Perfect!

In de ochtend zag ik een lekke band bij mijn auto, eerst een appje gestuurd en met openingstijden gelijk even gebeld. Voor diezelfde ochtend nog een afspraak kunnen maken. Ze hadden zelfs mijn band bij de leverancier alvast meegenomen, mocht hij niet meer te repareren zijn. De reparatie ging heel vlot, en diezelfde ochtend kon ik alweer rondrijden. Echt een aanrader, bedankt mannen!

Het werkt uitstekend!

Goede dienstverlening, alles liep soepel, persoonlijk contact waar nodig en er wordt meegedacht. Zorgeloos je banden laten wisselen voor de deur, het kan!

Heel tevreden, heel behulpzaam!

Ik werd snel geholpen, de kosten vielen me alles mee en er werd goed mee gedacht om voor mij de goedkoopste oplossing te vinden. Aanrader!

Betrouwbare service!

Absolute top service!

Waanzinnige topservice genoten van deze partij, bij aankomst bleek dat de kapotte band niet meer te redden was doordat het canvas door de band heen kwam. Hierop hebben ze samen met mij gekeken naar leveranciers in de buurt die de band op voorraad hadden zodat ik toch door kon. Deze jongens kunnen bij mij echt nooit meer stuk!

Prima!

Snel, alert, bereikbaar, professioneel en voordelig!

Ze hebben heel veel tijd aan mij besteed, erg prettig!!

Gewoon zeer goed.

Service was zeer goed, band snel voor mijn deur hersteld. Contact met Emil en Wesley van Tyre Club was zeer prettig. Ik heb jullie al aanbevolen bij een collega van mij.

snel en professioneel

Een gescheurde band door het raken van een stoeprand. Dit werd snel en vakkundig opgelost. Er kon snel een juiste band gevonden worden en de prijs was prettig (zeker vergeleken met ANWB bijvoorbeeld).

Snelle service!

Snelle service en zelfs geholpen terwijl ik niet binnen de regio viel!

Super fijne experience

Goede dienstverlening en goede productkennis :)

Zeer goede en snelle service.

Duidelijke afspraken en keurige, flexibele afhandeling. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer zeker weer een beroep op Tyre Club doen.

Snelle service

Ben goed en snel geholpen

Excellent service

Everything is smooth and high quality

wat een fantastische service

Wat een service ! Een half uur van te voren kreeg ik een telefoontje van Wesley de monteur. En keurig op tijd ariveerde hij. Vervolgens ging hij proffesioneel en gestructureerd te werk. Zeer klantvriendelijk en klantgericht, de banden nog harder opgepompt omdat ik met de caravan weg ga. Achteraf alles netjes en duidelijk uit gelegd. En wat rijden de bandjes lekker, wat een genot ! Wat een top service !!! Een echte aanrader

Top service

Prettig contact, vlotte service

Beter kan het niet

Goede service op maat!

Lekker band vanwege een schroef in de band. Op hele korte termijn op locatie gefixt, top!

Super geholpen en snel weer onderweg

Ik stond met een platte band welke niet gerepareerd kon worden. Ze hadden mijn band op voorraad en binnen 1, 5 uur vanaf bellen was ik weer onderweg. Echt super fijn met een afwijkende banden maat.

Perfect service

Van uitbrengen van de offerte tot de uiteindelijle werkzaamheden. Topwerk!

Gewoon tijdens het werk!

Top service , ook vooraf en achteraf

Op tijd en volgens binnen gemaakte afspraak

Goede ervaring, prettige afhandeling en in de voorgestelde tijd. Kortom top. Fijn dat er wordt uitgebreid naar het midden van het land.

Snel en handig geregeld!

Tijdens het Pinksterweekend contact gehad per app over een lekke band. Goed de opties kunnen afstemmen. Direct na het weekend een vervangende band eronder. Fijn dat het niet nodig was de auto met een platte band naar de garage te brengen.

Top service

Alles snel geregeld.

Makkelijk,snel goede prijs

werd uitstekend geholpen, afspraken worden correct nagekomen, deskundige en vriendelijke monteur en contact verloopt soepel, 100% tevreden!