Top service

Ik had een lekke band. Ik heb Tyre club 's avonds gelijk een appje gestuurd en kreeg de volgende ochtend vroeg bericht dat ze rond 11:00 uur langs konden komen. Gehele band moest uiteindelijk vervangen worden maar dit was dezelfde dag nog geregeld!

Thank you

One word... Professionals!

Super fijn geholpen

Aanrader helpen je goed en snel

Snelle en uitstekende service

Lekke band binnen een half uur verholpen

super ... waren er snel en hebben mijn band super snel goed gerepareerd

erg goed

Super service

Snel, vriendelijk en efficiënt

Super om door te kunnen werken terwijl mijn band op locatie is gerepareerd. Klasse!

Super snel en goed geholpen!

Ik wil Peter nogmaals bedanken voor het meedenken aan een oplossing. Ik ben vervolgens zeer snel en goed geholpen. Weet voor de volgende keer bij wie ik moet zijn.

Supergoede service

Ik appte op zondag, had binnen enkele minuten een reactie en kon direct een afspraak maken wanneer het mij uitkwam. De monteur was keurig op tijd, was vriendelijk en helder in de communicatie en heeft toen de nieuwe band er om lag ook de andere banden even op spanning gebracht. Ik ben zeer tevreden en hoop voorlopig geen lekke band meer te rijden maar mocht gebeuren weet ik wie ik moet bellen.

Goede service op maat

Fijn dat het op elke locatie kan.

Banden reparatie snel geregeld, helemaal tevreden

Reparatie van lekke band kon binnen dezelfde dag nog. Geen minpunten gevonden.

Goede service!

Zeer goede service en dienstverlening. De betreffende servicemontuur was zeer correct en vriendelijk! Zeer aan te bevelen!

Uitstekende service

Band liep steeds langzaam leeg. Zij hebben mij geadviseerd om beide voorbanden te wisselen. Heb nu twee nieuwe banden incl. Montage op locatie voor een prima prijsje. Ik ben tevreden!

Uitstekende service

Makkelijk voor de deur. Geen gesjouw met wielen. Deze worden keurig uit- en in de berging geplaatst. Een aanrader!

Snel, eenvoudig en goede service

Wederom een goede ervaring met TyreClub. Afspraak was zo geregeld en de communicatie verliep heel soepel. Na goed overleg over de staat van de banden waren ze binnen no time geplaatst. Ik ben zeer tevreden over deze service!

Perfecte service

Het was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van de seizoenswissel van TyreClub. Wederom een perfecte ervaring. Keurige digitale communicatie, afspraak precies op tijd, voorkomende en vriendelijke servicemonteur, heldere factuur. Wat een heerlijke service op de oprit. Nooit meer naar de garage met m’n banden!

Super handig!

Savond contact opgenomen ivm een lekke band de volgende dag in de ochtend gelijk 4 banden laten vervangen. Super service en vriendelijk geholpen! Top!

Super geregeld

Super service

“It’s supercalifragilisticexpialidocious!"

Bandenwissel tijdens onze grannieday, hoe luxe wil je het hebben. Oma en Opa rijden weer veilig de zomer door!

Ik ben super goed geholpen door Emil super service

Wat een goede service heeft de Tyre Club ik werd snel geholpen en Emil is super vriendelijk.

Top service!

Stipt op tijd en hoef zelf niet met die vieze banden te zeulen. Ze halen de zomerbanden uit de schuur en bergen de winterbanden weer op. En ik kan gewoon doorwerken. Echt top!

Keurig netje service

Contact is persoonlijk en correct, monteur erg netjes en bus compleet en schoon. Al met al top!

Fantastische service!

1 woord! Fantastisch!

Perfect service

Perfect service. I definitely recommend.

Gewoon top! Voor je deur je banden laten wisselen!

En ook niet snel banden eronder en wegwezen. Ik moest rondje rijden om zeker te zijn dat de bandenspanningsensoren de wissel ook correct accepteerde. Echt superservice!