Filters

2

Zeer slordig!

In december hebben wij een crematie laten verzorgen door Monuta Eindhoven. Laat ik beginnen dat de uitvaart verzorger zeer respectvol was, en als persoon zeer correct was. Echter alles er om heen was enorm slordig: - rouwkaart zal in eerste instantie vol met fouten (opzet, geboorte datum etc.) - Uitvaart verzorger was niet op de hoogte van de Corona maatregelen in uitvaart centrum, en gaf in eerste instantie onjuiste informatie - Bezoek aan rouwcentrum voor verzorging was niet goed geregeld waardoor de medewerkers aldaar niet wisten wat we kwamen doen - Tijdens bezoek aan rouwcentrum liepen de medewerkers welke aan het opruimen waren gezellig te fluiten alsof er een feestje was - Kamer van rouwcentrum waar kist stond was niet opgeruimd, en was niet Coronaproof - Verkeerd adres aan crematie centrum doorgegeven voor de brief omtrent de as Dit is een korte opsomming van een lange lijst. Van een organisatie die dit dagelijks doet verwacht je dat ze zorgvuldiger zijn, en wil je ontzorgt worden. Helaas hebben wij dit totaal niet ervaren bij Monuta.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet ontzorgt bent door Monuta. Dit is uiteraard nooit onze bedoeling. Inmiddels heeft u contact gehad met onze manager en wij hopen dat daarmee de klacht naar tevredenheid is afgehandeld. Afdeling Klanttevredenheid

10

uitstekende snelle dienstverlening.

Monuta heeft ons snel en goed geholpen na het overlijden van mijn man. Onze uitvaartverzorger Anita van de Voort was een doortastende vrouw die alles snel regelde, zodat dezelfde avond al de rouwkaart, de bloemen en alles wat nodig was bepaald kon worden en de rouwkaarten de volgende dag al konden worden verzonden. Verder was de uitvaart keurig geregeld. Geen enkele wanklank. Petje af.

  • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd