Geen op of aanmerkingen

Persoonlijk

Onder de trieste omstandigheden prettig en persoonlijk

Zeer tevreden met waardig afscheid

We werden uitstekend begeleid door Arno. De uitvaart was waardig en paste bij de wensen van onze moeder. We zouden Monuta en specifiek Arno aan iedereen aanbevelen.

Goede en begripvolle ondersteuning

Vriendelijke en begripvolle ondersteuning, goede voorlichting en werden constant goed op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren en wat er verwacht werd. Het heeft voor mij en mijn kinderen veel betekend en zijn daar heel dankbaar voor.

Tevreden

Hoe alles geregeld werdt super om

Warme en integere uitvaart

Ondanks alle verdriet moet er, in een dergelijke situatie, ook heel veel geregeld worden binnen een kort tijdsbestek. Ik kan niet anders dan Monuta van harte aanbevelen als je het hebt over "ontzorgen". Onze uitvaartbegeleider voelde perfect aan wat onze wensen waren, chapeau.

Mooi afscheid

Vanaf dat Arno bij ons thuis was geweest hadden we een heel goed warm gevoel. Goed begeleid tot aan de uitvaart ook de kleinkinderen werden goed begeleid in deze moeilijke periode. Op de uitvaart Mooi afscheid kunnen nemen van pap, schoonpap, opa, met een lach en een traan. BEDANKT

Goed met uitzondering de dragers

Perfect geregelde uitvaart!

Monuta uitvaartverzorger houdt rekening met je wensen en denkt met je mee. Ze zijn zeer betrokken maar proberen het ook een beetje luchtig te houden. Alles wordt perfect geregeld en niets aan het toeval overgelaten, zodat je je op de dag van de uitvaart nergens zorgen over hoeft te maken. Chapeau voor Arno Cleiren en Daphne!

Eerlijk respectvol en doortastend.

Met een ,ach en een traan. Respectvol naar de familie en voor de overledene. Rekening houdend met mogelijk onverwachte zaken die zich kunnen voordoen. Zeer goed in het improviseren van zaken.

Perfecte zorg voor overledene en nabestaanden.

Medewerkers van Monuta m.n. Arno denken perfect met je mee en laten niets aan het toeval over zodat het een perfect afscheid wordt met aandacht voor het verdriet maar het wordt ook een beetje luchtig en persoonlijk gemaakt. Chapeau!!

Vanaf overlijden tot uitvaart alles goed geregeld.

Na het overlijden van mijn lieve moeder was er zelfs pp zaterdag direct iemand bereikbaar en was binnen 2 uur alles diskreet en liefdevol geregeld. De uitvaart verzorger heeft ons perfect geholpen en de kerkdienst was mede door zijn advies over de uitstekende zangeres en de goede verzorging van Monuta begeleiders onvergetelijk en verzacht de pijn van het verlies. Complimenten aan het team van Monuta !!

Vriendelijke uitvaartbegleider.Goede uitleg over uitvaart.

Alles prima geregeld

zeer tevreden over de begeleiding

Uitermate goede en respectvolle begeleiding in moeilijke tijdrn

De heer Arno Cleiren, uitvaartbegeleider bij MONUTA te Hoensbroek is een mensenmens met oprechte interesse voor de situatie van de nabestaanden. Zijn begeleiding bij het overlijden en de uitvaart van moeder was zeer professioneel en respectvol. Arno dacht in deze moeilijk tijd mee en kwam met oplossingen waar wij problemen zagen. Ook de verzorging van moeder was perfect. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat MONUTA zeer professionele medewerkers in dienst heeft. Een ware troost in moeilijke tijden!

Alles tot in detail goed geregeld!

Goed gevoel ondanks omstandigheden!

Volledige ontzorging en uitstekende service

De begeleiding door de heer Arno Cleiren van Monuta was van een zeer hoog niveau. De hele familie kijkt met een zeer goed gevoel terug op een uitstekend georganiseerde uitvaart.

Uitstekende , persoonlijke service door medewerkers met hart voor hun werk.

Superfijne begeleiding met zeer veel mogelijkheden om alles naar wens te kunnen vormgeven. Een totaalpakket waarbij je alle inbreng hebt, maar zeer veel werk uit handen wordt genomen. Kan echt niks bedenken wat beter had gekund.

Warme benadering van de begrafenisondernemer, alles top geregeld, we hoefden nergens aan te denken, overal werd aan gedacht. Geweldige ruimte waar vader lag opgebaard, voelde heel warm

Een heel persoonlijk afscheid

Het afscheid van onze tante voelde als prettig en heel persoonlijk. Samen met de engste familie op een bijzondere manier afscheid kunnen nemen van onze tante

Super mooi

Mijn ervaring met Monuta dat er precies gedaan geworden is wat wij gevraagd hebben en gewenst hebben bij de crematie van onze vader

uitvaart geheel naar wens klant

na contact te hebben gehad met uitvaartverzorger bleek de "last" goed te dragen. in persoonlijke gesprekken wensen aangegeven en ideeën uitgewisseld wat mogelijk anders / prettiger kan. al met al een hele mooie uitvaart die tot in de puntjes verzorgd was, chapeau.

Kundig, meedenkend en begripvol

Enorme steun, begripvol meedenkend in een waardig te organiseren afscheid

Perfect verzorgd

Mooie uitvaart met veel betrokkenheid van het uitvaart personeel . Goed begleid . Bedankt

geweldig

ik keek erg tegen de crematie op en later het uitstrooien van mijn man maar ze hadden het heel mooi gedaan het was echt het afscheid wat mijn man wou en verdiende ik vind het echt een aanrader voor andere nabestaanden

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.