Hele goede kwaliteit van installatie

De monteurs waren professioneel, snel en lieten de boel netjes achter.

Volgens verwachting.

alles is precies verlopen van wat er werd beloofd, van installatie tot en met de afhandeling, wij zijn heel tevreden.

De mensen die bij mij waren deden alles in overleg zo dat ik in alle tevredenheid van het eindresultaat kon genieten nu maar hopen op vele zonnige dagen en genieten van de opbrengst afz remko

De jongens hebben hard gewerkt ondanks de hitte, 31 graden en pal in de zon op t dak. Maar ze hebben doorgezet. Respect.

Er wordt goed met de klant meegedacht.

Met heel veel geduld hebben jullie mijn vele, vele vragen beantwoord. En wanneer ik het niet snapte het keer op keer opnieuw uitgelegd. Ik ben hier in een super eut en ga tot het naadje met vragen net zo lang totdat ik het wel snap. Er wordt goed meegedacht over de verschillende optie, ook als het niet gunstiger voor jullie uitpakt. Het is niet even een verkoop praatje en we poffen de zonnepanelen op het dak en klaar.

goede accurate service.

Overzichtelijk advies gekregen met duidelijke punten waarop gekozen moet worden voor hoe de panelen geïnstalleerd voor de meeste opbrengst. Panelen zijn in 1 dag door een vakkundig team van Solis4you geïnstalleerd. Alles netjes opgeruimd.

Een bedrijf dat zich aan de afspraken houdt.

Vanaf de eerste kennismaking een prettig gevoel. Tijdens de aanloop naar plaatsing goed geinformeerd. De monteurs hebben ons goed ingelicht tijdens de plaatsing, en het was een plezierige samenwerking. De panelen zijn netjes geplaatst.

Goed, eerlijk en prettig bedrijf

Zonduurzaam gaf mij uitgebreid en eerlijk advies ove zonnepanelen voor onze woning. Ze geven niet alleen advies maar denken echt met je mee. De communicatie is snel, persoonlijk en de medewerkers zijn open en eerlijk. Bij vragen geven ze snel antwoord en ook wanneer iets niet direct loopt zoals het moet wordt er adequaat gehandeld en snel en duidelijk gecommuniceerd. De panelen en meterkast installatie zijn professioneel en netjes uitgevoerd. Er werd ook door de installateurs continu goed gecommuniceerd en uitleg gegeven. Ik beveel Zonduurzaam van harte aan bij iedereen die graag informatie wil over, of wil overgaan tot aanschaf van zonnepanelen. Fijn bedrijf met prettige medewerkers!

Eerlijk en duidelijk advies

Een positief contact met een eerlijk en duidelijk advies. Denken goed met je mee. Snelle levering door vriendelijke monteurs. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd daarna. Gewoonweg super

Gewoon helemaal goed

Vakkundig gemonteerd en in Goed overleg. Dit was een positieve ervaring omdat wij uit ervaring weten dat dit niet altijd het geval is. Enige puntje was dat monteurs pas om 10:45 arriveerden maar toch kwaliteit geleverd en 18:00 was het klaar. Ik ben zelf monteur in de verwarmingstechniek en wat mij betreft was dit TOP!

Goede service en vriendelijke monteurs

Goede service en duidelijke uitleg. Monteurs waren erg vriendelijk en deden alles in overleg. Alles verliep vlot.

Heel erg tevreden

Nadat mijn buren ook via Zonduurzaam zonnepanelen hadden gekocht heb ik dat ook gedaan. Heel erg fijn contact en hele prettige mannen bij de installatie

Goede service en kwaliteit!

Goede service en kwaliteit!

Slechte after care

Nadat de panelen zijn geplaatst door het installatiebedrijf “ instain installatietechniek” bleek dat de twee buitenste panelen iets opstonden dus niet mooi in een rechte lijn maar zoals men later aangeeft in een “ kommetje “ ! Als ik ze dan zo op het dak zie liggen is dit geen gezicht . Na dit te hebben gemeld geeft men aan contact op te nemen met het installatiebedrijf en er op terug te komen . Men komt er op terug het zou liggen aan het nieuwe dak ( dit dak is nooit vervangen dus onmogelijk dus de klacht aangehouden en men komt er op terug ! Na een aantal dagen het tweede antwoord , het ligt aan het oude dak en ik heb het er maar mee te doen ! Nogmaals aangegeven ik ga hier niet mee akkoord en men komt erop op terug ! Nu enige mails en telefoontjes later ( de betreffende persoon is niet aanwezig maar neemt contact op ) niets meer mogen vernemen van de medewerker van Zonduurzaam ! Ook Instain installietechniek neemt geen contact op na herhaaldelijk bellen met de verantwoordelijke persoon . Ook tot op heden is monitoren van de panelen nog niet mogelijk ( geïnstalleerd op 16-05-2022) vanwege nog niet de juiste gegevens gestuurd naar SolarEdge ! Al met al zeer teleurstellend aangezien het contact met de verkoper zeer prettig verliep echter bij zonduurzaam kent men geen aftercare !!!

