Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Precies zoals ik het mij had voorgesteld
2 November 2025
Cor
Harderwijk
Alles was tot in de puntjes geregeld en hebben alleen dingen besproken en is volledig naar onze wensen uitgevoerd.
22 June 2025
Marjon
Vierhouten
Veel steun en adviezen gehad
15 April 2025
Lou Katers
Zwolle
Er was gelijk een goede connectie en begrip voor onze wensen.
6 March 2025
John Treur
Lelystad
De begeleider Eric Dijkstra heeft ons na het overlijden van onze geliefde man en vader zo goed bijgestaan dat wij deze man zo erg dankbaar zijn. Niet alleen heel vriendelijk maar ook met alle dingen bijgestaan, zelfs het weekend was geen probleem voor hem. Nogmaals dank je wel , Eric Dijkstra wij zullen het nooit meer vergeten.
18 February 2025
Joke
Harderwijk
Goed contact met de uitvaart begeleider.
29 November 2024
Lou
Katers
Voor ons is Monuta is prima bedrijf met zeer waardevolle medewerkers die tijdens de uitvaart alle zorg en aandacht voor ons hadden.
4 July 2023
Jan Verkerk
Vollenhove
Fijne betrokken medewerkers die op professionele hulp bieden.
24 March 2023
E.J. Nickel
Zeewolde
Monuta was snel aanwezig en dacht actief mee. Prijzen ongeveer zoals gedacht. Fijne organisatie.
2 March 2023
gerda heijboer
zwolle
Wij zijn als familie uitermate dankbaar voor de wijze waarop de heer Gert Visscher als uitvaartverzorger invulling aan zijn taak heeft gegeven: zeer betrokken en menselijk. Daarbij was zijn christelijke achtergrond absoluut een meerwaarde. Hierdoor hebben we "goede" dagen mogen ervaren ondanks het verdriet.
3 January 2023
Pieter
Zwolle/Ommen
Zeer tevreden over dhr. Gert Visscher. Heeft alles uitgebreid doorgenomen, mogelijkheden besproken en was goed bereikbaar bij vragen.
24 December 2022
Marjan
NUNSPEET
Hele uitstekende ervaring .
1 November 2022
Henk Vos
Coevorden
Uitvaartdienst geworden zoals bedacht en mooi en fijn begeleid. Kosten wat onduidelijk en naderhand veel te hoog berekend. Erg naar als je dat in deze periode zelf moet constateren en aan moet geven. Dat maakt een ster minder.
3 October 2022
Manon Lindeboom
Zwolle
Veel mogelijk, luisterend naar de wensen van kinderen en kleinkinderen. Duidelijke kosten overzicht. Ook nabespreking.
12 September 2022
Jan Hoeve
Zwolle
Direct na het o verleiden heeft monuta de zorgen weggenomen. De uitvaartverzorger Gert Visscher is een fijne man welke goed mee denkt. Wij voelde ons meteen op ons gemak bij hem en konden zo al onze ideeën neerleggen. Op alle punten is goed mee gedacht en gewerkt. Zelfs tijdens de uitvaart wordt er nog meegedacht en tips gegeven. Ook de nazorg is goed.
31 August 2022
Rene
Harderwijk
Prettige ervaring in lastige tijd. Fijn contact gehad met Gert Visscher die voor ons alles rustig de tijd nam om uit te leggen, duidelijk was en respectvol!
13 May 2022
Sander van S
Apeldoorn
Een overlijden is altijd iets waar niemand mee bezig wil zijn. Maar als het dan toch gebeurt wil je dat de laatste wensen, en zaken zo gaan als de overledene wilde. En ook haar achtergebleven partner. De dame van het eerste contact aan de telefoon luisterde goed en heeft het intern goed doorgegeven. Hierdoor was het contact daarna met de uitvaartverzorger kort en duidelijk. Dus heel erg tevreden.
2 March 2022
Cor Prijs
Hierden
Door de voortreffelijke uitvaartbegeleider verliep de crematie volgens plan. De aankondigingen van sprekers en alle hulp aan de familie ook naar de crematie. Kortom mijn complimenten waard. Na de crematie werd mij gevraagd naar de naam van de uitvaart begeleider. Ik beschouw dat als een compliment voor de heer Visser.
6 October 2021
heer Willem Landman
Lelystad
Op een paar typfoutjes na was alles prima geregeld. Nogmaals mijn dank hiervoor. De uitvaartverzorger is een zeer integere man die alles goed in de hand heeft.
20 March 2021
Gert