Tandarts en personeel zijn rustig en kalm (wat fijn is met een afspraak op de vroege ochtend). Personeel is heel vriendelijk en geïnteresseerd. Over de behandeling in de mond: wordt met veel voorzicht gedaan, en fijn dat even gezegd wordt wat ze precies aan het doen zijn ondanks ik geen angst heb.
Deskundigheid
Met een gelukje kon ik dezelfde dag terecht met een afgebroken stukje kies. Tandarts .. had het weer snel voor elkaar. Voelt nu beter als ervoor. Blij en gelukkig!
Snel en goed
De behandeling vindt plaats in een doorloopruimte: Dat is niet fijn.
Leuke mensen daar.
Op tijd geholpen. Uitstekende behandeling mondhygiënist en tandarts. Goede datum en tijd voor vervolgafspraak.
Prettige en goede ervaring
Fijn dat de nieuwe tandarts goed op de hoogte is van mijn medische toestand.
Prettig voor zover dat kan bij de tandarts.
Altijd prima geholpen.
Zeer prettige,deskundige zorg met ook oog voor problemen van patiënt,in een woord klasse
Met respect behandeld en te woord gestaan.
Ondanks proberen je snel te helpen
Ik werd netjes en vooral vriendelijk te woord gestaan. En een goede uitleg van wat er gebeuren moet.
Het viel allemaal reuze mee
Veel wisseling van de mondhygienisten.
prettig
Sympathiek balie-personeel, informatieve en betrokken behandeling tijdens de controle and tandartsafspraak.
Ervaring goed, maar verbaasd dat ik na thuiskomst een rekening kreeg van infomedics. Waar ik niks van af wist, en niks over gehoord heb.
perfect!
Ze houden goed rekening met je angsten en de reis afstand.
Zie boven.
Schoolstraat 6