Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties benadrukken vriendelijke en empathische begeleiding en professioneel personeel. De communicatie werd als duidelijk ervaren en de wensen konden eenvoudig worden doorgevoerd. De rouwkamer en faciliteiten werden als keurigs en respectvol beschreven, met toegang op elk moment. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en worden de diensten aanbevolen.
Wij hebben op een mooie en fijne wijze afscheid kunnen nemen.
20 March 2026
Ludy
4 December 2025
Niek
Schipluiden
Begeleiding gehad door uitvaartverzorger Anouk Gorter! Zo lief en zorgzaam maar ook uiterst vakkundig! Daarbij alle zorgen uit handen kunnen geven! Zo fijn!
2 October 2025
Monique de Vrijer
Rotterdam
Mijn vrouw overleed zeer onverwacht, je valt dan echt in een zwart gat. Na een telefoontje met Monuta kregen we eigenlijk direct hulp. Anouk Gorter nam contact met ons op, en eigenlijk ging de rest vanzelf. Hulp bij problemen waarvan je niet weet dat je die dan hebt! Keurige rouwkamer, 24/7 te bezoeken. Ik beveel een ieder Monuta aan.
15 September 2025
Hans
Prettig contact
8 July 2025
Leo
Leiderdorp
Alles naar mijn wensen ingevuld.
6 July 2025
Ans
Zoetermeer
Goede service , goed advies
17 June 2025
Leen
Den haag
zeer vriendelijk alles goed uitgelegt
16 May 2025
carla westenberg
Den Haag
Zorgvuldig en volgens de laatste wens
17 April 2025
Ruud
Voorburg
Werkelijk ronduit is alles naar wens gedaan door Monuta
17 April 2025
Gj Heemskerk
Valkenburg zh
Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart zijn wij op een prettige, professionele wijze ondersteund door Anouk Gorter. Alles werd goed uitgelegd en de verschillende mogelijkheden besproken. Ze stond altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. We hebben de hulp en begeleiding als zeer prettig ervaren. Samen met haar hebben we mijn partner een mooi en liefdevol afscheid kunnen geven.
4 February 2025
Krista
Voorburg
Van kennismakingsgesprek tot nazorggesprek zijn we duidelijk, kordaat en heel vriendelijk begeleid en wij voelden ons vooral zeer gehoord. We wisten met Anouk Gorter precies waar we aan toe waren, welke stappen geregeld werden en wat zelf nog te doen. Met alle vragen konden we terecht en de bereikbaarheid was super. Een warme en praktische persoonlijkheid was precies wat wij nodig hadden om er een mooie uitvaart van te maken.
14 January 2025
Eveline
Zoetermeer
In deze emotionele tijd, werden onze dochters en ikzelf uitstekend begeleid door de uitvaartonderneemster. In alle rust is alles ter sprake gekomen en uitgevoerd.Niets dan lof
15 October 2024
Marijke Irmer
Voorburg
The service from the time I informed them of the death. It was all organised very carefully and on the day it was a wonderful celebration of my brother's life.
14 September 2024
Ann Bambridge
Inchee Kilgarvan Co Kerry Ireland
Netjes verzorgd
6 July 2024
Ron Verhagen
Pijnacker
Dank voor alles! Jullie hebben het afscheid van mijn moeder tot een hele mooie dankbare ervaring en herinnering gemaakt.
3 June 2024
Erasmo
Den Haag
Een warme en mooie ervaring, er wordt heel erg meegedacht en er is veel aandacht voor alle facetten
1 February 2024
Marlien
Den Haag
Prettig contact met de consulente en goede organisatie en alles was vlotjes/keurig netjes gelopen!
16 January 2024
Rosa
Den Haag
Onze wensen konden helemaal vervuld worden
16 January 2024
Frans
Leiden
Prima contact. Gedegen uitleg. Ruimte voor eigen inbreng. Goed aanvoelen wat de bedoeling is. Behulpzaam en zeer klantvriendelijk
28 December 2023
Ton
Voorschoten
Voor de tweede keer zijn wij door Monuta volledig ontzorgd na het overlijden van een (schoon)ouder. Zeer tevreden over de menselijkheid en professionaliteit waarmee deze uitvaartverzorger ons stap voor stap in het proces van een uitvaart heeft begeleid. Heel prettig in zo'n emotionele periode waarin je zelf niet scherp en genoeg zaken hebt om over na te denken. Ik kan Monuta aan iedereen aanbevelen.
4 November 2023
Patricia van Mourik
Ales ging volgens afspraak
1 November 2023
Rob
Leidschendam
Vooral in de eerste dagen na het overlijden van een dierbare heb je de steun nodig van iemand met veel ervaring en inzicht. Wij konden er gelukkig blind op vertrouwen dat alles goed verzorgd was.
1 November 2023
Carina Raus
VOORBURG
Wij zijn zeer tevreden over Monuta. Alles wordt tot in de puntjes uitstekend geregeld. Uitvaartverzorger is makkelijk bereikbaar. Luisterend oor, meelevend en goed. Zal Monuta bij iedere aanbevelen.
16 October 2023
Ellen
Leidschendam
Mijn schoonmoeder was overleden en ik kan niet anders zeggen dat alles tot in de puntjes geregeld was. Wat fijn in zulke moeilijke tijden! Mijn complimenten voor iedereen! Peet.
27 August 2023
Peter