Filters

10

Gewoon geweldig

Fijne mensen bij Monuta,zowel de verzorging,accommodatie, catering,uitvaartbegeleider,

 • Aanbevelen? Ja
5

goed

redelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk, menselijk en vol medeleven

Onze vader had niets vastgelegd of geregeld. Monuta had een luisterend oor en voelde het perfect aan. We hebben onze vader een prachtig gevoelig en persoonlijk afscheid kunnen geven. Heel hartelijk dank, Monuta, voor deze waardevolle dienst in een tijd die emotioneel zo zwaar is en waar een leidende hand zo waardevol is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en mooie uitvaart

Uitvaart goed verzorg en begeleid zodat we achteraf aan een toch voor ons zelf verdrietige dag een mooie plechtige en waardevolle herinnering overhouden!

 • Aanbevelen? Ja
9

behulpzame integere begeleiding waardoor een waardevol persoonlijk afscheid mogelijk wordt

Vanaf het moment van ophalen van de overledene tot het laatste afscheid, wordt er respectvol met de overledene om gegaan. De weg naar het afscheid toe zijn wij uitstekend begeleid door zowel Rimmer Frissen als Daphne Jongen- Drummen. Zij hebben er voor gezorgd dat wij mijn moeder een mooi persoonlijk afscheid hebben kunnen geven. Iets dat ook zeker helpt bij het stukje rouwverwerking. Bij vragen zijn zij bereikbaar. Ze stralen de rust uit die op zo'n moment heel hard nodig is in dergelijke verdrietige tijden. Wij hebben niets dan lof voor de manier waarop de uitvaart verzorgd is en zijn hen dankbaar voor de wijze waarop ze ons begeleid hebben en zelfs er voor gezorgd hebben dat we op het moeilijkste moment, dat extra stukje kracht gevonden hebben om datgene te doen wat je zo graag voor je moeder wilt doen. namelijk een persoonlijk woord van afscheid richten tot mijn moeder

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel steun en een hele mooie dienst

Na het verlies van onze vader en echtgenoot haben we meteen veel steun ontvangen bij de voorbereiding van de uitvaart. De uitvaart zelf was heel mooi geregeld met een perfect bij ons passende dienst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische en persoonlijke begeleiding.

De rouwbegeleider is zich, wat ons betreft, volledige overstegen. Persoonlijk, begripvol, empatisch, luisterend, adviserend en geduldig. De uitvaart was goed geregeld en wat we extra hadden besteld zag er ook daadwerkelijk zo uit als op de foto (de bloemen waren buitengewoon). Niks dan lof over Monuta. Je sterft maar een keer. dan kun je het beter goed geregeld hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer menselijk en meedenkend

Het contact met de uitvaartverzorger kan niet beter. Men is meedenkend, meelevend, en prettig in de communicatie. Alles was vooraf goed en duidelijk besproken, en uiteindelijk ook uitstekend geregeld / uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Crematie naar wens

Vervoer , thuisopbaring prima met elke dag verzorging thuis. Crematie op crematorium alles super goed. Alleen de financiele afhandeling liet te wensen over.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect en correct verlopen....

Van overlijden t/m crematie en verdere afhandelingen een perfecte steun, hulp en afwikkeling. Zeer professioneel uitvaartpersoneel. Top. Niet te vergeten de koffietafel; Perfect verzorgd en zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Top. Zoals beschreven is Monuta dan ook in alle opzichten de aangewezen partner geweest in deze moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Hebben ons heel goed bij gestaan en alles geregeld heel fijn

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd