Excellent service

I contacted Tyreclub this morning, because I was on side of the raod with a flat tyre and broken TPMS sensor. I was helped on my way again, within less than an hour. Neat mechanic, perfect service and a decent price. (Another option was to have the car towed away and then go to the garage). So this saved me time and money.

Fantastische Service met een Prachtige mobiele werkplaats!

Fantastische communicatie en prima prijs. Tevens een deskundig en klantvriendelijk vakman. Zeer Professioneel uitgevoerd!

Prima snel geholpen

Vakwerk

Gewoon perfecte service en goede en mooi onderhouden gereedschappen!

Doet niet onder voor banden fitter met bedrijfspand. Ik vind deze service heel prettig. Waar en wanneer ik wil.

Top werknemer Wesley!

Op tijd, weet waar hij over praat…en klantvriendelijk in de breedste zin van het woord!

Gisteren via Google gevonden en vanochtend direct geweest. Deskundig en vriendelijk. Helemaal prima. Beveel ik zeker aan.

Perfecte communicatie, vriendelijke medewerkers

Snelle reactie op vraag. Komen afspraken goed na. Hele goede communicatie en eerlijke prijs

Vriendelijk, professioneel, snel

Na een lekke band was het tijd voor een complete nieuwe set banden. In het weekend een offerte aangevraagd en bijna direct ontvangen en geaccordeerd, maandag werd ik gebeld en diezelfde middag zaten de nieuwe banden er al om. Prima prijzen, duidelijke offerte en prettig contact zowel telefonisch als met de monteur. Zo hoort het, helemaal goed.

Snelle proffesionele service

Zonder reserve band in mijn nieuwe auto moest dit natuurlijk gebeuren. Vlak voordat ik op werk was.. een lekke band. Gelukkig kon dit bedrijf voor het einde van mijn werkdag keurig alles opleveren. En kon ik weer vrolijk naar huis rijden. Zeker aan te raden. En niet duur !

Kwam als geroepen. Uitstekende service!

Klasse, uitstekende service!

Soepel verlopen contact en repareren van band

Prettig telefonisch contact, goed meegedacht, transparant over kosten en binnen 45 min monteur ter plaatse. Het gehele proces verliep soepel en ik zou het zeker aanraden en bij voorkomende gevallen zou ik weer Tyreclub bellen. Aan te raden.

super geweldig

Super kennis making gehad, dus meteen met 2 auto's lid geworden voor een membership. De vriendelijke monteur heeft geweldig werk geleverd en de 2 nieuwe voorbanden ter plaatse gemonteerd. Zelfs nog heen en weer gereden omdat ik per ongeluk de verkeerde bandenmaat had door gegeven. Top service dus en van harte aan te bevelen.

Geweldige service - fantastisch geholpen

Ik de late namiddag gebeld ivm auto met lekke band (schroef zat er nog in) en de volgende morgen alles verholpen. De band kon worden gerepareerd maar voor de zekerheid hadden ze een nieuwe meegenomen. En dat voor een prima prijs en voor de deur. Wat een uitkomst!

Snelle geweldige vriendelijke service van begin tot eind

Ik had een lekke band en werd snel en heel vriendelijk geholpen. Degene die mijn banden kwam wisselen was vriendelijk en netjes. Werkte netjes met zijn handschoenen aan en stond mij zeer vriendelijk te woord. Ik was weer helemaal blij

perfecte service!

Goede ervaring, service goed, uitstekende communicatie, prijs/kwaliteit zeer goed.

Super fijne gasten

Veni, vidi, vici.

Hij kwam, hij zag en overwon de lekke band. De afspraak was snel gemaakt, het telefonisch was vriendelijk en de reperatie cq vervanging isuitstekend uitgevoerd door een vriendelijke medwerker.

TOP

Communicatie uitstekend Snelheid service uitstekend Service uitstekend Uitermate vriendelijk

fantastisch zo een service aan huis

na een korte mailwisseling over de bandenmaat was daar de rijdende werkplaats met een nieuwe band .goed initiatief

Op tijd

Vriendelijk

Snel, transparant en betrouwbaar

Heldere informatie vooraf, geen verrassingen met de kosten, eerlijk advies,

Snel, vriendelijk en betaalbaar

Zeer onder de indruk van de snelheid waarmee de afspraak werd gemaakt en de band werd verwisseld. Vriendelijke en deskundige service. Waanzinnig klantvriendelijke dienst. Gemak en niet meer naar de garage. Bij elkaar 30 minuten bezig geweest versus zelf naar de garage, wachten en weer terug. Dan ben je toch al rustig 2 uur verder (minstens). Absolute no brainer.

In één woord: Top!

Goeie gasten. Professioneel de- en montagemateriaal en nagelnieuw rubber. Ik had een probleem met een tpms sensor en dat is goed opgelost. Vanaf heden mijn vaste bandenboer.