Filters

10

Prettige samenwerking in een verdrietige periode

Zeer correct en prettig geholpen door het team van Monuta Zwolle met alle zaken rondom de uitvaart van vader. Alle tijd en aandacht voor persoonlijke wensen van de familie in combinatie met kennis, ervaring en aanpak van de mensen van Monuta. Kijken terug op een goed en waardig afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Absoluut geen kommentaar

 • Aanbevelen? Ja
10

rust en ontzorgen .

Wij hebben het als prettig en warm ervaren . zeer goede verzorging van de dames die de overledene verzorgt hebben . Nadya dacht met ons mee ,vakkundig meelevend .

 • Aanbevelen? Ja
8

Persoonlijk en betrokken

Helder en duidelijk advies en plezierig contact. Alle afspraken zijn nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

Monuta kan ik gerust aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

Warm, persoonlijk, helder

We hebben hele goede begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart gehad van Monuta uitvaartbegeleiding. Open contact, rust en hebben ons ontzorgd in onze grootste nachtmerrie. Qua administratieve afhandeling kan Monuta nog verbeteren. Ik heb er vertrouwen in dat alles prima opgepakt wordt, maar lange doorlooptijd van afhandelen facturen in verhouding tot de warme, betrokken, snelle begeleiding van de uitvaartbegeleider.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Het was goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Zou ik zeker aan aanraden .goed geregeld van begin tot het eind.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goede zorg en waarbij empathie en “ontzorgen” hoog staan aangeschreven.

Hele fijne en goede begeleiding voor , tijdens en na de uitvaart. De hulp bij de veel te regelen zaken is van een hoog niveau. Nagenoeg alle zakelijke zorgen worden uit handen genomen. Hartelijk dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de puntjes geregeld!

Alles uit handen genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima gesprekspartner voor, tijdens en na de uitvaart

Prima gesprekspartner voor, tijdens en na de uitvaart. Het was prettig in deze vervelende periode betrouwbare gesprekspartner te hebben, in dit geval de uitvaartverzorger, die mij en de mensen om me heen, heeft begeleid. Heel veel dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden over hoe alles is verzorgd door Monuta.

De uitvoering van de uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden. Ook heel fijn dat er een heel kort lijntje was met de uitvaartverzorger. Als er vragen waren dan kwam er bijna direct hulp via een telefoontje, mailtje of een WhatsApp bericht. Ook een fijn nazorg gesprek met de uitvaartverzorger gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn

Wij hadden contact met John Sijpkes. Hij wist precies welke toon hij moest aanslaan. Ik vond zijn hulp heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles in de Puntjes goed geregeld

De totale afhandeling kan ik alleen maar als zeer goed beschrijven. Duidelijk en overzichtelijk en vooral naar jou wensen en er wordt niks opgedrongen alles is vrijblijvend. Vooral een zeer goede contact met de begeleiders.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld.

Vanaf het moment dat ik Monuta belde dat zij de uitvaart van mijn vrouw mochten regelen, en tot na de crematie was alles tot in de puntjes voor elkaar. Wij hadden als uitvaartverzorger John Sijpkes en konden ons geen betere wensen. John en Monuta, BEDANKT!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder goed geregeld

Kijken terug op een waardig afscheid dat bijzonder goed geregeld is door de uitvaartverzorgster Nadya Medford, waarvoor onze dank.

 • Aanbevelen? Ja
7

Alles was goed geregeld.

Het was allemaal goed geregeld

 • Aanbevelen? Nee
8

Volledige ontzorging

Menselijke begeleiding in lastige periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens wens van de overledene en familie verlopen.

De communicatie was fijn en snel. Omdat de overledene zelf al veel had voorbereid ging de uitvaartverzorger hier helemaal in mee en toonde veel begrip en inleving in hoe de uitvaart geregeld moest worden. Alle uitvoerings details zijn prima en volgens wens geregeld. De uitvaart zelf is ook volgens wens verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel echt heel goed niks op aan te merken

Goede begeleiding, goed advies meegaand, rustig, respectvol, komt afspraken na echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meeleven en meedenken

Een overlijden is een nare zaak, maar de medewerkers van Monuta zijn er echt geweest voor mij en de familie. Ze reageerden snel op vragen, dachten mee met wat er allemaal mogelijk kon zijn op de uitvaart en regelden samen met ons alles. Ook de verzorging van de overledene deden ze met respect. Ik ben heel tevreden en blij dat ik ook bij hen verzekerd ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor mijn beide ouders was de uitvaart zoals hun dat wilden

Mijn moeder is voor bijna 10 jaar terug overleden mijn vader 26 augustus dit jaar voor beide ouders hadden wij monuta en ik wil eerlijk zeggen voor beide uitvaarten zowel ervoor als erna waren heel mooi ze dachten echt met je mee daarom wil ik iedereen ook monuta aanraden in de periode dat een dierbare overlijd weet je het zelf even niet meer wat moet geregeld worden enzo monuta doet het zoveel mogelijk voor je en daar zijn wij hun erg dankbaar voor

 • Aanbevelen? Ja
10

Meine Erfahrung mit Beerdigungen

Meine liebe Ehefrau Geertje (Geke)Rekers wurde Beginn August 2023 durch ihr Krebsleiden abberufen . Ein Feste Burg ist unser Gott , ein gute Wehr und Waffe" , die aber nicht immer hilft den geliebten kranken Menschen zu retten. Die Monuta Uitvaartsverzekering und die Organisation der Beerdigung meiner Frau , lagen vertrauensvoll in Haenden von Uitvaartsbegleiter Rober Schepers , ein Mensch mit Herz - Seele und Mitmenschlichkeit , ein Charaktermensch , der diesen letzten Dienst an meiner Lieben Frau nicht nur gut organisiert und ausgefuehrt hat , sondern uns den Angehoerigen mit Rat - Tat und aktiver Teilnahme und Zuwendung zur Seite stand. In den letzten 15 Jahren habe ich an ca. 100 Beerdigungen , weltweit, teilgenommen. Nirgendwo habe ich einen charakterstarken und mitfuehlenden Uitvaartsbegleiter wie Robert Schepers getroffen. Wenn ich eines Tages Sterben sollte und Robert Schepers noch in Dienst sein , will ich bei meiner Frau beigesetzt werden und ich bestimme heute schon , dass dann Robert Schepers auch mein Uitvaartsbegleiter sein wird.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes alles perfect geregeld.

Van het melden van overlijden tot aan de uitvaart was er een fijn contact met de medewerkers van Monuta, Met name met de uitvaartverzorgster. Je kunt een afscheid maar één keer doen en daarin heeft Nadya ons perfect geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kijk met een goed gevoel terug op de uitvaart van mijn echtgenoot.

Ik heb goede ervaringen op alles.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Boeierweg 13

8042 PV Zwolle

[email protected]

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.