Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In 2020 hebben wij onze woning laten bouwen. Goed uitleg gekregen over de bouw waarbij een planning werd afgegeven. Ondanks de corona en leveringsproblemen met de diverse materialen heeft Fuhler de woning volgens opleverdatum kunnen opleveren met erg weinig restpuntjes. Fuhler Metselwerken heeft alles uit de kast getrokken om de laatste restpuntjes goed op te lossen. Regelmatig werden wij bij Fuhler op kantoor onder het genot van een kop koffie bijgepraat over de voortgang van onze woning. De ervaring met Fuhler was duidelijk zaken doen en vooral korte lijnen ! Wij zijn zelf tijdens de bouw veel op de bouwlocatie geweest om de voortgang van het werk te zien. Ook het personeel van Fuhler stond ons daarbij netjes te woord. Fuhler Metselwerken B.V. is zeer zeker aan te raden.
Overig
16 December 2021
Fam. Gelling
Nieuw Weerdinge
De lijnen voor overleg zijn kort. De technische vaardigheden zijn OK. De begeleiding en registratie van het meer- en minderwerk kan beter, evenals de planning en organisatie.
Tussenwoning/hoekwoning
2 December 2021
Henk
Nieuw Weerdinge
Heel vriendelijk....en bleef vriendelijk, toch miste ik goed advies.....en begeleiding.... Ik heb ook nog nooit een huis laten zetten...... Volgens mij had er een tussen persoon moeten zijn ...die de wensen en andere zaken met ons besprak. Voorbeeld.....wat is behang klaar opleveren van het huis wat betreft stucwerk of saus klaar.... ik hoorde dat daar verschil in zit. Nu is ons huis klaar...ik ben er erg blij mee....en als er wat is ..dan geeft de aannemer een vriendelijk antwoordt en stuurt de klacht door naar de bedrijven die dit geleverd hebben.
Overig
1 December 2021
Anja
Nieuw-Weerdinge
In 1993 hebben wij een woning laten bouwen door Dhr. Fuhler. Dhr .Fuhler heeft ons in het voor traject goed geadviseerd. Ook tijdens de bouw bleef overleg en communicatie prima. Afspraken werden keurig opgevolgd. We kwalitatief gezien een prima woning afgeleverd gekregen. Keurig afgewerkt, fijn stukje vakmanschap. Ondanks de hete zomer is alles perfect gelopen. Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken, en zouden zonder schromen het bedrijf aan andere bouwers aan prijzen. Mochten we zelf ooit weer iets willen bouwen zouden wij het bedrijf zonder problemen weer inschakelen
Vrijstaande woning
5 June 2020
janny regts-hoijtingh
Nieuw-Weerdinge
Via kennissen en vrienden kwamen we terecht bij Fuhler Metselwerken en daar hebben we geen spijt van gehad. Afspraken worden nagekomen. Problemen worden adequaat opgelost. Prima prijs- kwaliteitsverhouding. Wij zijn erg tevreden en zullen bij een volgende verbouwing zeker weer een beroep doen op Fuhler.
Garage/schuur
2 onder 1 kap
4 June 2020
Jaap
Nieuw-Weerdinge
Goede ervaringen. Professioneel Werkt netjes Vriendelijk Mooi werk afgeleverd Komt afspraken goed na Zeer blij mee
Aanbouw/dakopbouw
4 June 2020