Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben voor de volle 100 procent tevreden en Monuta heeft haar belofte volledig overtroffen
2 February 2026
Twan
Nunhem
zijn klantvriendelijk. bespreek samen de uitvaart en hoe het allemaal zal gebeuren. geef ook nodige advies. luisteren oor en geeft ook advies.ik beveel een ieder om bij de uitvaartzorg Monuta aan te sluiten.
16 July 2025
Sherita
Venlo
Ik zou Monuta echt iedereen aanbevelen.
15 May 2025
Hans
Venlo
Ik was heel te vreden hoe Monuta alles geregeld heeft
16 March 2025
Roswitha
Nieuwstadt
Mijn ouders zijn kort na elkaar overleden. Dee medewerkers van Monuta gingen hier perfect mee om?
2 January 2025
Marijke
ROERMOND
Alles was zo als beschreven geen extra's en volgens wens
2 January 2025
Frank
Echt
De uitvaart was precies zoals we wilden. Erg professioneel en leuke mensen die alles voor je regelen. Bedankt namens ons allen .
2 October 2024
Thea
Venlo
Ben zeer goed geholpen het enige nadeel is dat je van het rest bedrag nota's moet inleveren
16 August 2024
Bets suur geraedts
Roermond
Mooie uitvaart van pap, dankzij de fijne en goede zorg van Monuta , in 1 woord, Top Dank je wel
May
Baarlo
roy
Eindhoven
ondanks mijn verdriet heb ik nog nooit zo een mooie en goed verzorgde begrafenis mee gemaakt en jullie hebben geweldig meelevend personeel ga aub zo door
ruud eekels
Venlo
Korrekte afhandeling, erg betrokken en hartelijk.
19 June 2024
mark
Venlo
Zijn heel goed en professionele manier geholpen
16 May 2024
Mevr A.T.C Meurs-Verwoert
Maasbracht
Gewoon goed die kelly
2 April 2024
Leo Cleutjens
HEERLEN
Mijn ervaring met Monuta is dat ze ons goed begeleid hebben .
24 March 2024
Christine Heunen
Swalmen
Kelly heeft ons vanaf het beginpunt tot het laatst heel fijn en zorgvuldig geholpen en gesteund.
5 March 2024
Bianca
Venlo
De medewerker van Monuta heeft ons in het hele proces van goede duidelijke informatie voorzien en ons op zeer fijne bijgestaan.
14 January 2024
Richard
Ospel
Alles werd geregeld zoals wij het wilden. Wij zijn dus heel erg tevreden.
29 December 2023
Marlie
Tegelen
De begrafenisondernemer was erg meelevend en meedenkend en was daarnaast erg prettig in de omgang. De uitvaart was goed georganiseerd en er werd duidelijk uitgelegd wanneer er wat ging gebeuren.
21 December 2023
Karen
Roermond
Heel tevreden hoe de uitvaart van mijn man is geregeld.
1 December 2023
Erica
Venray
De uitvaartverzorgster Kelly van Monuta was een heel warm persoon, die zich 100% geeft om er een heel mooi en warm afscheid van te maken. Niets was haar teveel, kon haar altijd bellen, als ik met vragen zat. Alles is zo mooi en goed verlopen. Dit gaf ons in deze moeilijke tijd een heel fijn gevoel. Ook het gesprek na de uitvaart vond ik heel bijzonder, gewoon het navragen hoe het met het gaat, en hoe je de uitvaart gevonden hebt, deed me erg goed. Ik zal ook iedereen aanbevelen om een uitvaart door Monuta te laten verzorgen en er bij vertellen dat je dan zeker een heel mooie uitvaart krijgt, die ook werkelijk aan jouw wensen voldoet. Ik wil dan ook iedereen bij Monuta, maar vooral Kelly van Helden bedanken voor de mooie en goed verzorgde uitvaart!
16 November 2023
Betsy
Bergen
Hele fijne ervaring. Emotionele steun was erg fijn. Het kwam niet zakelijk over, we hebben contact gehad met 2 personen van Monuta die beiden het hart op de goede plek hadden en echt emotioneel steunend zijn geweest tijdens ons intens verdriet na het plotselinge overlijden van mijn vader
16 November 2023
Diana Vogel
Buchten
Alles klopte zoals besproken.
4 August 2023
Ger Spreeuwenberg
Horst
Vanaf moment van eerste contact opnemen tot ruim na de uitvaart blijft Monuta gepast informeren
18 July 2023
Antoine
Tegelen
Alles was goed geregeld, over Monuta geen klachten en niets te klagen.
27 May 2023
Leo