Laden reviews...
Alles naar wens
16 January 2026
Erik Bonten
TEGELEN
Ik ben zelf voor mijn eigen uitvaart klant van monuta
7 January 2026
Terence
Roermond
Prima tevreden. Alles netjes geregeld. Zeer vriendelijke, betrokken mensen, die goed meedenken.
4 March 2025
Marjon
Steyl
Ut is Good ZO! Waardige bijzondere Uitvaart vanuit Christoffel Kathedraal Roermond met de Broederschap als begeleiding. Vervolgens naar Bergerbos middels korte plechtigheid (de staf) Bourdon, is overgedragen door de kinderen aan de Broederschap. Aansluitend koffietafel Oolderhof. Wij zijn tevreden.
16 August 2024
Herman Hecker
ROERMOND
5 February 2024
Marc Denessen
Venlo
Paul Beurskens was voor ons de perfecte begrafenisondernemer. Dat gun ik iedereen die plotseling met zo'n groot verdriet wordt geconfronteerd.
1 February 2024
Marijke
Roermond
Als je iemand zoekt die je op dit moeilijk moment helpt te ontzorgen dan is Monuta Herten...
3 October 2023
Robert
Roermond
We hebben vrijdag afscheid genomen van Pa. Het is een afscheid geworden zoals Pa het wilde. Paul we willen je hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan,je bent een kanjer. Pa is begonnen aan zijn laatste rit....
27 August 2023
Robert
Roermond
De professionele en persoonlijke begeleiding vóór, tijdens en na het regelen van de uitvaart van mijn man/onze vader voelde als een warme deken in een zeer moeilijke tijd.
21 November 2022
Sandra
Sittard
Kon niet beter
2 November 2022
Leon
Mans
Met bellen naar Mpnuta om de overledene op te halen was wat rommelig ze belde niet terug op de afgesproken tijd moest zelf nog een keer vaart erachter zetten verder overledene met respect behandeld met ophalen.
29 October 2022
Theo
Maasbracht
Hele goede uitvaartverzorger, mooi verzorgde dienst. Alles achteraf goed geregeld. Uitvaartverzorger beantwoorde vragen meteen.
8 July 2022
Joep
St. Joost
Alles liep volgens verwachting uitermate gesmeerd! Paul, onze uitvaartverzorger is volgens daarvoor in de wieg gelegd. Heeft dit perfect begeleid.
7 July 2022
Hubertus van Landeghem
Roermond
Heb mijn vrouw thuis opgebaard gehad, dit is in het geheel goed verlopen, mede door de goede apparatuur en de hulpverleners van monuta. Mijn dank is hiervoor enorm, z omdat ik mijn vrouw geen minuut heb hoeven te verliezen.
16 June 2022
PHM. Witsenburg
VENLO
Elk verzoek, vraag, snel en correct afgehandeld. Medewerkers verdienen een pluim. Facturering is voor verbetering vatbaar.
3 June 2022
Johan
Roermond
Prettige ervaring. Zowel direct na het overlijden, tijdens de voorbereidingen van de uitvaart en tijdens de uitvaart. Vriendelijk, makkelijk bereikbaar.
26 April 2022
Britt van der Heijden
Roermond
Binnen de grenzen van de corona maatregelen is de uitvaart goed verzorgd geweest. Monuta heeft ook bij de last minute veranderingen goed mee gedacht en ons geholpen.
17 February 2022
Anita Smitsmans
OHÉ EN LAAK
we kregen overal direkt antwoord als we vragen hadden. De crematie en begrafenis verliep naar wens. We kregen goede reacties over de crematie alsmede over de begrafenis 4 dagen later
3 February 2022
Jos
Tegelen
Zeer fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Echt ontzorgend.
2 February 2022
Meta
Bedankt. Van mijn kant, tevredenheid. Duidelijke informatie
16 December 2021
Katarína Drabik
Venlo
Ondanks de coronamaatregelen was alles precies zo geregeld zoals wij wilden
4 October 2021
mevrouw monique Dieteren
Sittard
Vanaf melden overlijden tot na de crematie alles uitstekend verzorgd de begeleiding en het contact ben ik zeer tevreden en zeker in deze tijd met corona ook de verzorging van de overledene was uitstekend ze hebben ons alles uitgelegd en voor de verzorging werd toestemming gevraagd of ze bepaalde dingen mochten doen Ook de afscheidsdienst zijn we zeer tevreden over
20 June 2021
Johanna Vliegen
Echt
Aan medewerkers van Monuta, Ik wil jullie bedanken voor de inzet van een prachtige, mooie uitvaart die plaats vond op 26 februari jl. We denken aan vooral de (kleine) dingen waarin jullie je onderscheiden. Hoe mooi is het om in een sfeervol verlichte kamer afscheid te kunnen nemen die mooi was aangekleed met bloemen vergezeld met een kaartje. Hoe fijn is het als er dubbele vragen gesteld worden(omdat we de kluts een beetje kwijt waren) er in alle vriendelijkheid en geduld opnieuw uitleg volgt. Hoe mooi is het als opgemerkt wordt dat personeel van Monuta zich stijlvol, ceremonieel en verzorgd presenteert. Hoe mooi is het dat de muziek die gekozen is met een persoonlijke link wordt ingeleid. Hoe mooi is het om in een fotorapportage het familieleven te zien van vroegere tijden waarbij inbreng van familie mogelijk was. Hoe mooi is het om een achternichtje met een blij gezicht te zien met een knuffeltje in haar armen en dan vervolgens meldt dat ze Francientje bij zich heeft. Hoe mooi is het als je na de uitvaart naast een achternichtje zit in de auto, op weg bent naar de laatste rustplaats, ze met trots een lees(werkboek) uit haar tas haalt en het boek laat zien en erover vertelt. Ze wijst op het witte armbandje dat ze draagt. Hoe mooi is het als de jongste kinderen mee kunnen helpen en bij de ingang van de poort al wachtend nog eens op het kaartje lezen voor welke zus en / of broer van Francine de fles is met de roos erin. Hoe mooi is het om te horen hoe een collega antwoord geeft op een vraag van een achterneefje die vragen stelt over de mechaniek van het (rol)systeem in de uitvaartauto. Het is mooi om een prachtig geleid leven door onze zus zo af te sluiten.
31 March 2021
Jet obers
Swalmen
Alle wensen worden meegenomen en zoveel mogelijk persoonlijk gemaakt. Meedenken, goed luisteren en goed advies.
17 January 2021
Loes