Prima sevice en goede installatie en uitleg.

Alles volgens afspraak en netjes gewerkt.

Zeer tevreden, netjes gewerkt, goede uitleg. Vriendelijke, beleefd.

Netjes geplaatst

De omvormer piept. Ik had hier van tevoren naar gevraagd en dat zou niet zo moeten zijn. Verder is het prima gegaan.

goede service en begeleiding

Zonduurzaam is uiterst klantgericht. Goede voorlichting over mogelijkheden. Goed advies m.b.t. aanschaf van Zonnepanelen. Perfecte begeleiding bij de aanschaf, installatie en aanmelding van de zonnepanelen. En vooral ZEER BEREIKBAAR per telefoon of email.

Perfect en goede monteurs

Goede en nette service van de monteurs.

Geweldige service.

Zowel de mensen op kantoor als de mensen die instaleren zijn geweldig. Geduldig, hulpvaardig en zeer nauwkeurig. Erg tevreden over het verloop. Offerte maken, netjes en correct. Contact met klantenservice perfect, installateurs super werk. In de palle zon aan het werk en niet klagen. Omvormer wat stroompunt betreft was een probleem, maar zonder twijfel gewoon een oplossing bedenken ook al is het veel en veel meer werk. Straatstenen eruit, in het kruipgedeelte van het huis niks is ze teveel. En ook alles nog opruimen en netjes achterlaten. Ook een nette oplossing bedenken en niet voor het gemak gaan. Zeer tevreden en zeker een aanraden. Hoe de service vanaf nu gaat, dat weten wij natuurlijk nog niet. Maar van bestellen tot aan installeren een dikke 10.

Fijne service en snel geregeld!

Via Zonduurzaam mijn zonnepanelen besteld en laten leggen. Goede service en steeds fijn contact met medewerkers bij vragen.

Ziet er goed uit

Snel en netjes geinstaleerd

goed werk

De 3 Oekraïnse mannen van Zonnepaneel-Installaties B.V. Rotterdam/Pichkar uit Rotterdam hebben perfect werk geleverd. Bovendien hebben zij ook hard gewerkt en waren erg vriendelijk. Dus ik ben dik tevreden.

Erg blij met correcte plaatsing en service.

Snelle plaatsing en uitstekende backservice. Vooral erg blij met de dames van de klantenservice die mij geduldig en vriendelijk alles uitlegden, waardoor het voor mij als 75 plusser mogelijk was om me door de administratie via internet heen te worstelen. Ook heel fijn dat de mailing duidelijk was en men mij met de terugvordering van de btw-verhoging werk uit handen nam. Heel erg bedankt voor deze geweldige service

goede service

Het contact met zonduurzaam is fijn verlopen en ook over de montage erg tevreden.

Geen woorden voor

Goed begeleid traject van aanbieder tot consument

Via de klantservice een goedde begeleiding, helder en duidelijk. Snelle installatie en nette afwerking. Duidelijke uitleg door de monteur van de diverse onderdelen.

Zeer goede en vriendelijke service

Zeer goede en vriendelijke service zowel bij Zonduurzaam en bij de installatie van de zonnepanelen!! Top en we zullen zeker Zonduurzaam aanraden als iemand nog zonnepanelen nodig heeft.

Goed bereikbaar snelle service

Vriendelijkheid ten top! Behulpzaam en duidelijk in alle stappen in het proces van aanschaf zonnepanelen en de installatie daarna

Goede begeleiding en montage.

De monteurs zouden tussen half 8 en half 9 er zijn. Dit bleek een misverstand te zijn ze kwamen om 12 uur maar leverde uitstekend werk . Goede uitleg en lieten hun werkplek super schoon achter. Zeer tevreden.

Ik vond het zoeken naar een goede pv-panelen leverancier goed lastig. Is een jungle van aanbieders. Na een goede referentie van een collega hier besteld. Alles goed geregeld, persoonlijk contact en goede installateur.

Alles is fantastisch gelopen.

Het voortraject verliep soepel, aansluitend de werkzaamheden. Die gingen ook ontzettend goed. De mannen waren op tijd, erg netjes en hebben perfect werk afgeleverd. Kortom: zeker een aanrader om met Zonduurzaam in zee te gaan.

Sales goed, monteren kan beter, Aftersales goed.

Contact gehad met Jonathan Dijkgraaf Sales, was een helder en correct, goed advies met een duidelijke offerte. Offerte netjes doorgesproken, waarbij afspraak is belofte. Mede hierom heb ik opdracht tot leveren en plaatsen gegeven. Bij het monteren was er een klein montage foutje gemaakt. Na goed overleg en door de inzet van Kay Lugtmeier Aftersales, is alles naar tevredenheid opgelost. Ik kan nu genieten van de ZON(panelen).

Ben nu al tevreden

Heb deze pas geleden ontvangen maar ben erg blij dat wij het hebben gedaan medewerkers zijn vakkundig Goede hulp gehad on ons aan te melden bij de energie leverancier

Het is niet moeilijk, goede begeleiding in het hele proces

De stappen in het hele proces zijn door de medewerker van Zonduurzaam tijdens het offertegesprek heel duidelijk uitgelegd. Alles is ook precies volgens die stappen verlopen. Het contract, het contact met de installateur voor opname en planning. Vervolgens is het plaatsen op de afgesproken datum probleemloos verlopen.

Duidelijk, snel en prima service

Alles is soepel verlopen, van de eerste aanvraag tot het plaatsen. Met een duidelijk verhaal.

Super geholpen.

Alles was duidelijk omschreven en aardige monteurs ook even alles ingesteld en ook meteen aangemeld bij energie leverancier.

Afspraken niet nakomen

4 keer op de afgesproken tijd niet komen opdagen. Waardoor we hebben zitten wachten zodat ik zelf thuis geen klanten heb kunnen ontvangen voor mijn werk

Goed en netjes aangelegd

Enphase geeft 3 ipv 4 groene lichtjes Moet volgens monteur/installateur 4 zijn

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen