Alles was prima geregeld

Dhr Sijpkes heeft alles prima uitgelegd en geregeld, en op de dag van de uitvaart heeft hij alles in goede banen geleid en een mooie uitvaart gedaan. Zijn hem daar heel dankbaar voor.

Goed verzorgd

Na me overlijden van me vader die ik al meer dan 20 jaar ken hebben ze me goed geholpen en bij gestaan ondanks een ander uitvaart ondernemer die ik zou hebben omdat die persoon vrij had goed geholpen

Zeer goede begeleiding en verzorging

Na overlijden moeder, meteen een goed contact gehad met de begeleider die er voor ons was van dag 1 tot na de crematie plechtigheid. Een betere begeleider hadden wij ons niet kunnen wensen. Ga vooral zo door en dank jullie wel!

Bedankt dat je alles hebt geregeld en verzorgd

I.v.m. het overlijden van onze moeder, schoonmoeder en oma in het verpleegtehuis  en met alle hectiek die erbij komt kijken met het regelen van de uitvaartplechtigheid en tegelijkertijd het leeghalen van het appartement binnen 7 dagen, heeft Nadya Melford ons op een enorme betrokken manier bijgestaan. Ze was aandachtig, attent, begripvol, liefdevol, heeft een luisterend oor, is professioneel,  goed georganiseerd,  flexibel, meedenkend, vriendelijk, geduldig, sympathiek, oplossing gericht, helder, integer, sociaal, empatisch, straalde rust uit, liefde voor haar vak en klanten. Wij konden ten alle tijd contact met haar leggen i.v.m. vragen of veranderingen doorgeven. Snelle reactie ondanks dat ze meerdere uitvaarten aan het regelen was. Al onze ideeën,  voorstellen en persoonlijke wensen werden tot een mooi geheel verwerkt. Juist door haar warmte en persoonlijke begeleiding hebben we op een zeer mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder, schoonmoeder en oma. Een dienst dat tot in de puntjes is begeleid door Nadya. Na een week werden wij gebeld door Nadya hoe het met ons ging, hoe wij terug keken op hoe alles is gegaan en of er verbeterpunten waren. Bij vragen kunnen we nog steeds contact met haar opnemen. Nadya ontzettend bedankt dat je alles hebt geregeld en verzorgd.  Wij houden hier een fijne herinnering aan over.

geen omkijken

de eerste uitvaart die wij moesten doen en als enigst kind die alles moest regelen was het meedenken, aandacht en uitleg gewoonweg super

geweldig

Zo als ik al heb geschreven, zonder Monuta had dit niet mooier geweest alles was één plaatje van aankleden tot thuis brengen en opbaren in huis/thuis en tot aan de crematie alles was naar wens......

Zeer goede uitvaart onderneming

Je wordt er perfect geholpen en ondersteunt gedurende het gehele proces en ook er na. De medewerkers zij vriendelijk en gedegen in hun kennis.

Voortreffelijke begeleiding

Persoonlijke benadering

Alles zeer prettig geregeld

Aandacht, duidelijkheid, ruimte voor eigen inbreng

Professioneel, gericht op de mens

Wij kijken terug op een mooie begrafenis en zijn dankbaar voor de hulp van Monuta. Voor het regelen van alles, maar ook voor een luisterend oor.

Alles was netjes geregeld

Alles werd goed besproken en afgehandeld

Neemt vrijwel alle zorgen weg.

Ervaring is erg afhankelijk van de uitvaartverzorger. Over Femke Beekink, onze uitvaartverzorger, waren wij erg tevreden. Zij heeft ons op een heel prettige wijze begeleid en ontzorgd. Voor een meer gedetailleerd oordeel over Femke, zie Linkedin.

Goede begeleiding

Voortreffelijk

Zeer goed begeleid dank jullie wel

Prachtig afscheid onder professionele en warme begeleiding

Hoewel wij gelukkig weinig ervaring hebben met uitvaartverzorgers, is de zorg van Monuta een warme deken geweest in een moeilijke tijd. De uitvaartverzorger maakt warm contact en is heel goed te bereiken en steekt veel tijd in de verzorging. De dames van de verzorging waren werkelijk hartverwarmend en lief. We hebben mijn moeder op een hele waardige manier kunnen verzorgen. Het opbaarhuis van Monuta in Harderwijk is een huiselijke en warme plek om naar toe te gaan. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Wij kijken op een mooi afscheid terug.

Alle medewerkers waarmee we te maken hadden waren lief, bekwaam en heel betrokken. Onze uitvaartverzorgster heeft ons geholpen om op een hele mooie manier afscheid te kunnen nemen.

prima ervaring

zoals de nabestaande het wilde

Zeer vriendelijk en persoonlijk geholpen door medewerker Martina Bosch.

We zijn echt heel erg goed geholpen door Martina. Heel duidelijk en vriendelijk heeft ze ons door het traject heen geholpen waardoor alles uiteindelijk is verlopen zoals we dat wilden. Echt heel fijn dat we zo geholpen zijn.

Goede ervaringen

Goede begeleiding tijdens de uitvaart van mij beide ouders

Dankje wel

Wij hebben een zeer mooie uitvaart gehad van onze moeder. Gelukkig hadden we famke.(we waren geen nummertje) Ondanks onze verdriet maakte ze het dragelijke.ook voor af de gespreken met onze moeder.ze heeft er voor gezorgt dat alles precies ging zo als haar wens was. En zelf naar de crematie was ze er voor ons.

Geweldig!!!

Een overlijden is een treurig gebeuren maar met de juiste mensen werken geeft het veel rust voor de familie

Onze uitvaartbegeleidster was echt fantastisch

Onze uitvaartbegeleidster Nadya Medford was echt fantastisch. Snel, flexibel, sensitief en doortastend heeft de Engelse uitvaart van onze stiefmoeder begeleid. We zijn haar eeuwig dankbaar. Verder was de helderheid van Monuta over de dienstverlening en kosten fijn. Waarom geen 10? Omdat we veel gedoe hebben gehad met de playlist die we wilden draaien en niet op een UBS-stick kregen omdat we met Apple werken. Is uiteindelijk opgelost maar heeft te veel stress gegeven.

Heeft aan mijn verwachting voldaan in een goede sfeer en contact

Heeft in alle opzichten aan mijn verwachting voldaan in een prettig contact en sfeer.

uitstekend

uitstekende en vooral menselijke benadering en omgang van de uitvaartverzorger vanaf het begin tot en met de uitvaart.

Menselijke begeleiding in een verdrietige periode

Wij hebben de begeleiding van Monuta als uitstekend ervaren. Hele persoonlijke begeleiding van Martina en Robert, goede adviezen, snel handelen en een perfect verzorgde uitvaart.

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.