Fantastisch, binnen 2 uur kon ik weer met mijn Tesla tijden

Lekke band met een Tesla. Kijk je bij tesla komen ze hem ophalen, krijg je hem over een paar dagen terug. Nee een belletje, ze nemen een nieuwe band mee als de oude niet gemaakt kan worden., busje komt aan gereden, half uur later kon ik weer rijden! Top service.

Helemaal perfect

Alles helemaal volgens afspraak en een vriendelijke monteur echt eenaanrader voor je vrienden en kennissen een goed en betrouwbaar bedrijf Als het in de toekomst nodig mocht zijn bel ik ze opzeker weer Groet Herman

De service is subliem!

Snel ter plaatse, geen gezeik, eerlijke prijzen een top team.

fijne service, duidelijke communicatie en goed geprijsd

fijne service, duidelijke communicatie en goed geprijsd

Snelle service vriendelijke en deskundige monteur

Super service

Blij met de service van Tyre Club. Snelle reactie, keurig van te voren opgebeld en netjes geholpen. Hoop niet dat het nog een keer nodig is maar anders app ik zeker de Tyre Club weer!

Gewoon absoluut top

Band lek en versleten dus in de stress. Vaste opties nergens op voorraad of ver rijden wat niet gaat zonder reserve met de tesla X. Die avond via een Whatsappje alles geregeld, de volgende middag nog geen 12 uur later had ik nieuwe achterbanden aan huis. Gewoon absoluut goed.

Top Service

Goede service, en snel duidelijk, en betaalbaar voor iedereen top

Alle afspraken perfect en op tijd nagekomen. Uitstekende service.

Alle afspraken perfect en op tijd nagekomen. Uitstekende service.

Super snelle service meedenken personeel en de monteur was zeer vakbekwaam.

Mijn eerste ervaring tevens indruk over dit bedrijf is zeer positief, monteur was vriendelijk en duidelijk in zijn uit te voeren werkzaamheden ,prijs van de reparatie was vooraf al besproken dus geen verassingingen achteraf en de medewerker op de helpdesk was zeer meedenkend zodat ik uit eindelijk goedkoper uit kwam betreft de reparatie.

Uitstekend en zeer snel geleverd.

Gisteren besteld en vandaag geleverd. Ik hoef mijn huis niet uit en onder het genot van een "bakkie koffie" samen met de monteur, zijn mijn caravanbanden gemonteerd.

Goede service, snelle montage

Het contact verliep soepel, er kon op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Monteur kwam op het afgesproken tijdstip en was in een uurtje klaar met het monteren van de 4 zomerbanden.

Top , wat een goede service

Monteur was heel vriendelijk en beleefd , was exact op afgesproken tijd aanwezig , ik vindt jullie een super bedrijf

Top! Behulpzaam, meedenkend & flexibel!

Ben meer dan tevreden, super snelle service en hulp!

Zo hoort het

Goede afspraken kunnen maken. U heeft zich aan die afspraken gehouden. Vakkundige hulp en uitleg. Prima. Ik ben een zeer tevreden klant.

Geweldige hulp, bereid om mee te denken en flexibel in hun afspraken. Een aan rader voor iedereen

Topservice, zo gepiept!

Een en al gemak: goede communicatie en snelle montage ter plekke.

Top, hopelijk zie ik ze nooit meer maar als mijn band weer lek is bel ik ze meteen

De redder in nood.

Zo vlak voor mijn vakantie kreeg ik te maken met twee lekke banden. Vanuit de autodealer had men op korte termijn geen oplossing. Dankzij Tyre Club ben ik binnen 1 dag geholpen en rijd ik nu naar mijn vakantie bestemming. Dank voor het meedenken heren.

Super goed !!

Heel snel ter plaatse En super goed geholpen Bedankt !

Meedenkend en hulpvaardig.De monteur zeer bekwaam en vriendelijk.

Van 1e contact tot montage banden: top!

Niets anders dan complimenten! Dikke aanrader en zo fijn nooit meer wachten in een garage met vieze koffie.

Goed werk geleverd werken snel, netjes, volgens afspraak Op mail en WhatsApp vragen wordt snel gereageerd

Snelle service vriendelijk personeel

Laatst de banden van de caravan vervangen op locatie werd netjes gebeld van te voren. Vriendelijk personeel die vakkundig te werk gaan.

Uitstekend vanaf app tot uitvoering

Ochtend bellen en begin Vd middag is mijn band geplakt. Uurtje van te voren bellen ze als ze onderweg zijn. Heel fijn. Top