Altijd al goed geweest!
Er word goed uitgelegd wat er gedaan word, en zijn ook heel fijn voor kinderen.
Heel goed alleen de behandelstoel te smal
Kon vrijwel direct terecht toen mijn vulling afgebroken was. Ben vriendelijk ontvangen door de voor mij onbekende tandarts. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de kies snel weer gevuld. Geen pijn gehad, geen klachten. Maakt gebruik van moderne technieken. Praktijkruimte is schoon en ruim. Personeel vriendelijk.
Behandeling goed uitgevoerd.
Ik vind de middelste kamers zeer onrustig . Ik persoonlijk vind het geen stijl dat er maar mensen in en uit lopen en met de deuren slaan. Ik schrik elke keer als dat gebeurt . Gelukkig heeft Kim gevraagd of ze tijdens mijn behandeling niet door de kamer zouden willen lopen en dat is heel goed gegaan . Misschien voor de medewerkers niet handig maar voor mijn rust was het ideaal . Mijn dank aan Kim . Op de kamer waar ik in de tijd van Kyra was , was het veel rustiger en aangenamer .
Ik ben over alles meer dan tevreden en heel blij met het resultaat. Maar over één ding zou ik iets willen zeggen. Ik moest bellen om een afspraak te maken. Om half twee zou ik weer kunnen bellen. Ik belde iets later, maar stond 29 minuten in de wacht, terwijl er steeds twee wachtenden voor mij waren. Ik bleef aan de telefoon want het was belangrijk voor me om een afspraak op zo kort mogelijke termijn te plannen. Ik kreeg de indruk dat er helemaal niemand aan de telefoon bezig was en dat de koffiepauze uitliep, maar het was frustrerend. De assistente die de telefoon opnam was buitengewoon vriendelijk
Deze tandarts is fantastisch, op tijd, aardig. , professionele manier van werken ! kortom geweldig!
betrof halfjaarlijkse controle
Ik ben al jarenlang patiënt bij mondzorg. Ik vind de tandartsen en mondhygienisten vriendelijk. Ik heb me een tijdlang gestoord aan de receptionisten aan de balie: te joviaal, niet deskundig en niet echt vriendelijk bij binnenkomst. Ook werden mijn man en ik regelmatig onder werktijd gebeld om afspraken te wijzigen (‘we hebben vanmiddag nog een gaatje..’). Je hebt het idee dat het belang van een strakke, efficiënte planning boven het belang van de patiënt. . Ik heb dit (ik denk een jaar of 2 geleden) terug gegeven aan tandarts Joost. Het afgelopen jaar moet ik zeggen dat ik minder gebeld word om afspraken te wijzigen en aan de balie vriendelijker personeel. Ik heb zelf (ik denk anderhalf jaar geleden) een ‘ noodkapje’ gekregen op mijn kies. Dit moet uiteindelijk een kroon worden. Dit kapje is er al binnen een dag of 2 afgegaan bij de eerste hap voedsel, nog een keer terug gekomen, weer eraf gegaan en nu maar zo gelaten tot het moment ik besluit een kroon te nemen…Te veel gedoe en ook niet het vertrouwen dat het de derde x wel goed blijft zitten. Al die afspraken kosten mij alleen maar geld. Je merkt wrs al door mijn verhaal dat ik niet helemaal tevreden ben over de tandzorg. Wel over de mondhygienisten ( die hebben me de laatste x geheel terecht doorverwezen naar de paradontoog). Bij de paradontoloog in Nijmegen zijn ze trouwens ook heel professioneel en efficiënt maar wordt de tijd voor je genomen en de kwaliteit van de behandeling staat centraal. We hebben al een paar x op het punt gestaan om van tandarts te wisselen maar uiteindelijk niet gedaan omdat: echt slecht is het niet en het gemak van dichtbij is ook wel fijn. Ik hoop dat jullie met mijn eerlijke verhaal jullie voordeel kunnen doen.
Onze dochter moest haar kiezen laten sealen. Ze werd stap voor stap meegenomen in het proces.
Netjes behandeld
Gelukkig heb ik tot nu toe niet veel problemen met min gebit gehad. Maar elk half jaar mijn gebit laten reinigen door de mondhygiënist is bijna een feestje haha.
efficiënt en vriendelijk
Fijne persoonlijke benadering, en kwalitatief goede service.
zo als het moet
Was controle. Keurig geholpen
goed.
Prima !
Mijn afspraak verliep volgens planning. Vriendelijk personeel, prima ervaring!
Graag kom ik bij Kim Tijsma, zij is kundig, emphatisch en werkt snel. Wat ik niet prettig vind(maar ik ben kennelijk de enige patiënt die hierover valt)is dat er andere medewerkers tijdens de behandeling in en uit lopen. Dit wordt gemotiveerd als zijnde voorschrift volgens de hygiëneregels, men mag niet met materialen door de openbare ruimtes lopen. Verder een fijne praktijk.
Vanaf Ingrid haar praktijk begon.
Top praktijk
Prima behandeling, duidelijk en goed uitgevoerd.
Gewoon netjes, zoals hoort