Ik wordt altijd prettig geholpen
Zie bovenstaande zin
Medewerkers, in welke functie dan ook, zijn vriendelijk en uitermate deskundig. Praktijk is netjes en schoon.
Controle door en contact met tandarts zeer tevreden. Tijdens de behandeling door de mondhygiënist dacht ik: 'Wil ik deze mondhygiënist de volgende keer nog?' Ik heb besloten het nog één keer te proberen. Vond het geen prettig contact en, vergeleken bij vorige behandelingen, een aanzienlijk 'hardere' aanpak. Het mag duidelijk zijn dat ik bij 'Aanbevelen' liever een mogelijkheid had gezien om enig voorbehoud te maken.
Op tijd geholpen door een vriendelijke en belangstellende mondhygiëniste. Behandeling verliep in alle rust en werd goed uitgevoerd.
Zoals ik al schreef: attente, klantvriendelijke behandeling
Perfecto