Was goed

Uitstekende uitvaartverzorging

Het contact met de Monuta verliep uitstekend. Omdat wij als nabestaanden niet in de buurt wonen, was het heel fijn dat alles door Monuta tot in de puntjes geregeld werd.

Uitstekend begeleid

Deskundige en warme begeleider. Rene Willems heeft ons geweldig door dit moeilijke proces geholpen.

Uitstekende dienstverlening die we iedereen kunnen aanbevelen

Ondanks ons verdriet zijn we op een heel fijne, flexibele (veel ruimte voor eigen vormgeving en inbreng) en empatische manier begeleid tijdens alle facetten die met de uitvaart van onze vader te maken hadden. Zowel uitvaartbegeleider als woorddienstbegeleider hebben uitgebreid de tijd genomen om alles goed door te spreken, ze waren zeer empatisch en helder over de mogelijkheden en de dienstverlening. Daarnaast hebben ze zich tot het uiterste ingespannen om alles zo goed mogelijk voor ons te regelen en te laten verlopen. Ook waren ze voortdurend beschikbaar voor afstemming en het beantwoorden van vragen. Er werd actief meegedacht over oplossingen voor door ons aangedragen zaken. Daar zijn wij hen buitengewoon dankbaar voor. Als familie kunnen we eigenlijk alleen maar heel positief zijn over de grote mate van professionaliteit waarmee Monuta dit heeft aangepakt. Nogmaals heel veel dank daarvoor!

Gewoon fijn

Ik had mijn bedenkingen over zo’n grote organisatie. Bang dat het “lopende band” werk zou zijn. Wat hebben wij ons vergist. Dit kwam door de begeleiding van Tom Mulder. Professioneel maar absoluut persoonlijk. Alles goed geregeld, geen moment van onrust of zorgen. Het voelde vertrouwd en gemakkelijk. Tom is betrokken en je merkt zijn passie voor het vak. Een fijn mens om erbij te hebben. Dank je wel Tom.

Tot in de puntjes verzorgd

We zijn heel tevreden over de totale begeleiding en zorg !!!

Veel uit handen genomen en goed geregeld

Goede begeleiding, advies en prettige medewerkers met nette nazorg.

Heel goed ondersteund, en meegeleefd.

Heel goede ondersteuning met het juiste advies, en een ongekende ontlasting in de periode van overlijden van familie.

Alles perfect geregeld.

Na de melding aan Monuta, dat onze vader overleden was heeft dhr. Tom Mulder contact met ons opgenomen en hebben wij een afspraak gemaakt om alles te regelen. Het gesprek met dhr. Mulder over de afhandeling van de uitvaart is tot in het kleinste detail besproken en is hij ook nagekomen. Hij communiceerde continue met ons over de rouwkaart, bidprentje wat geregeld was en wat hij nog zou gaan doen etc.. Alle zorgen die men zich toch vooraf maakt waren snel verdwenen tijdens het gesprek en hadden wij alle vertrouwen in, dat alles goed zou komen. Wat ook achteraf het geval was. Met vriendelijke groeten, MB

Warme en betrokken begeleiding

Vanaf het moment van doorgeven van overlijden tot afsluiten dienstverlening is er sprake geweest van een professionele, warme en zeer betrokken begeleiding. Dit heeft ons als familie heel goed gedaan.

Hier en daar wat opmerkingen

Nog veel zelf moeten regelen. Maar is goed gekomen.

uitstekend

Monuta heeft de crematie van mijn vrouw uitstekend geregeld. Helemaal naar de wensen zo als wij die vastgelegd hebben. Het contact voor, tijdens en na de crematie was warm en heel empatisch. Maar ook heel duidelijk.

Perfect alles geregeld

Alles goed geregeld

Afscheid en alles daar om heen erg goed geregeld!

Het afscheid en alles daaromheen erg goed begeleid door de uitvaart verzorger Rene Willems en de Humanistische spreekster. Mijn broers zus en ik hebben de communicatie met beide als heel prettig ervaren. Gewoon heel goed!

Empathische betrokkenheid!

Monuta denkt mee, neemt werk uit handen en stelt de overledene en diens nabestaanden centraal. Geen vraag is te veel!

Behulpzame begeleiding

Contact met uitvaartbegeleider heel goed en behulpzaam. Uitvaart goed begeleid.

super slechte nazorg

Moeder is 31-12-2021 gestorven. Medewerker van Monuta heeft ons perfect geholpen met de crematie,daar is niets aan op te merken. Maar de nazorg,verschrikkelijk. Het is heden 5mei 2022 en we hebben het eindelijk helemaal kunnen afhandelen. We hebben tussen dec. en april ontelbare keren, en het is echt ontelbare keren gebeld en verschillende medewerkers gesproken.Elke medewerker had een ander verhaal.Er is maar een dossier van mijn moeder maar niemand weet er iets van. Het enigste wat we nodig hadden was een netto rekening,zodat we alles konden afhandelen . En dan konden we alles afsluiten en verwerken. +---------------------------------------------------

Reactie van het bedrijf

Geachte klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de afwikkeling van de uitvaart. Wij begrijpen dit volkomen. Helaas zijn wij voor de volledige afwikkeling afhankelijk van een externe verzekeraar. Wij ons uiterste best dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Afdeling Klanttevredenheid Monuta

correct en betrouwbaar

correct en betrouwbaar

Nu twee keer (helaas) gebruik van mogen maken

Alles is bespreekbaar en mogelijk. Ze zijn niet het goedkoopste , maar alles kan...

Alles was perfect geregeld

Alles was goed geregeld en niets was teveel om ons voor te lichten en ons te helpen. Verder was alles correct in de afhandeling ook naarmate de crematie voorbij was.

Tevreden

Ik ben door jullie goed begeleid worden tot de laatste dag toe

Respectvol en empathisch bij begeleiding voorbereiding crematie

Medewerker van monuta was zeer punctueel en correct. Toonde geduld en empathie bij de voorbereiding. Gaf genoeg gelegenheid om met eigen voorstellen te komen. Gaf zelf suggesties en attendeerde ook op de extra kosten. Goede communicatie ook digitaal. Goed bereikbaar. Bijgeleverde informatie overzichtelijk en bruikbaar.

Als het zover is, ben je blij dat er iemand voor je is....

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Laat staan wat er allemaal op je af komt. Gelukkig is er een uitvaartonderneming die er voor je is. Monuta Crombach heeft ons alles uit handen genomen en de uitvaart prima geregeld. Vooral het warme contact met alle werknemers was zeer fijn. Bedankt hiervoor. Fam. Schuurmans

Zeer vakkundig, meelevend en accuraat.

Het ophalen van moeder gebeurde snel precies volgens afspraak en met veel medeleven. In het verdere proces is ons alle zorg uit handen genomen. Wij hebben het hele proces als heel prettig ervaren ondanks de droevige omstandigheden.

Geen aandachtspunt

Warm welkom, empathisch Ze denken met je mee Moeder was goed verzorgd De hele uitvaart was zeer goed verzorgd Van het ophalen tot aan de crematie zelf Wij zijn zeer tevreden.

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.