Mijn ervaring was altijd goed totdat ik bij mijn eigen tandarts weg ben gehaald. Steeds wisselende tandartsen en de laatste keer kleine onhandige dingetjes die met een grapje werden afgedaan. Ook nog even tanden polijsten na de controle en klaar. Tanden poetsen per 5 minuten blijkt € 27.68 voor de verzekering en mij te kosten. € 332.16 per uur voor tanden te poetsen is echt belachelijk. Per 5 min. nog duurder dan de controle zelf. En dat alles zonder enige melding van de tandarts of assistent dat er extra kosten aan verbonden zijn. Sorry maar de kwaliteit en informatie gaat behoorlijk achteruit. Onderstaand zie ik dat de zorgverlener tot € 250.- niet hoeft te melden en daarom wil ik u doorgeven mij nooit te behandelen voor zorg die extra kosten met zich mee brengen. Met vriendelijke groeten, René Janssen.
Beste patiënt, wat vervelend dat uw bezoek niet helemaal naar wens is verlopen. Omdat u bij deze review anoniem blijft, kunnen wij helaas geen contact met u opnemen. Ik zou u willen verzoeken om even telefonisch contact met de praktijk op te nemen, zodat we uw klacht kunnen bespreken en kunnen bekijken of we een passende oplossing kunnen bieden. Alvast bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Claire Melkert Praktijkmanager Mondzorg Malden
Ik voel me welkom, gezien en serieus genomen als ik klachten heb.
Prettige, vriendelijke en deskundige behandeling. Begin en eindtijd als afgesproken.
Er was een stuk tand afgebroken en deze werd vakkundig gerepareerd
Goed en deskundig
zowel mondhygienist als tandarts goede behandeling en prettig in de omgang
De behandeling is prima uitgevoerd
Altijd een prettige sfeer.
heb ik al aangegeven
Voor de controle door de tandarts van enkele minuten heb ik een half uur moeten wachten.
Beste patiënt, wat jammer dat u geen goede ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Ik verzoek u vriendelijk om ons even te bellen, dan horen we graag waar u precies tegen aan bent gelopen en wat we kunnen verbeteren. Ik kan u niet bellen, omdat de enquete anoniem wordt ingevuld dus ik kan alleen reageren middels Klanten Vertellen. Met vriendelijke groet, Claire Melkert Praktijkmanager Mondzorg Malden
Afspraak verliep vlot, vriendelijk.
Gebeld voor een infectie en kon vrijwel direct komen. Goed geholpen en aardige en kundige tandarts en behulpzame bali medewerkster.
Goed geholpen
Gelukkig mijn eigen mondhygiëniste weer ( Paulien ) Helemaal top!
Het laten plaatsen van een implantaat vond ik een hele stap. De behandeling was helemaal nieuw voor me. De manier waarop de behandeling plaatsvond gaf me vertrouwen. Ik voelde me op mijn gemak. Heel attent dat er de volgende dag gebeld werd om te vragen hoe het ging !
Werd vriendelijk in ontvangst genomen, fijn kort gesprek gehad en advies gekregen. Foto's, controle en onderhoud werden snel en secuur uitgevoerd.
Het plotselinge ontstaan probleem was snel opgelost
Zie hierboven in 1 zin. Hoe deskundig de mensen zijn weet ik niet, maar ik voel me in goede handen.
nieuwe tandarts ivm vertrek andere vaste tandarts
Goed ontvangen en geholpen
Ik ben prettig ontvangen, professioneel behandeld en serieus genomen.
Mooi op tijd geholpen door fijne mensen
Ik kom al enige jaren bij Mondzorg Malden. De service en klantvriendelijkheid is altijd goed. Zoals overal zal ook de Mondzorg last hebben van personeelstekort. Ik heb daar niks van gemerkt. Goede, kundige specialisten.
Het ontvangst is goed. Ziet er netjes uit. De mondhygiëniste was heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen. Ik heb al weer een nieuwe afspraak gemaakt voor over een half jaar.
ik ben altijd zenuwachtig en zij stellen me altijd op mijn gemak.
Schoolstraat 6
6581 BG Malden