Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een vriendelijk en meelevend team dat naar wensen luistert en duidelijke uitleg geeft. Gezinnen waarderen de persoonlijke en respectvolle begeleiding door de uitvaartprofessionals. Een enkele opmerking betreft de afhandeling van kosten, maar dit heeft de algehele ervaring niet aangetast. Over het geheel genomen is de ervaring positief en ondersteunend.
Ik ben tevreden over Monuta omdat ik goed ben geholpen in een moeilijke periode. De medewerkers waren vriendelijk, luisterden naar mijn wensen en regelden alles duidelijk en respectvol. Daardoor voelde ik mij gesteund en hoefde ik mij minder zorgen te maken.
13 March 2026
Shurensca Luciana
Zwolle
Wij kijken als familie terug op een respectvolle uitvaart van onze moeder. Alle lof voor de begeleiding vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. Het was persoonlijk en respectvol.
16 December 2025
Jacco
Harderwijk
Alles was netjes en waardig geregeld met grote dank aan de uitvaartverzorgster S.Keizer-Welling. Alleen de financiële component viel zwaar tegen, omdat de nog te ontvangen eindnota volgens de vooraf aan de uitvaartdatum overlegde conceptnota de kosten lang niet zou gaan dekken. Het is Monuta aan te bevelen om hun verzekeringsproduct (Uitvaart Flexibel-verzekering met een vrij besteedbaar bedrag van €1500,-) ook te indexeren met de kosten van genoemde aangeboden onderdelen/werkzaamheden in het pakket. Dit voorkomt (misschien) irritatie/teleurstelling bij de directe nabestaanden.
3 December 2025
Gerard
Dokkum
Voorgesprek gehad met Eric Wentink, en daar viel gelijk al een last van onze schouders. Onze eerste keer dat wij een uitvaart moesten regelen. Hele aardige mensen, ze luisteren naar je verhalen, je wensen en kunnen alle vragen beantwoorden die we hadden.
19 September 2025
Diana
Groningen
Alles prima en perfect geregeld.
10 September 2025
Marthe Baarslag
Zwolle
Wij vonden het erg fijn dat we heel goed begeleid zijn door de uitvaartleider van Monuta. Hij was heel duidelijke in het overbrengen van de kosten en het gesprek met hem was erg fijn. Hij nam ook alle tijd voor je en voor de rest van de familie.
26 August 2025
Rita
Zwolle
Was een mooie liefdevolle dag. Waar we met Fijne herinnering op terug zien.
11 July 2025
Marja
De Bult
Ontzettende steun gehad van Richard die het goed aanvoelde hoe ik dingen wilde regelen na het overlijden van mijn moeder
1 July 2025
Mariska
Nunspeet
Wij willen Sietsche bedanken voor haar persoonlijke begeleiding. Ze gaf overal een persoonlijk tintje aan, waardoor je kon merken dat ze zeer goed naar onze verhalen en wensen heeft geluisterd. Dit zit veelal in kleine dingen, maar zoals zij het deed was top. Neem alleen al het feit dat ze persoonlijk de kaarten kwam brengen ipv met een koerier. De Oldehove in haar draaiboek. Ze had goed opgemerkt hoe belangrijk dit voor ons en zeker voor onze vader/ man was. De heel persoonlijke benadering van Sietsche hebben wij als zeer prettig ervaren. Sietsche bedankt voor je goede zorgen!
10 June 2025
mevr. de Boer
Leeuwarden
Vanaf het 1e telefonisch contact, de verzorging van mijn man, het regelen van de uitvaart en nazorg, Monuta als zeer positief ervaren in een hele verdrietige periode. Wij hadden nog al wat "eisen"/wensen die wij bij melding van overlijden hadden doorgegeven. Hierop werd uitvaartverzorgster Nadya Medford aan ons toegewezen. Zij paste precies bij ons en was erg betrokken. Communicatie met haar verliep heel makkelijk. Ze heeft alles tot in de puntjes fantastisch geregeld en al onze wensen kunnen honoreren. Een betere uitvaartverzorgster hadden wij ons niet kunnen wensen. Ze is voor de functie "gemaakt". Zelfs de genodigden op de uitvaart waren vol lof over haar! Monuta en Nadya bedankt voor jullie goede zorgen.
3 February 2025
Jolanda
Wierden
Zeer vriendelijke mensen ben zeer tevreden
15 October 2024
Johanna
gewoon netjes en goed
15 September 2024
Tonny Wolf
Dedemsvaart
De uitvaartverzorgster heeft haar werk perfect gedaan, respectvol en meelevend. Het inzicht in de financiële kant van een uitvaart, iets waar je je op dat moment niet mee bezig wilt houden, liet nogal wat te wensen over.
Beveelt niet aan
4 June 2024
Peter Teekens
Meppel
Zeer correct en prettig geholpen door het team van Monuta Zwolle met alle zaken rondom de uitvaart van vader. Alle tijd en aandacht voor persoonlijke wensen van de familie in combinatie met kennis, ervaring en aanpak van de mensen van Monuta. Kijken terug op een goed en waardig afscheid.
16 May 2024
Frank
Heerenveen
Absoluut geen kommentaar
2 May 2024
Henk
Zwklle
Wij hebben het als prettig en warm ervaren . zeer goede verzorging van de dames die de overledene verzorgt hebben . Nadya dacht met ons mee ,vakkundig meelevend .
15 April 2024
carla Goudswaard
Elspeet
Helder en duidelijk advies en plezierig contact. Alle afspraken zijn nagekomen.
3 April 2024
Jacqueline
Richters
Monuta kan ik gerust aanbevelen
18 March 2024
Treep
Hattem
We hebben hele goede begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart gehad van Monuta uitvaartbegeleiding. Open contact, rust en hebben ons ontzorgd in onze grootste nachtmerrie. Qua administratieve afhandeling kan Monuta nog verbeteren. Ik heb er vertrouwen in dat alles prima opgepakt wordt, maar lange doorlooptijd van afhandelen facturen in verhouding tot de warme, betrokken, snelle begeleiding van de uitvaartbegeleider.
6 March 2024
Valerie
Het was goed geregeld
4 March 2024
Janny
Nunspeet
Zou ik zeker aan aanraden .goed geregeld van begin tot het eind.
15 February 2024
Jan
Zwolle
Hele fijne en goede begeleiding voor , tijdens en na de uitvaart. De hulp bij de veel te regelen zaken is van een hoog niveau. Nagenoeg alle zakelijke zorgen worden uit handen genomen. Hartelijk dank.
3 February 2024
JaapJan
Zwolle
Alles uit handen genomen.
8 January 2024
Gert
Lelystad
Prima gesprekspartner voor, tijdens en na de uitvaart. Het was prettig in deze vervelende periode betrouwbare gesprekspartner te hebben, in dit geval de uitvaartverzorger, die mij en de mensen om me heen, heeft begeleid. Heel veel dank hiervoor.
29 December 2023
Peter
Harderwijk
De uitvoering van de uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden. Ook heel fijn dat er een heel kort lijntje was met de uitvaartverzorger. Als er vragen waren dan kwam er bijna direct hulp via een telefoontje, mailtje of een WhatsApp bericht. Ook een fijn nazorg gesprek met de uitvaartverzorger gehad.
26 December 2023
Greet