Uitmuntende service!

Met mijn stomme kop te vroeg ingestuurd en een stoepje mee gepakt, met als gevolg een uitstulping in de band. Contactformulier ingevuld NA openingstijden. Ik ging er van uit dat ik de volgende ochtend een reactie zou krijgen. Maar nee, dezelfde avond werd er al gereageerd en de volgende ochtend zat er een nieuwe band op. Peter en Guido, bedankt voor jullie uitmuntende service!!

Fijne betrokken service tegen een gunstige prijs

Na door een vervelend stoepje een lekke band te hebben gepakt was het contact vroeg in de ochtend via whatsapp effectief en efficiënt. De monteur was erg op tijd en vriendelijk en behulpzaam. Fijne dienstverlening tegen een redelijk tarief.

Snel en doeltreffend

Binnen het uur was het voor elkaar, voor de eigen deur, en kon ik weer de weg op!

Handig, goed en makkelijk

Handig, goed en makkelijk

Makkelijk te bereiken

Soms wat lastig ivm oude berichten die schijnbaar niet door elke medewerker gelezen kunnen worden

Top service!

Via de app wist ik precies hoe laat de monteur kwam. Banden gewisseld en nu ben ik benieuwd hoe dit over een half jaar verloopt. Als het goed is krijg ik een mailtje/belletje om mijn winterbanden er weer op te zetten. Superhandig vooral omdat het aan huis is!

Vriendelijk, behulpzaam en een snelle service

Via Google bijTyre Club terecht gekomen en ben vol lof over hun service en de vriendelijke en meedenkende contactpersoon van Tyre Club. En ook de prijs viel mee. Terwijl wij in zuid Frankrijk zaten werd de band gerepareerd en kon de dochter in het weekend de auto weer gebruiken. Top.

snelle goede professionele service.

goede service en waren snel ter plaatse.

Bandenwissel bij de garage? Ben je gek geworden?!

Dat het nog bestaat wist ik niet. Voor mij is een alleen nog TyreClub. Persoonlijk advies, super service!

Fijn dat dit nu aan huis kan!

Heel goed.

Heel goed.

Geen zin. 1 woord: prima.

Prima voorlichting, goede service, prima uitvoering.

Perfecte klantenservice, van het begin tot het einde.

Er waren wat problemen (door mij veroorzaakt) die snel werden opgelost. De monteur deed uitstekend zijn werk, was snel en vakkundig.

Relaxed thuis je banden laten wisselen

Ik kan het aanraden. Je hoeft niet meer te wachten op een plekje bij een garage

vriendelijk, snel en efficiënt

lekke band voor de deur, handen in het haar, in een telefoontje en een appje opgelost, echt heel blij

Tip, Bij regen is het handig wanneer de monteur onder een tentstaat.

Snel en goedkoop

Ze kwamen op de beloofde tijd, zijn aardig, communiceren goed en hielpen ons snel uit de brand. Lekker makkelijk ook thuis

ik raad aan

Ik raad de diensten aan, ze doen het snel en goed

Ik werd na mijn melding binnen 30 minuten geholpen door een zeer aardige medewerker. Alle benodigde apparatuur was in de wagen aanwezig tot uitbalanceer apparatuur aan toe. Binnen totaal een uur kon ik mijn reis vervolgen. Een dikke 10 voor deze onderneming.

Top service

Snelle service duidelijk van te voren wat de kosten eventueel kunnen zijn en zeer behulpzame en vriendelijke monteur.

Makkelijk afspraak maken, keurig aangemeld en uiteraard banden gewisseld!

Goede communicatie, heldere service die zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt ...

value for money

prima service

Geweldige service, zeer vriendelijk, geen omkijken meer!

Binnen afgesproken tijd schoongemaakte wielen op auto gemonteerd.

Fantastische service!

Geappt naar Emil, meteen een afspraak gemaakt. Bandenwissel binnen 30minuten gedaan voor de deur. Echt top!

snel netjes makkelijk

Ze werken snel, netjes, vriendelijk. Het is erg makkelijk, ik kon gewoon doorwerken terwijl mijn banden gewisseld werden.