Positief was dat men terugkeek in mijn dossier, en naar mijn vorige ervaring met bleken vroeg. Minder positief was het gevoel van ‘doen ze het wel goed genoeg’ omdat ik na 5-10 minuten alweer buiten stond.
Behandeling betrof trekken van (laatste) hoektand. teven ,later ontstaan repareren van afgebroken voor tand. Dag er na zou partieel ondergebid aangepast worden ik was verhinderd door overlijden van kennis en crematie die dag Ook week later op dinsdag ben ik verhinderd. Probleem is dat tandtechniker Theo.. alleen dinsdags aanwezig is. Ga daarom met boven of ondergebid naar andere tandtechniker. Krijg daar gebits reparatie binnen paar uur. Is erfdef voor gekomen toen mijn onder gebit door midden brak. reparatie zelfde dag binnen een uur. voor andere tand problemen blijf ik bij Mondzorg Malden.
Vriendelijk, ongedwongen en bekwaam
Leuk persoonlijk goede uitleg en strakke hand
Netjes behandeld niet als klein kind, verteld wat er ging of moest
Heel aardige behandelaars en goede behandeling
Uitstekend geholpen
Ik heb altijd het gevoel dat er tijd voor je wordt genomen. Er is tijd voor vragen en krijg vaak goede tips.
Heb een super tandarts vriendelijk en vertrouwd
netjes en pijnloos
Ik-verteller altijdgroen behandeld bij mondzorg Malden.
Fijne behandeling gehad naam van tandarts en mondhygieniste ben ik vergeten ..
Ik kom al een tijdje bij deze praktijk en vind het erg plezierig. We worden altijd op tijd geholpen en er wordt de tijd voor ons genomen. De tandarts legt goed uit wat ze doet en waarom en overlegt over de mogelijkheden.
Zoals hierboven vermeld: alles prima!
Geen klachten
R
De behandelijl van de mondhygiëste was zo pijnlijk dat ik 24 uur pijn had in onder en bovenkaak. Zelfs eren ging moeizaam. Daarna was de pijn over
Als dat zo doorgaat zoek ik een andere oplossing. Als men een afspraak maakt wordt er altijd bij vermeld dat in geval van niet op tijd komen dat er toch voor moet worden betaald. Dus bij een grote wachttijd moet moet behandeling gratis zijn
netjes en veilig en correkt behandeld
De mondhygiëniste heeft een grote meting gedaan naar pockets en een behandeling uitgevoerd, met voldoende tijd en deskundigheid, en een prettige omgang.
Behandeling van mijn gebit door de mondhygiënist gecombineerd met controle door tandarts. Verliep vlot en prima. Resultaat van de behandeling voelt weer goed, al met al prima.
Zoals ik aangaf: vlot en correct.
Ik kom denk ik, al zo'n 35 jaar bij mondzorg Malden. Eerst jaren bij Ingrid, de laatste jaren bij Joost. Het personeel is in die tijd uiteraard verandert maar ik word nog steeds erg prettig geholpen, word tijdens de behandeling goed op hoogte gehouden en kan altijd snel terecht voor een afspraak. Hoewel voor mij een tandartsbezoek niet de meest leuke afspraak is die ik mij kan bedenken, ga ik toch altijd met een gerust gevoel naar Mondzorg Malden.
Kan daar nog geen antwoord op geven, ben doorverwezen naar een kaakchirurg, dus afwachten!
Kom er al jaren, en altijd netjes en goed geholpen.