De preventiemedewerker was rustig, deskundig en met gevoel voor humor. De tandarts was met zo rustig, deskundig en met gevoel voor humor. Beiden vaardig in hun vak. En wat ik heel fijn vind is dat ik, voor het eerst, ongevraagd een indicatie kreeg van de kosten van mijn aanstaande wortelkanaalbehandeling. Heel inzichtelijk!
Zeer ervaren
Ik heb via Mondzorgen Malden een MRA-beugel. Deze is vakkundig aangemeten en past goed. Verder was alles redelijk snel geleverd/
Zowel de mondhygiënist als de tandarts prima
Positief
Prima vakman
Mondzorg Malden is een fijne praktijk, er word aandacht aan je besteed en goed naar je geluisterd, het is een schoon, het personeel is vriendelijk, behulpzaam en erg professioneel,
Fijne omgang en behandeling. Er wordt geluisterd en meegedacht. Alle vertrouwen in mijn tandarts.
Goed en zorgvuldig
Na jaren van bloedend tandvlees te hebben ervaren, is dat nu over dankzij de behandelingen van de mondhygieniste en de routines thuis met raggertjes e.d.
??
Prima behandeling
Vriendelijke personeel.
1e keer behandeld dus nog weinig over te zeggen
Vooraf wordt gevraagd of er klachten zijn Dan controle en dan schoonmaken.
Is ok. Maar ik ben nog nooit gevraagd voor een beoordeling.
ter zake doende behandeling conform afspraak.
Ben goed geholpen door de tandarts, Alleen het telefoontje voor een afspraak was niet prettig, ik moest erg mijn best doen om een afspraak te maken
Goede uitleg en belangstelling voor vragen. Keurig op tijd geholpen.
Uitstekend geholpen, en duidelijke uitleg
Kort geleden voor controle geweest en mondhygieniste. Goed geholpen en nog adviezen gekregen omtrent verzorgen tanden. Voor 1 gaatje teruggekomen . afspraken maken geen probleem of verzetten ervan makkelijk te regelen. Deskundige behandelingservaring. Goede service, je kunt er altijd terecht zelfs voor de kleinste dingen. Prettig personeel met vriendelijke uitstraling. Allemaal prima.
Mondzorg Malden is een prettige tandartsenpraktijk
Schoolstraat 6
6581 BG Malden