zeer betrokken
zeer betrokken medewerkers wij hebben Ellen en Ilse als zeer bekwaam ervaren het zij toppers
15 July 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 35 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews benadrukken rustige, empathische begeleiding en betrokkenheid van het personeel. Het team wordt omschreven als vriendelijk, respectvol en betrokken, met flexibele opties en snelle reacties. De coördinatie wordt geprezen vanwege een afstemming op de wensen van de overledene en de familie, wat leidt tot een zorgvuldige en waardige uitvaart.
15 July 2022
yvonne hamer
Brummen
Zeer prettig en persoonlijk wordt mee gedacht.
9 July 2022
Annemiek Reitsema
Doetinchem
Zeer vriendelijke mensen , goede begeleiding. Het voelde goed en we kunnen vrij over onze wensen praten.
2 November 2021
Ingrid Bouwmeester
Spijkenisse
Niets dan lof en fijne samenwerking.
18 May 2021
Johan Hoevenaar
Etten-Leur
Ik wacht nog op de financiële afwikkeling
7 April 2021
heer
Doetinchem
Geachte klant,
We hebben het voor u uitgezocht en wij zien dat er op 29 maart een brief naar u is verstuurd. Als het goed is heeft u deze inmiddels ontvangen. Mocht dat niet zo zijn wilt u dan mailen naar [email protected]?
Met vriendelijke groet,
afdeling klanttevredenheid Monuta
In dagen waarin beslissingen genomen moeten worden die niet te herroepen zijn, is het van groot belang dat er iemand is die de familie goed en correct bij staat. Initiatief neemt waar het nodig is en aandacht heeft voor de details. Het gaf de familie heel veel rust en we kunnen met grote tevredenheid terug zien op een prima verzorgde uitvaart. Niet alleen de uitvaartverzorgster maar ook het personeel in het mortuarium en crematorium stelden zich zeer correct en vakkundig op. Wij zijn zeer tevreden!
1 March 2021
Ineke
Ulft
De uitvaart is helmaal naar wens geregeld. De uitvaartverzorgster was ook zeer rustig en had een luisterend oor en we hadden een goed en soepel contact zowel via de app als de mail.
21 January 2021
Maria
Etten
wij zijn al meedere keren bij jullie geweest en het was altijd perfect
16 January 2021
els leuverink
Terborg
Snelle en goede begeleiding van de uitvaart met goede advies. Het persoonlijk contact met de medewerkers was zeer prettig.
14 December 2020
Mecking
Megchelen
Zeer vriendelijke medewerkster, die goed met alles meedacht. Echt prima geregeld.
18 August 2020
Jacqueline Sahertian-Valentijn