofzuigen.

Heel erg tevreden

Goede plaatsing vriendelijke personeel goede begeleiding prima

Geweldige service

Wij hebben vanwege dakramen een wat lastiger dak om voldoende zonnepanelen te plaatsen. Benny Foks van Zonduurzaam heeft alles uit de kast gehaald om zonnepanelen toch voor ons mogelijk te maken. Ook de monteurs van hun installatiebedrijf (Solarpas) hebben een uitstekende service geleverd, problemen opgelost en tips gegeven. Een can do mentaliteit voor de meer uitdagende situaties. Top! Bedankt mensen!

De hele installatie van offerte tot plaatsing klasse !

De offerte en de opdracht werden keurig geregeld. Ook de communicatie met de administratie verliep vlot. De dag van plaatsing werd tot de middag verplaatst, maar de werkzaamheden waren toch in een halve dag uitgevoerd. Het team werkte profesioneel en met veel enthousiasme werd het geplaatst. Daarna goede uitleg en alles werkte direct. Ook de aftersales is goed gedaan, met name de BTW afhandeling. Al met al TOP !

Uitstekende service en fijn dat ze veel uit handen nemen qua rompslomp eromheen

Hele goede en snelle service. Ook een goed plan om een ideaal en optimaal rendement eruit te halen. Waarom geen 10 omdat de communicatie tijdens en aftersale net wat vlotter mag en kan maar omdat ze de montage uitbesteden aan 3e duurt het even qua gebruikersgegevens en planning. Ook had ik een afbeelding erg prettig gevonden door de installateur hoe ze nu daadwerkelijk geplaatst waren.

Hele goede groep installatie mensen

Van het begin tot het eind, alles goed geregeld. Super!

beetje vroeg

Beetje vroeg om een beoordeling te geven als alleen nog maar de panelen zijn geplaatst en de verdere afhandeling, factuur, app nog moeten worden geregeld. Dus stuur nog maar eens een beoordeling als alles geregeld is en ik een paar week heb kunnen genieten van de zonnepanelen.

Erg goed geregeld.

Komen met een helder verhaal, alles is goed geregeld.

Top geregeld!

Uitstekende dienstverlening! Vriendelijke en bekwame medewerkers die gelijk een/de offerte opstellen met je doorspreken. Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Instain heeft de installatie verricht, wat ook meer dan naar wens is uitgevoerd!

Betrouwbaar en vriedelijk bedrijf.

Zonnepanelen besteld en werd vlot afgehandeld. Afspraken zoals terugbellen / mailen ging vlot. De mensen zijn vriendelijk voor de telefoon. Gewoon een prettig bedrijf. TOP!

Afspraak is afspraak.

Wat mij vooral positief verraste was het meedenken vooraf. Met name door de drie mensen van Instain. Wat wil je waar het liefst, wat is de beste oplossing. Wat is de kortste klap. Prima gasten, de monteurs Dave, Gerrit en Maarten. Bedankt mannen!!!!!

Snel en professioneel

Binnen 4 uur kreeg mijn nieuwe panelen geïnstalleerd. Superblij!

SUPER

Na aanvraag, snelle reactie met de offerte. Ook nawijzing van plaatsing van de zonnepanelen, niet op het woonhuis, maar op de schuur, snel een nieuw aanbod. Plaatsing verliep soepel. Monteur die de omvormer op de bestaande krachtstroom kabel moest aansluiten, had dat al voorbereid voor aankomst. En dat allemaal op basis van de door ons aangeleverde foto's.

Top. Kan er niks anders van maken

Gewoon goed geregeld

Super service, snelle levering.

Snelle Service vanaf het eerste contact. De aanvraag liep soepel. Op kort termijn werden de zonnepanelen geplaatst door vriendelijke en vlotte heren. Netjes de boel achter gelaten en ook duidelijke uitleg. Ben echt zeer tevreden ! Zou zonduurzaam aan iedereen aanraden.

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen