Gister was ik in veilige handen van Fl***. Een fijne tandarts en prettige vrouw. Over een paar weken mag ik weer. Ik kan haast niet wachten. Ik ga nooit met tegenzin naar de tandarts. Enige minpunt is de stoel. Die is gewoon niet goed. Altijd pijn in de rug als ik erin zit.
Bij Mondzorg Malden voel ik mij als patient altijd welkom en worden de behandelingen zorgvuldig en professioneel uitgevoerd.
Prima behandeling en uitleg
Zeer goed.
Accuraat, flexibel, klantvriendelijk. Doen wat ze zeggen.
zie boven
Heel goed!
en daarbij buitengewoon vriendelijk
Prettig bezoek, efficiënt Wat op viel was dat patiënten in de wachtkamer géén mondkapjes droegen (vier in totaal)..
zorgvuldig, netjes en goed advies
Ik tot nu toe altijd heel tevreden met de manier waarop de medewerkers van deze praktijk mij behandelen. Gewoon netjes en efficiënt en flexibel waar het niet anders kan. Kortom, zoals je volgens mij mag verwachten.
Rustig schoon respectvol klantvriendelijk
Tevreden
Altijd goede zorg
Geen
Vriendelijk ontvangst aan de balie. Vriendelijke mondhychienist!
Tevreden, communicatie kan beter met de patiënt.
Zie boven
Vriendelijk en netjes
Prima zoals het hoort
Ik kwam ter controle en toen bleek dat ik een klein gaatje had. Ik vertelde dat ik nu in utrecht woonde en toen kreeg ik te horen dat ik ook over een uurtje terug kon komen voor het vullen van het gaatje. Dit was voor mij echt super fijn. Daarnaast werd ik doorverwezen naar een kaakchirurg en dit kon ook in utrecht. Heel fijn dat er zo mee werd gedacht.
Mijn behandeling is goed en vriendelijk gedaan.
Schoolstraat 6
6581 BG Malden