Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik zou Matthias Blekkink aanbevelen voor iedereen die een uitvaart moet regelen. Deze man breng zoveel rust en begrip , hij luistert goed naar onze wensen en in overleg vult hij aan waar nodig .
13 February 2026
Natasja
Winterswijk
Het herbegraven is tot in de puntjes geregeld en de begeleiding was perfect, zeer persoonlijk en professioneel geregeld. Het was een respectvol afscheid en dhr. Wilko Eijkelkamp heeft zelf ook nog een mooi gedicht voorgelezen wat erg op prijs gesteld werd. Onze dank is groot. Vriendelijke groet, Annie en Renate
13 August 2025
Annie en Renate
Deventer
Goed advies van begin tot eind,goede begeleiding van uitvaart verzorgde
2 December 2024
Henk
Gendringen
De heer Eijkelkamp was een zeer betrokken verzorger van deze uitvaart
1 November 2024
Jaap
Hummelo
De uitvaartverzorger komt uit de Achterhoek en die lokale kennis hielp bij het snel schakelen met partijen om zo goed afscheid te nemen van onze vader.
27 May 2024
Bart
Haarlem
Wij hadden van tevoren geen keuzes gemaakt over hoe de uitvaart vorm te geven. Met hulp van uitvaartbegeleider Wilko Eijkelenkamp, die op persoonlijke en professionele wijze meedacht met ons, is het in alle opzichten een mooi afscheid geworden Ook de inbreng van Irma Wagenvoort, de uitvaartspreekster, was heel waardevol. We kijken terug op een fijn afscheidsproces van onze 96 jarige moeder.
2 April 2024
Margreet
Lochem
de uitvaart voldeed in alle opzichten aan onze wensen.
16 February 2024
Markus
ZUTPHEN
zeer deskundig, vriendelijk.
27 January 2024
M. Hoentjen
Lochem
Dit heb ik eerder in het onderzoek verteld
12 August 2023
Piet Kuipers
Zutphen
Nette uitvaart verzorging geheel naar wens van mijn schoonvader. Goede begeleiding.
6 August 2023
Jan
Halle
In respect voor de overledene, in samenwerking met uw uitvaart verzorgende dhr T van den Boogaard is alles zo verlopen dat we er een gevoel en mooie herinnering aa hebben over gehouden
4 July 2023
Anke
Rotterdam
Prachtig duidelijk professioneel luisterend naar wensen
28 April 2023
Michelle Cohen
Zutphen
Wij zijn heel goed bij gestaan door de uitvaartverzorger
1 March 2023
Janny Houkes
Zevenaar
Professionele en persoonlijke begeleiding
18 February 2023
Peterjan
Rockanje
Goede contacten en goed alles geregeld waren dik tevreden
23 January 2023
Marianne
Brummen
Er was aandacht voor iedereen, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, ook voor broers van de overledene. Het was ook fijn dat we altijd bij haar konden komen. Dit hebben we als erg prettig ervaren.
29 December 2022
Jan
Barchem
Wij kunnen Monuta aanbevelen als een uitstekende uitvaartverzorger.
30 November 2022
JHB besselink-Winkelman
Hengelo (GLD)
Mijn ervaring met monuta was zeer goed heel behulpzaam met alles een dikke 10
1 November 2022
G Brouwer
Vorden
Heb wel het gevoel dat het om geld draait! Je mag verqachten van en detgelijke instantie dat er goed werk verricht wordt.
29 October 2022
C
Terborg
Alles naar wens verzorgd
4 October 2022
Rgc Saul
Dieren
Correct en zoals het hoort
28 September 2021
mevrouw ramerman
Zutphen
We zijn blij om voor het plotselinge overlijden van mijn man en onze vader voor monuta gekozen te hebben. Persoonlijke aandacht en net een beetje extra proberen te geven maakte het contact hartelijk en warm
11 March 2021
Annemarie
Silvolde
Onze ervaring met Wilco was een fijne warme ervaring. Hij weet precies aan te voelen wat er van hem verwacht wordt en maakt het ook waar. Wij vonden het erg fijn dat hij ons begeleidde van het begin tot het eind. Hij heeft alles zo goed verzorgd voor ons waardoor wij ontspannen afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder.
23 February 2021
Monique
Apeldoorn
Zeer schoon en net uitvaartcentrum. Mensen aldaar waren zeer behulpzaam.
14 October 2020
heer Botterman
Hengelo (Gld)
Afstemmend vanuit goed luisteren en invoelen. Openstaan voor feedback. Alles is bespreekbaar en er is veel ruimte voor eigenheid in de vorm van eigen inbreng.
23 September 2020
Babette Bijloo-Kaal