Doen wat ze beloven !!!!!!

Dit is de eerste keer dat ik van Tyre club gebruik heb gemaakt, en het is me uitstekend bevallen. Kwamen op de afgesproken dag en tijdstip langs en hebben zeer vakkundig de banden compleet met velgen gewisseld en gelijk de zomerbanden op de juiste spanning gebracht. Ben er zeer content mee.

Zeer goede ervaring met de tyre-club

Zeer snelle service. Winter wielen wisselen onder mijn Mercedes. Prachtig nieuwe bus met de nieuwste banden service apparatuur. Zelfs een splinternieuw balanceert apparaat aanwezig in de bus. Eigen elektrische installatie in de bus. Twee club is zeer aan te bevelen

Wat een top service!

Afspraak was binnen een dag gemaakt. De heren belde netjes van tevoren dat ze eraan kwamen en hielpen met de banden versjouwen die toch wat verder lagen. Na het wisselen werd alles nog even gecheckt en ik kon vervolgens met m'n mobiel betalen. Geen verrassingen ook. Daarnaast super vriendelijke gasten. Al met al een dikke aanrader!