Super tevreden!

Wat heeft Bewust Kindercoaching ons goed en fijn geholpen! Maëlle’s avond ritueel was een ramp. Na 1 dag (!!) bewust bezig zijn met het slapen, sliep ze gewoon door!!Wij zijn zo blij dat we de stap naar Coaching hebben gemaakt.Thanks!!!

• Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching

Life changing.

3 maanden lang sliep onze dochter alleen bij ons. Toen ze 4 maand was begonnen met zelf leren slapen. De samenwerking met Aisha was top. Fijne communicatie zonder na te denken hoe je iets zegt het voelde als een hele lage drempel kon altijd appe. Na 1 dag al stappen gemaakt en elke dag werd het beter. Nu een week verder en een wereld van verschil. Ze slaapt zelf en pakt haar slaap door. We hebben een avond voor onszelf en kunnen smiddags lekker in de zon zitten. Echt heel dankbaar.

• Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching

Super begeleiding met snel resultaat!

Wij zijn super blij dat Aisha op ons pad is gekomen. Onze dochter van 1,5 jaar oud had moeite met in slaap vallen en door slapen. We hadden al veel geprobeerd maar raakte zelf enorm uitgeput door de gebroken nachten. Door het plan van Aisha in te voeren en ons er strikt aan te houden was binnen 3 dagen de cirkel doorbroken. Super fijn! We hebben het plan ook gedeeld met de opvang en ook hier ging het slapen meteen goed. Tijdens het naar bed brengen hadden we via Whatsapp contact met Aisha. Ze hielp ons door de moeilijke momenten wat enorm fijn was! Wij kregen weer meer vertrouwen in onszelf als ouders. Voor alle ouders van kinderen met slaapproblemen is dit een gouden tip!

• Waarmee bent u geholpen bij BEWUST Kindercoaching? Slaapcoaching

Blij met de nieuwe inzichten, met een geweldig resultaat!

Wij waren de 'wanhoop' nabij. Sef was vanaf de geboorte al geen goeie slaper. Na ruim een jaar alles geprobeerd te hebben geloofde we niet dat er nog iets zou helpen. De hele dag draaide om het slapen, hij begon al met huilen bij het zien van zijn bed. Het werd van kwaad tot erger en uiteindelijk kon Sef zelfs niet meer zonder ons slapen. We hadden het geaccepteerd omdat iedereen ons voorhield dat Sef gewoon een slechte slaper was en het vanzelf beter zou worden, we hadden immers ook (bijna) alles al geprobeerd. Maar toch bleef het knagen, dit kon toch niet het leven zijn? We sliepen zo slecht dat we overdag niet optimaal konden functioneren, laat staan genieten van het grootste geschenk dat we op de wereld hebben gezet. We hoorden via via over Aisha en konden niet geloven dat het zou helpen. Zou het echt anders zijn als wat we al geprobeert hebben? Na het lezen van meer recensies vond ik veel herkenning en zijn we het avontuur toch aangegaan. Wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan! Waarom hebben we dat niet eerder gedaan? Waarom is er nog zo weinig over bekend? Had iemand me dit eerder kunnen vertellen!? Wij hebben een slapend kind! Echt waar! Als een roosje, de hele nacht, in zijn eigen bed, zonder ons! Slapen is een van de eerste levensbehoefte. Gun jezelf en je kind die slaap.

• Waarmee bent u geholpen bij BEWUST Kindercoaching? Slaapcoaching

Moos slaapt nu beter en regelmatiger

Door het contact met Aisha ging een wereld voor ons open. Moos slaapt echt beter en al in dag twee wierp het vruchten af. Waar we eerst een gevecht moesten leveren om hem in slaap te krijgen, slaapt hij nu vaak snel en zelfstandig :).. Wij zijn dik tevreden!

Ontzettend waardevol en helpend

Wij hebben de coaching van Aisha als zeer prettig ervaren. De coaching was vooral gericht op wat wij als ouders nodig hebben om ons dochtertje een juiste slaapgewoonte aan te leren. Daarbij voelden wij ons erg gehoord in onze strubbelingen. Aisha non stop bereikbaar en heel laagdrempelig in contact. Ze gaf ons echt het vertrouwen om ingeslopen patronen te doorbreken en kon de kleinste vooruitgang prijzen. We zijn Aisha heel erg dankbaar dat zij de grenzen van onze dochter als uitgangspunt heeft genomen en die ook altijd heeft bewaakt. Daardoor voelde het niet als een strijd. We hebben onze handen weer vrij en onze dochter slaapt heerlijk in haar eigen bedje. Dankjewel Aisha!

Over BEWUST Coaching

Bewust Coaching brengt je terug in balans Merk je dat je vastloopt, weinig energie hebt of gewoon niet lekker in je vel zit? Bewust Coaching in Arnhem helpt je om weer overzicht, rust en richting te vinden. Met coaching en/of ademwerk kijken we samen naar wat jou belemmert én wat je verder brengt. Persoonlijk, praktisch en zonder poespas.