Filters

10

Professionele aanpak alles snel en respectvol geregeld.

Heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en verzorging van de uitvaart

Peter heeft zijn uitvaart zelf geregeld en heeft zelf ook zijn wensen kenbaar gemaakt Daar is goed en zorgvuldig mee omgegaan en tot uitvoer gebracht. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettig, warm en professioneel

Wij zijn uiterst prettig geholpen! Mede door de twee dames, Bo en Daniellle hebben wij de uitvaart kunnen verwezenlijken zoals deze gewenst was! Nog veel dank hiervoor!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Het was goed

Is goed gegaan aleen het klaar maken was niet naar wens maar wij hebben het kans gehad om het zelf te doen. En dat was wel goed van monuta

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles goed geregeld

Yvonne dacht goed mee over onze wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Wederom is asked prima geregeld

Helaas was dit de derde keer in iets meer dan een half jaar dat we van uw diensten gebruik moesten maken Alleen de eindafrekening was nu een beetje een rommeltje, maar ik ga ervan uit dat ik gedaan heb wat ik moest doen Anders had ik nog wel wat vernomen

 • Aanbevelen? Ja
7

Persoonlijke betrokkenheid

Voor mij was het schokkend toen mijn vrouw overleed. Door de opgelegde maatregelen van het RIVM mbt corona, kon ik naar mijn weten niet iedereen uitnodigen voor de uitvaart. Helaas moest ik genoegen nemen met een zaal voor 25 personen. Ik wilde graag een zaal voor 60 personen. Door de gedrevenheid van de uitvaart begeleidster, en inspanning konden dan toch nog meer mensen aanwezig zijn door een livestream. Ik heb hele positieve reacties van mensen mogen ontvangen. Ook de begeleiding was geweldig van de uitvaart was mooi en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg tevreden

Zeer goede en professionele begeleiding. Niets was te veel zelfs in het weekend, kon je gewoon bellen. Zelfs over de simpelste vragen. Top en toch even een bedankje aan Yvonne van lingen. Dankjewel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en verzorgd

De aandacht en zorg voor zowel de uitvaart als naar de nabestaanden was goed verzorgd. De medewerkster van Monuta (Yvonne) heeft vanaf het 1e contact tot aan de uitvaart gezorgd voor voldoende aandacht, uitleg en tijd voor eventuele vragen. In de aanloop naar de uitvaart (crematie) was er tevens voldoende ruimte voor vragen en/of wijzigingen in het draaiboek. Ze was ook altijd bereikbaar. Natuurlijk beleef je alles de eerste dagen in een soort roes. Maar als ik nu terugkijk kan ik Monuta zeer zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondersteunend en warm.

Ondersteunend, betrokken en warm. Echt op maat met uitstekende adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en professioneel

Monuta in Alphen aan de Rijn, onder leiding van Yvonne van Lingen, heeft voor een zeer waardig en goed georganiseerde uitvaartmomenten. Vanaf het moment van overlijden tot aan de nabesprekingen heb ik als zeer prettig, persoonlijk en professioneel ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles heel simpel geregeld

Ik heb helaas 2 uitvaarten in zeer korte tijd moeten regelen Dit is met de geweldige hulp van Monuta helemaal goed gegaan

 • Aanbevelen? Ja
8

Super!

Ben ontzettend goed geholpen door Yvonne van Lingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, warm en volledig ontzorgt.

Als nabestaanden hebben wij de begeleiding van Yvonne van Lingen en haar medewerkers, Monuta Alphen aan den Rijn als prettig en warm ervaren. Wij werden volledig ontzorgt tijdens de condoleance avond en de uitvaart. Daarnaast is het uitvaartcentrum van Monuta aan de Wilhelminalaan absoluut een pre.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd