Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
We hadden een prettig contact met de uitvaartleider. Hij was goed te bereiken. Duidelijke en heldere begroting, prettig gesprek om de uitvaart vast te leggen.
16 November 2021
Monique
Apeldoorn
Gisteren contact gehad met monuta.. het was een fijn gesprek. En ben blij dat we serieus genomen werden. Er is vandaag een prachtige bos bloemen bezorgt als excuus. Vandaar dat ik mijn review ook aan pas. Verder blijft het voor ons een Zeer slechte ervaring helaas.. mede door Ben roelofs.. de beste mevrouw die ik gisteren sprak betreurde de situatie ook en ging er ook werk van maken zodat dit in de toekomst niet weer gebeurt.
Beveelt niet aan
14 November 2021
Roy
Spankeren
Beste Roy,
Wij betreuren het dat u en uw familie dit zo hebben ervaren. Onze excuses hiervoor. Dit is niet wat u van onze dienstverlening mag verwachten.
Inmiddels heeft u een e-mail van ons ontvangen omdat wij graag telefonisch met u in contact komen. Mocht u hier prijs op stellen wilt u ons dan laten weten wanneer wij u het beste kunnen bellen en op welk telefoonnummer u te bereiken bent.
U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]
Met vriendelijke groet,
Afdeling Klanttevredenheid
Monuta
Alles was in de puntjes geregeld
11 April 2021
mevrouw bakker
Lochem
Vanaf het eerste contact tot en met de crematie was er sprake van ontzorgen en oog voor details. Niet alleen ons als naaste familieleden, maar ook vrienden en kennissen benoemde hoe waardig, attent en perfect ze het afscheid en de crematie hebben ervaren. Chapeau!!
7 April 2021
HvG
Duiven
Wij waren erg tevreden over monuta , aan al onze wensen is voldaan
30 January 2021
Antje
Beekbergen
dienstverlrnjng zeer goed
29 January 2021
tj nieuwenhuis
spankeren
De medewerker van Monuta die wij hadden ontzettend kundig , begaan etc.
17 January 2021
jw willemsen
rheden
Onze ervaring met Monuta is heel goed. Ze zochten samen met ons naar hoe het moest gaan zonder opdringerig te zijn. Voor alles is een oplossing en er kan heel veel. Achteraf is het precies gegaan zoals we wilde plechtig en respectvol.
12 January 2021
Conny Gerritsen
Dieren
Vanaf het eerste contact was de sfeer, ondanks het verdriet om het verlies, prettig. Rowan voelde goed aan hoe hoe wij er in stonden en het werd rustig en zorgvuldig geregeld; aan alles werd gedacht. Ook was er alle gelegenheid om onze wensen te realiseren. Juist in deze onwezenlijke dagen is het zo belangrijk dat alles goed verloopt.
28 December 2020
Tineke
Teuge
Met respect en aandacht wordt kundig invulling gegeven aan de uitvaart.
25 November 2020
MacLean