Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de meelevende en persoonlijke zorg van het team. Ze waarderen duidelijk contact en een respectvolle, waardige uitvaart. De dienstverlening werd als goed georganiseerd en ondersteunend gedurende het hele proces ervaren. Samengevat voelen families zich gerustgesteld en zeker van de gemaakte regelingen.
In 1 woord geweldig
15 March 2022
Erwin
Stadskanaal
Alles was naar wens geregeld.
15 March 2022
Geert
Emmen
We kunnen met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart.
17 February 2022
Corrie
Emmen
Zeer beleefd en respectvol personeel Nemen de tijd en zijn niet opdringerig Zeer tevreden over de begeleiding tijdens en na het gebeuren
17 February 2022
Anita
Emmercompascuum
De medewerkers hebben ons ontzorgt en alles heel goed geregeld
16 February 2022
JW Hemme
Klazienaveen
Betrokken, rekening houdend met de wensen en deze begeleiden, waardoor je in die zo verdrietige periode wordt ontlast.
2 February 2022
Marian
Rijssen
Mijn ervaring kan ik niet vergelijken omdat we maar 1 uitvaartverzekeringmaatschapij hebben.
29 January 2022
Rene
prima verzorgt de uitvaart
18 January 2022
j h Hoezen
Emmercompascuum
De gedrevenheid voor zijn vak heeft Ronald bij ons bewezen. Hij regelde echt alles! Hij was er voor mij en de kinderen, luisterde echt naar ons, en werkte thuis al onze wensen uit. En alles verliep zo fijn, zo respectvol! Dat geeft troost in zo een vreselijk verdrietige tijd.
16 January 2022
Grietje
Hoogeveen
Dankzij de uitstekende uitvaartbegeleiding en -verzorging door Dhr. Klompstra en zijn collega’s (Monuta Emmen) van begin tot einde kunnen wij terugkijken op een mooi en passend afscheid.
6 January 2022
Petra
Ter Apel
Vriendelijk en zeer behulpzaam.
3 January 2022
Carolina
Emmen
Zeer tevreden over Brian Klompstra. Hij heeft ons heel goed begeleid.
27 December 2021
Kina
Nieuw-Buinen
Goede begeleiding
27 December 2021
Jenny
2e Exloermond
Zelf nog nooit een uitvaart geregeld, maar met de hulp van Brian Klompstra zijn we zeer tevreden.
17 December 2021
Berend Jan Schuur
WINSCHOTEN
Nadat mijn moeder was overleden nam ik contact op met Monuta. De telefoniste was begaan en stelde alles in werk. Zo kwamen er 2 dames om mijn moeder te wassen en te kleden en ze betrokken mij er geheel bij. Of ik bepaalde dingen wilde doen. Bij wat ik aangaf stonden ze open voor mijn mening( vraagstelling). En nadat mijn moeder klaar was mocht ik de deur van de auto dicht doen, zodat ze mijn moeder naar de rouwkamer konden brengen. Nadat ik net thuis was belde de uitvaartbegeleider en was er een uur later. Hoe hij ons bijgestaan heeft en de dingen die hij voor de uitvaart, het regelen van de uitvaart in de kerk en in het crematorium was in 1 woord geweldig. Wat hebben wij een warme gevoelens hieraan over gehouden. De begeleiding wat we moesten doen etc., wij hoefden ons nergens druk om te maken. Hij heeft alles perfect geregeld. En keurig verzorgd. Zou dit weer op ons pad komen, zou ik heel graag dezelfde man weer bij ons willen hebben. Zoals hij het gedaan heeft hebben wij hem in ons hart gesloten. Ook tijdens het rouwen kijken we hier met tevreden gevoelens op terug.
16 December 2021
Anita Falke
Klazienaveen
Alles was naar wens
16 November 2021
Ivonne
Emmen
Als je het even moeilijk had stonden ze voor je klaar ze zijn duidelijk in het vertellen wat hierna komt en wat we gaan doen wij hadden dorothee en had me geen betere kunnen voorstellen we zijn inmiddels 11 weken verder en nog kunnen we voor vragen bij haar terecht
15 November 2021
mevrouw
Emmen
Ze zijn zo respectvol, zo fijn.
25 October 2021
Hanneke Köster
Ter Apel
Zeer goed begeleid door Dorothée Hoeksema. Voorafgaand aan het overlijden van mijn echtgenote heeft Dorothée zich voorbeeldig ingeleefd in de wensen van mijn echtgenote. Zij heeft geadviseerd, gesteund en geïnitieerd. Mede door haar persoonlijk inlevingsvermogen heeft zij gezorgd voor een perfect verlopen plechtigheid. Ook na de crematie heeft zij van haar betrokkenheid blijk gegeven, juist door ook aandacht en zorg te geven aan de ogenschijnlijk "kleine" bijzaken, die achteraf van erg grote waarde bleken te zijn. Dorothée BEDANKT!
25 October 2021
Johan
Goed begeleid
24 October 2021
mevrouw
Tweede Exloërmond
Alles is naar wens verlopen mijn complimenten
6 October 2021
Hilco smink
Nieuwlande
Wij hebben dankzij Monuta een afscheid kunnen geven voor onze dochter waar wij met een goed en warm gevoel op terug kunnen kijken. Er was meer mogelijk dan wij hadden kunnen hopen, denken in oplossingen en gaan voor een onvergetelijke afscheid. Top team!
20 September 2021
Thea
Stadskanaal
de uitvaartbegeleiding en ook de aandacht daarna was hartverwarmend. Dorothee bedankt
7 September 2021
Willem Van der Velde
ZUIDWOLDE DR
Monuta neemt snel en vakkundig een groot gedeelte van de taken over. Dat is erg fijn wanneer je hoofd nog helemaal niet staat naar concreet nadenken. Maar er moet in korte tijd wel heel veel geregeld worden. We zijn heel goed geholpen en bijgestaan in deze moeilijke tijd. De uitvaart is goed en waardig verlopen zoals ook de overledene het graag wilde.
22 May 2021
mevr. Meulman