Flexibel en makkelijke mensen
Mondzorg Malden is zeer gekwalificeerd en je voelt je hier op je gemak ondanks dat het een bezoek aan de tandarts is . De sfeer is goed onderling en dat merk je als in je in behandelstoel zit . Steeds weer vraagt de tandarts/mondhygiënist hoe het gaat en geeft je de tijd al je het wat moeilijk hebt met b.v. de achterste kiezen. In één woord gewoon top. Ook bij de receptie zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam
Prettig en aandachtig behandeld.
Vakwerk!
ik was verrast door een nieuwe tandarts. Door onze vakantie hebben we de mails gemist dat mijn Tandarts gestopt was bij deze praktijk. Nieuwe tandarts een goede opvolgster. opmerking: de banken in wachtruimte zijn voor ouderen erg laag [zithouding] mogelijk dat daar iets aan veranderd kan worden.
Vriendelijke bejegening Aandacht voor mijn nervositeit
Hele fijne mondhygiëniste! Geduldig en precies in haar werk.
Een fijne Mondzorg .
prima en precie wat nodig is
correct begripvol geen overdrijving wel gemeende belangstelling
goede en prettige behandeling door mondhygiënist. Geen (geplande tandarts gezien ten gevolge van flinke uitloop van haar patientenbehandeling.
Ik kom al jaren in deze praktijk, altijd prima geholpen. Aardige mensen, fijne behandelaars en nagenoeg altijd op tijd. Jammer dat Joost weg is maar een prima vervangster.
professionele behandeling; vriendelijke medewerkers
op tijd, vlot, advies en weer buiten.
Mondhygiëniste
Deskundig, adviserend, vriendelijk
Fijn dat er rekening gehouden is met mijn angst
Ik ben behandeld door mondhygiënist Ahmad en tandarts Ingrid
Ik heb nog geen ervaring met de behandeling van mijn gebid, er is contact gezocht bij het v.g.z. voor vergoeding van kunstgebid of 2 inplantaten waar ik nog op wacht. Hopelijk krijg ik van jullie bericht daarvan.
Zorgvuldige behandeling en prettige omgang
Duidelijk plan van aanpak
prima, zorgvuldig, vriendelijk