Filters

10

Perfect geregeld!

Echt goed ontzorgen en meedenken. En alles perfect geregeld. Onze hartelijke dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prefect geregeld

Jullie hebben de crematie met zoveel warmte, medeleven geregeld gewoon perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Parels

Tymon en Cilia hebben mij meer dan fantastisch ondersteund na een heel onverwacht en heftig verlies. Ze verzorgen niet alleen de overledene en de uitvaart op een respectvolle en professionele wijze, ze houden ook rekening met alle persoonlijke aspecten en wensen. Tymon en Cilia zijn hele fijne gesprekspartners rondom alle keuzes, zijn een enorme steun en snappen precies wat je wenst en weten die vertaalslag naar de uitvaart toe perfect te maken. Ik ben ze meer dan dankbaar en had me geen betere en lievere mensen kunnen wensen in deze donkere weken. Ook in uitdagende tijden kom je parels tegen in je leven. Dat zijn zij voor mij!

 • Aanbevelen? Ja
10

We hebben fijn en mooi waardig afscheid gehad van mama mede door jullie

Namens ons allemaal, we hebben het als zeer prettig en fijn ervaren. Alles kon en alles mocht, en er werd met ons meegedacht. Geen op of aanmerkingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een zéér moeilijke tijd voelden wij ons perfect ondersteund en letterlijk "ontzorgd".

We hebbende ervaren wat voor het echtpaar Stamborg de woorden ontzorgen, ondersteunen en ook (voor ons een heel belangrijke) nazorg betekenen in een zéér moeilijke tijd. Ze luisteren, denken mee en adviseren indien nodig, maar vooral: alles wordt perfect uitgevoerd zoals de familie het graag wil. Ook de nazorg wordt met veel aandacht en betrokkenheid uitgevoerd. Wij hebben alleen maar lof voor Stamborg uitvaartzorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

vakkundig, meelevend, meedenkten, liefdevol, respectvol en Warme samen weking in begeleiding

wij zijn ontzettend blij met de medewerkers van stamzorg die ons begeleid hebben. we hebben al onze wensen kunnen realiseren en er zo een ontzettend mooi afscheid van gemaakt, waar we liefdevol op terug kunnen kijken in Herrinnering. liefdevolle groet Jeannette En Berend-jan

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding

Overal is aangedacht en alles goed met ons besproken

 • Aanbevelen? Ja
8

Denkt mee, verzorgd alles tot in de puntjes, heeft aandacht voor je.

Heb 2x van de diensten van Tymon gebruik gemaakt. Een fijne prettige persoonlijkheid die alles met aandacht regelt en oog heeft voor detail.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tot in de puntjes geregeld

Alles is mogelijk. Niets is te gek. Denkt aan zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn er heel tevreden over. Hoop niet dat we hem snel weer nodig hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan hoeven we niet na te denken aan wie wij de uitvaart toevertrouwen. Tymon en Cilia dank je wel voor deze mooie en waardige uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
9

Met passie en belangstelling voor iedereen

Stamborg zorgt voor een dag die je als nabestaanden niet vergeet. Samen met iedereen gedenkt Stamborg de verdiensten van de overledene.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb het optreden van de heer Stamborg als bijzonder aangenaam ervaren.

De heer Stamborg heeft in deze voor mij moeilijke, droevige tijd een voorname rol gespeeld in de verwerking van mijn verdriet door zijn rustige, voorname en ter zake kundige opstelling en handeling. Geen trieste somberheid, maar rustig meeleven; niet te duidelijk aanwezig maar indien nodig altijd bereikbaar en immer hulpvaardig. De aanwezige familie en kennissen hebben dit eveneens zo ervaren. Vragen mijnerzijds werden altijd netjes en vakkundig beantwoord. De verleende service was prima. Wij werden herhaaldelijk bij de voortgang van het een en ander betrokken, zonder dat dit op enigerlei wijze werd opgedrongen. Wij hadden duidelijk het gevoel dat wij in goede handen waren. De heer Stamborg verdient een groot compliment in deze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed verzorgd

De verzorging vonden we van het begin tot het eind goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.

Wij kunnen Stamborg bij iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies, warm.

Alles is goed geregeld. Denkt goed mee. Betrokken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie wat resulteerde in een mooie vormgegeven uitvaart

Mijn ervaring met Stamborg Uitvaartzorg is zeer goed, nu al voor de tweede keer. Fijn en begripvol overleg over de vele mogelijkheden resulteerde in een meer dan waardige uitvaart. Zeer waardevol!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, waardig en respectvol.

Door ervaringen met Stamborg Uitvaartzorg in het verleden, deze keer weer het overlijden van mijn moeder door Stamborg Uitvaartzorg laten behandelen. De geboden zorg en verzorging was wederom precies, zoals we dat wilden, namelijk stipt, correct, zorgvuldig, meedenkend, waardig en warm.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor de derde keer super

Goede service, flexibel, snel en concreet

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

De hele uitvaart is zeer goed verzorgt en we hebben er heel veel steun aan gehad tymon dankjewel daar voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

goed

Ik ben helemaal tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en professioneel en persoonlijk.

Wij hebben de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van Tymon als prettig, persoonlijk en deskundig ervaren vanaf het begin tot het eind. Hij heeft ons in alle opzichten ondersteund en er mede voor gezorgd dat onze (schoon)zus een passend afscheid heeft gehad. We hebben van Tymon veel informatie gekregen, niet alleen mondeling maar ook op papier in de nazorgmap en in een handig naslagwerk. Prettig vonden wij de duidelijke offerte vooraf en de daaropvolgende eindafrekening die overeenkwam met de offerte. We kijken dan ook terug op een goede en warme samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en gemoedelijke begeleiding van de uitvaart, alles is naar wens geregeld.

Verder uitsluitend positief terugkijkend op deze ingrijpende gebeurtenis, zodat we het verdriet ter zijner tijd om kunnen zetten naar mooie herinneringen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken en transparant gekruid met empathie

Betrokken en transparant gekruid met empathie

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles perfect geregeld!

Alles perfect geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg perfect.

Bij de melding van overlijden wordt vlot het nodige geregeld door Stamborg Uitvaartzorg, in overleg met de nabestaanden. Een mooi verzorgde map waarin de uitvaartprocedure wordt beschreven, met aandachtspunten en financiële afwikkeling (tevens naslagwerk) voor de nabestaanden. Een goede verzorging en begeleiding van de uitvaart, met nazorg voor familie en nabestaanden. Heel persoonlijk met goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel met de juiste zorg en aandacht

Zeer betrokken mensen met hart voor hun vak.

 • Aanbevelen? Ja

Over Stamborg Uitvaartzorg

Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart terug te laten kijken. Stamborg Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming waarbij de uitvoering in handen ligt van het echtpaar Tymon & Cilia Stamborg. Samen ontzorgen en ondersteunen wij nabestaanden tijdens een moeilijke periode waarin er veel op je af komt. Wij regelen alles wat er komt kijken bij een overlijden. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen, maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. Al jarenlang werken wij samen in de uitvaartbranche, waardoor u profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf die door de jaren heen is opgebouwd. Ook heeft Tymon het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald. Zo weet u dat alles goed is geregeld en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartzorg, wetgeving en trends.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.