Filters

10

Echt geweldig

Heel mooi en goed uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
10

in een woord geweldig

van begin tot het einde zijn wij heel goed begeleid , en stonden ze altijd klaar om je bij te staan .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed

Anita heeft ons goed geholpen met regele voor mijn ex man maar voor de kinderen hun vader en me kleinzoon zijn opa .anita is echt een lieve warme vrouw die echt een luisterd oor heeft en mee denkt in de moeilijkste tijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke uitvaartverzorging

Het begripvol begeleiden bij zo'n rouwproces helpt bij het verwerken van het verdriet. Het echte ontzorgen en kleine aanvullingen geven zodat je weet dat alles goed geregeld is. Niets aan het toeval overlaten, zeer professionele en toch persoonlijke uitvaartverzorging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Als super geregeld

Alles is mogelijk bij monuta ,dan wordt het ook nog geregeld. overal wordt aan gedacht en met je besproken

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, zorgzaam en professioneel

Onze ietwat vage wensen zijn op zo'n mooie manier opgepakt en tot uiting gekomen bij het afscheid. Wij zijn helemaal ontzorgd in toch moeilijke tijden. De zorg die Monuta levert is professioneel maar ook erg zorgzaam en lief. Anita Vos, hartelijk dank voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Mijn lief verliezen .Een verdrietig gebeuren wat door monuta en dan in het bijzonder door Anita de Vos heel speciaal gemaakt werd en als heel bijzonder ervaren . Om met een warm gevoel op terug te kijken Ik heb er een vriendin bij gekregen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer waardevolle hulp en persoonlijke aandacht

Anita heeft ons echt heel goed geholpen bij het organiseren van het afscheid. Rustig, gewoon helder, stap voor stap en alles samen en in overleg. Echt aandacht voor details en hulp waar het nodig was. Een afscheid, volledig naar wens verlopen, met oprechte persoonlijke aandacht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed en duidelijk

Goede afstemming, contact en duidelijkheid over de gang van zaken en kosten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne ervaring

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel netje en keurig verzorgd

Mijn man/vader is plotseling overleden toen heeft Anita van monuta alles netjes en keurig de laatste wensen van mijn vader/man geregeld samen met Jacqueline

 • Aanbevelen? Ja
10

Supertevreden en heel mooi afscheid via Monuta

Wij hebben 2e kerstdag jl na zware operatie plotseling afscheid moeten nemen van mijn lieve man en vader. Mijn ouders waren verzekerd bij Monuta, en geen ervaring mee. We zijn Keurig en erg fijn geholpen door Bram Heijnens en Henri van der Staak. medewerkers Monuta. En de uitvaart was bij t Laar Beek en Donk. Van A tot Z hebben ze alles voor ons geregeld, want op zulk moment staat je wereld even stil. Dank hiervoor we kunnen terug kijken, op een heel mooi afscheid. We kunnen daarom Monuta aanbevelen bij iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol en keurig verzorgd

*

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer duidelijk

Van het begin tot het eind een super begeleiding .zeer duidelijk omtrent de kosten. Ze hebben ons geholpen waar ze maar mee konden

 • Aanbevelen? Ja
8

Professionele

Goed en wat we hadden verwacht

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is zeer snel, duidelijk en goed geregeld

We hadden een geweldige uitvaartverzorgster, Els Alessie, die ons voortreffelijk heeft begeleid in deze moeilijke tijd. Iemand die meedenkt, alle hulp heeft aangeboden en ook gegeven en goed en snel communiceert.

 • Aanbevelen? Ja
9

Stepte en professionele begeleiding

De uitvaart verzorging was heel goed georganiseerd zodat je ook een gerust gevoel kreeg over het ganse verloop van de hele begrafenis op een moment dat het heel moeilijk is om zelf efficiënt te functioneren. Aan alles werd gedacht en niets was ook teveel, ook als het om heel specifieke wensen ging zoals een foto presentatie, eigen muziek, een spreker die de overledene ook nog eerst had kunnen ontmoeten zodat de preek ook persoonlijk en zinvol werd voor allen, speciale samenstelling van bloemstukken met de lievelingsbloem erbij gevoegd van de overledene,...

 • Aanbevelen? Ja
8

prima dienstverlening

Vanaf het overlijden van mijn moeder tot en met de afscheidsdienst werden we op een professionele manier begeleid door de uitvaart begeleidster Anita. een minpuntje (is al besproken met Anita): Tijdens het wachten in de familiekamer op locatie Heeze, moesten we voor toiletgang , elke keer langs de baar met daarop de kist van mijn moeder. Het gevolg was dat de baar diverse malen opzij geschoven werd. Hier had ik moeite mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding

Hebben samen met onze jongens een fijne persoonlijke begeleiding en hulp gehad

 • Aanbevelen? Ja
4

Zeer slordig!

In december hebben wij een crematie laten verzorgen door Monuta Eindhoven. Laat ik beginnen dat de uitvaart verzorger zeer respectvol was, en als persoon zeer correct was. Echter alles er om heen was enorm slordig: - rouwkaart zal in eerste instantie vol met fouten (opzet, geboorte datum etc.) - Uitvaart verzorger was niet op de hoogte van de Corona maatregelen in uitvaart centrum, en gaf in eerste instantie onjuiste informatie - Bezoek aan rouwcentrum voor verzorging was niet goed geregeld waardoor de medewerkers aldaar niet wisten wat we kwamen doen - Tijdens bezoek aan rouwcentrum liepen de medewerkers welke aan het opruimen waren gezellig te fluiten alsof er een feestje was - Kamer van rouwcentrum waar kist stond was niet opgeruimd, en was niet Coronaproof - Verkeerd adres aan crematie centrum doorgegeven voor de brief omtrent de as Dit is een korte opsomming van een lange lijst. Van een organisatie die dit dagelijks doet verwacht je dat ze zorgvuldiger zijn, en wil je ontzorgt worden. Helaas hebben wij dit totaal niet ervaren bij Monuta. Update: na afloop zijn we benaderd door de commercieel manager Monuta zuid voor excuses en het delen van onze ervaringen. Dit maakt onze ervaring niet beter, maar wel input kunnen geven voor verbetering.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet ontzorgt bent door Monuta. Dit is uiteraard nooit onze bedoeling. Inmiddels heeft u contact gehad met onze manager en wij hopen dat daarmee de klacht naar tevredenheid is afgehandeld. Afdeling Klanttevredenheid

10

uitstekende snelle dienstverlening.

Monuta heeft ons snel en goed geholpen na het overlijden van mijn man. Onze uitvaartverzorger Anita van de Voort was een doortastende vrouw die alles snel regelde, zodat dezelfde avond al de rouwkaart, de bloemen en alles wat nodig was bepaald kon worden en de rouwkaarten de volgende dag al konden worden verzonden. Verder was de uitvaart keurig geregeld. Geen enkele wanklank. Petje af.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd