Vriendelijke mensen, ik word op tijd geholpen en krijg voldoende info over wat er gaande is
Ik voelde mij op mijn gemak, zowel bij de tandarts als de mondhygiëniste. Goede uitleg en er was rust.
Was goed
Goede herinnering aan gemaakte afspraak. Goede en prettige behandeling door mondhygiënist en tandarts.
Door slikproblemen kan ik niet met water spoeling behandeld worden dus wordt met de hand door de mondhygiëniste het gebit gereinigd. Ondanks goede staat is zij lang bezig en de kosten naar verhouding hoog aangezien de tandarts ook een korte controle kon houden.
Keurig op tijd. Advies gekregen.
nog net ake
Zie hierboven, als Ingrid ooit weg gaat heb ik een probleem
Fijne tandartspraktijk
Kundige behandeling en aandacht
Goede mondzorg Vriendelijke mondhygieniste
Ik heb een breed antwoord gekregen op mijn vraag.
Prettige praktijk.
prima ter zake doende behandeling
Nvt
De mondhygiëniste was erg prettig
Altijd netjes pa q
Controles worden zorgvuldig gedaan. Betrouwbare tandarts. Altijd goed behandeld.
Vertrouwd en vriendelijk deskundig
Vlotte en vriendelijke ontvangst. Snelle controle en makkelijk vervolg afspraak gepland.
prima behandeling van zowel modhygieniste als tandarts
Schoolstraat 6
6581 BG Malden