Een lekke band repareren

Een prima service! Meteen nadat ik ‘s avonds het formulier had ingevuld en verzonden, werd er een afspraak gemaakt voor de volgende dag. De monteur kwam ruimschoots op tijd en was vriendelijk. Vooraf duidelijkheid over prijzen. De band repareren bij de Kwikfit is goedkoper, maar nu werd alles keurig geregeld en hoefde ik zelf geen band te vervangen. Ik ben zeer tevreden.

Super service

Super flexibel en service gericht.

Eerlijke service!

Duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. De reparateur was eerlijk (geen nieuwe band aangesmeerd, maar gerepareerd).

Fantastische service aan huis/werk. Lekker verder werken en geen rijkosten.

Fantastische monteur: Nils van der Vegte.

Super goed!

Alles klopt aan dit concept: ze nemen zelf contact op om de wissel te doen, ze komen op het afgesproken tijdstip. Alles gaat soepel en goed, echt top service. Het zal niet de goedkoopste optie zijn, maar het is wel een van de beste!

Snelle, eerlijke en vriendelijke service.

Zowel de contactpersoon van de binnendienst als de monteur bij ons thuis was professioneel en behulpzaam.

Geweldige service, snel en goed afgehandeld

Heel fijn contact, snelle reactie en heel snel op locatie het probleem opgelost. Zeker een aanrader.

Zeer goede ervaring met Tyre Club

Wat een verrassing dat het vandaag al gelukt is! Drie dagen eerder dan verwacht. Complimenten aan Peter en Emile en niet in de laatste plaats aan Niels. Keurig geregeld, prijs kwaliteit is boven verwachting. Tot een volgende keer.

Super Service

In een drukke periode is een snelle service aan huis voor een reële prijs erg fijn. Service was erg goed, snel gerepareerd, en vriendelijk.

Snelle service, vriendelijke monteur maar helaas slordige uitvoering

Een van de velgen heeft een lelijke beschadiging opgelopen. De stang waarmee de voetrem ingedrukt werd gehouden tijdens de werkzaamheden, door deze te klemmen tussen het rempedaal en de bestuurdersstoel, heeft sporen nagelaten in het leer van de bekleding.

Prima op tijd, alles gedaan zoals afgesproken en een stuk goedkoper dan de dealer.. met zijn pechhulp.

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen

Gisteren om 18u geconstateerd dat de band van mijn BMW 535 leeg liep. Opgepompt maar spanning bleef niet. Om 2000u info naar Tyre Club gestuurd. Werd meteen per app gereageerd. Vanochtend om 10.00u stonden ze voor de deur. Met - voor de zekerheid - al eenzelfde band als er om zat nieuw bij ze. Na netjes overleg, foto's etc via whatsapp samen besloten om de band maar te vervangen. Goede prijs, top service en kwalitatief goede dienst. Ik kan weer rijden. Helemaal tevreden.

Op tijd, snel en kwaliteit

Goede ervaring. Snelle service!

Professioneel, snel en handig!

Prettige communicatie

Duidelijke prijs en product verwachting. Goede afstemming over planning montage. Nette service op locatie

Supersnel geholpen!

In de avond bandenpech gehad en de ochtend erop heeft de Tyre Club mijn auto voorzien van 2 nieuwe banden. De communicatie (ook buiten werktijden) verliep soepel en de vriendelijke monteurs aan huis waren vakkundig en snel.

Snel en netjes geholpen. Ik weet wie ik de volgende keer bel als ik een probleem met mijn autobanden heb!

Perfecte service

Snel - heldere communicatie en vriendelijke heren die banden verwisselen- informatief

Correct, volledig, snel en duidelijke dienstverlening.

Bij de inventarisatie om wat voor soort band het gaat heeft de medewerker aan de telefoon (Emiel) alle vragen gesteld en indien nodig toelichting gegeven. Dat was erg fijn, want zo wist ik dat ik een organisatie had die weet wat die doet. Na akkoord werd toegelicht hoe het verder zou vervolgen. De heren van montage waren eerder dan aangegeven. Ze hebben van ten voren gebeld om te vragen of dat ok is. (Ook erg netjes!) De band is snel vervangen. Daarnaast hebben ze nog extra dienstverlening verzocht door ventiel van reserveband te vervangen. Echt een fijne ervaring. Het is niet goedkoop! Maar je krijg wel perfecte dienstverlening.

Geweldige snelle vriendelijke service

Geweldige snelle vriendelijke service, zeker aan te bevelen

Ik ben snel, proffesioneel en deskundig geholpen

Bijzonder goede ervaring, mijn banden zijn binnen 4 uur na mijn eerste telefoontje verwisseld voor nieuwe all season banden. Goede toelichting van klantenservice op mijn kritische vragen. Vriendelijke monteur die zeer duidelijk en correct met me communiceerde. Net eerste rit gemaakt en ging helemaal goed.

Top bedrijf.

Ik ben als vrouw op het moment alleen. Mijn man in het buitenland en nog nooit een lekke band gehad met een Tesla. Ze hebben mij zowel telefonisch als op de plaats thuis goed geholpen. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Top service en heel snel.

Goede & snelle service

Wederom zeer efficiënt en servicegericht

Alweer voor de derde keer gebruik gemaakt van de services van Tyre Club. Tyre club schakelt zeer snel, zij zijn zeer klantvriendelijk en denken mee. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Doen wat ze beloven.

Gied