Deskundige en vriendelijke tandarts
Mijn tandarts die helaas niet benoemd mag worden is een vakbekwame tandarts met geduld voor zijn cliënten.
Op advies van mijn tandarts ben ik in 2020 gestart met een traject om mijn tanden rechter te krijgen d.m.v. het dragen van een beugel. Ik heb veel vertrouwen in mijn orthodontist. Ze is erg professioneel, rustig en enthousiast, waardoor de bezoekjes aan de praktijk elke maand prima verlopen. Met mijn leeftijd van 58 ben ik niet de oudste patiënt met een beugel, maar zéker niet de jongste.
Wordt goede zorg geboden
Ben een aantal jaren niet naar de tandarts geweest vanwege alle wisselingen binnen de praktijk,maar ook omdat ik ontevreden was met manier waarop ik bejegend werd. Mijn laatste bezoek heeft mijn mening zeker in positieve zin veranderd.
oké
Vriendelijk en hygiënische tandartsen en praktijk. Ook de balie medewerkers zijn erg vriendelijk.
Vriendelijk en professioneel
Veel expertise betreft orthodontie
Keurige ontvangst, zinvol begingesprekje, prima behandeling
Mijn controle bij de tandarts verliep prima. Alles zag er goed uit. Daarna bij de mondhygienist zo hard geprikt met tandenstokers dat ik nu na 1 week opgezwollen tandvlees heb bij één kies ( terwijl er volgens de tandarts alles er keurig, keurig uit zag), een bacteriële infectie in de mondhoek ( door niet steriel materieel) en een aft. Ik hoef geen afspraak meer bij de mondhygienist!!!!
Zie score
Prima aardige mensen snel en duidelijk
betreft nieuw boven gebit en partial onder gebit. Na paar pijnpunt behandelingen is Boven gebit goed bruikbaar maar zit vrij los tegen mijn gehemelte. Onder gebit ook lang pijnpunten die zijn opgelost maar kauwen bleef probleem, bleek dat de kiezen elkaar niet raakten, na 8 bezoeken bleek een rebase de enige oplossing. Hierna was kauwen goed. wel is, omdat geen haakjes mogelijk zijn vastzetten met Fixodent noodzakelijk.
Professionele club aan wie ik vol vertrouwen mijn gebit toevertrouw
vriendelijke medewerksters,korte wachttijden
behandeling zeer goed
Ik moest mijn tanden laten vullen en dit is netjes en zorgvuldig gedaan. het personeel is netjes en respectvol. afspraken kunnen goed en makkelijk worden gepland.
Ik wam voor een MRA (bitje voor slaapapneu) bij deze tandarts en dit is erg goed bevallen.
snel en correct geholpen.
Ben tevreden
Positief
Als je bij Mondzorg Malden binnenkomt, merk je gelijk dat er mensen werken die precies weten hoe het hoort. Ook de tandarts en de preventieassistente zijn deskundige en vooral ook aardige en "menselijke"personen.
Er wordt goed uitgelegt hoe de behandeling wordt uitgevoerd. Zeer kundige tandarts, vriendelijk en geinteresseerd.