Super goed

Vakkundig mannen snel werk gedaan

Alles perfect

Keurig net werk geleverd en alles in overleg. Na afloop alles keurig opgeruimd en goede uitleg over de werking.

Goede en vlotte afwerking

Op 23 maart het eerste contact gehad en vandaag, 8 juni, de panelen geplaatst. Vlotte afwerking. De panelen zijn mooi aaneengesloten geplaatst.

Heel blij dat ik voor dit team heb gekozen.

Het is maar de vraag wie je uitkiest natuurlijk, heb hier geen spijt van. Na contact te hebben gelegd met verschillende bedrijven, kreeg ik bij Zonduurzaam genoeg informatie om ervoor te gaan. Denk wel dat Joris Bugge de doorslag heeft gegeven met zijn geduld. Het team dat de pannelen op het dak kwam leggen was ook fijn en niet te vergeten de electricien. Zonduurzaam kiest ervoor om vakmensen uit de omgeving in te zetten. Top! Belasting teruggave, aanmelden energie etc wordt ook mooi begeleid, maar wat ik echt fijn vond waren de 2 belletjes of alles naar wens was. Iedereen bedankt!

Geheel naar verwachting

Vanaf offertetraject tot realisatie alles prima geregeld. Goede communicatie over elke fase. Alles zoals beloofd. Echte aanrader.

Top geweldig goede service

Goede contacten met zonduurzaam. zeer behulpzaam ook met vragen. Normaal kan je niet financieren als je een huurhuis hebt bij zonduurzaam geen probleem. Ook door het installatie bedrijf alles keurig afgeleverd

Prima geplaatste zonnepanelen

Vlot geholpen aan een offerte, duidelijke uitleg en snel contact over en weer. Hierna twee weken wachten voor er contact word opgenomen door installateur. Dit liet langer op zich wachten, 4 weken ipv de toegezegde 2 weken) en heb ik zelf achteraan moeten bellen. Datum uiteindelijk gepland en de panelen werden geplaatst door een bedrijfje, dit ging heel vlot en alles netjes achter gelaten. Factuur dag na plaatsing ontvangen, vond de toon daarin wel iets minder. Kwam neer op "binnen drie dagen betalen, anders kunnen we ze er weer af halen en dan ben je alsnog het bedrag verschuldigd". Dat had best anders gekund. Wat mij wel opviel is dat je het btw wat je retour krijgt, zelf voor moet schieten. Hierdoor is het netto genoemde bedrag en waarvoor je hebt getekend niet het bedrag wat je uiteindelijk betaald. Je betaalt namelijk ook nog twintig euro per 1000 aan de belastingdienst (voor ons bijelkaar toch weer 80 euro). Men zou dit ook kunnen meenemen in de berekeningen zodat je een goed beeld krijgt van wat je kwijt bent. Je moet er ook rekening mee houden dat het vier tot zes maanden tot een jaar duurt voor je het btw bedrag retour krijgt. Ik vind het jammer dat dit voorafgaand niet verteld is. Maar verder, zijn mooie panelen en goed geplaatst.

Super!

Heel vriendelijke mensen die erg netjes werken en met je mee denken. Alles wordt keurig netjes achter gelaten. Heel tevreden!

Goede en professionele uitleg en plaatsing van de zonnepanelen

Wij zijn goed geïnformeerd over de zonnepanelen en het plaatsen ging in goed overleg en verliep vlekkeloos, kortom we zijn zeer tevreden, nu maar duimen voor een zonnige zomer ;)

Goed geregeld door een prettig team

Het regelen van de zonnepanelen was erg goed geregeld. Via de telefoon en mail was er regelmatig contact.

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen