er zijn geen min puntjes te noemen. Fijne praktijk met aardige medewerkers. Goed advies en de behandelingen ervaar ik als zeer kundig
Tandarts is altijd vriendelijk, en doet haar werk met plezier en dat merk je als klant.
Er werd net zo lang naar een kussentje gezocht tot dat mijn nek, die pijn deed, goed lag. Er werd goed naar mijn vragen geluisterd en er werd goed op gereageerd. De behandeling werd zorvuldig en tot mijn tevredenheid gedaan.
Vriendelijke ontvangst, behandeling was op tijd, fijn aangesproken, duidelijk uitgelegd, geen poespas
“Mijn” tandarts is heel kundig. Kom altijd alleen bij haar.
Na elke keer weer een tevreden gevoel Omdat ik professioneel ben geholpen!!
Goed en snel geholpen
Grondige inspectie, duidelijke uitleg, tandarts houdt goed rekening met mijn gevoelige tandvlees en geeft advies.
Een fijne praktijk. Ik ben goed geholpen door de mondhygiëniste. Parkeerplaatsen voor de deur.
Tandarts prima. Alleen lukte het deze keer niet om ook een afspraak met de mondhygiënist te maken.
Ik ben tevreden met de praktijk mondzorg Malden .
Gewoon geen wachttijd en snel en goede controle met duidelijke antwoorden op wat ze zien.
De behandeling bij de mondhygiëniste was prettig en vakkundig. De tandarts beoordeelde mijn gebit en was prettig in de omgang. Het maken van de volgende afspraak was snel en met zorg gemaakt.
Ik kan niet anders zeggen dan dat de zorg de aandacht en het gehele klantencontact goed geregeld is. Ik voel me altijd goed geholpen.
Ik ben onder de indruk van de manier van werken van de mondhygienist: heel professioneel, precies, zorgvuldig en liefdevol. Ze legde iedere handeling uit voor ze er aan begon. En er heeft niet 1 keer een velletje klem gezeten tussen instrumentarium, handschoen of wat dan ook. Heel fijn! De beste mondhygienist die mij in mijn 61 jaar onder handen heeft genomen. De tandarts heb ik natuurlijk minder lang meegemaakt. Ook zij was heel professioneel, deskundig, vriendelijk en communicatief. Niets op aan te merken, integendeel zelfs.
Niet goed! Ze zijden moet snel geholpen worden! Kom maar over 2 weken!
Beste patiënt, wat vervelend dat u niet helemaal tevreden bent. Graag zou ik met u in contact komen om te bespreken wat er niet goed is gegaan en waarmee we u kunnen helpen. Omdat u dit tevredenheidsonderzoek anoniem invult kan ik helaas geen contact met u opnemen, zou u ons even willen bellen? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Claire Melkert (praktijkmanager) Mondzorg Malden
Om 8 uur ,' s morgens gebeld vanwege een gebroken kies waardoor ik de hele nacht niet heb kunnen slapen. Kon meteen om 9.30 uur terecht waarbij de kies meteen getrokken is. Helemaal super dat dit zo snel opgelost kon worden.
Wordt nog tijd genomen voor een praatje, stelt je op je gemak.
Enigzins prettig om bij deze tandarts in behandeling te zijn
Professionele behandeling en zorg voor mijn gebit als onderdeel van mijn jaarlijkse controle.
Prima behandeling
accuraat en goed
Zoals altijd prima! Snel en vakkundig geholpen
Fijne deskundige zorg Prettig contact
Schoolstraat 6