Voor de meeste behandelingen bij de mondhygienist gelden redelijke tarieven, maar het scoren van de ernst van mijn tandvleesontstekingen vond ik erg duur (€ 176,-). Voor de mondhygienist en de stagiere was dit 40 minuten werk (incl. Uitleg).
Oke
ontspannen en fijne uitleg
Ik ben goed ontvangen door mondhygiëniste luisterde goed naar mij. Vroeg met regelmaat hoe het ging. Daarna tandarts stelde mij ook op mijn gemak en checkte ook tijdens behandeling hoe het ging.
Met onverwachte klachten erg snel en fijn geholpen met goed onderzoek en advies.
Als gevolg van het afbreken van een voortand kon ik dezelfde dag nog behandeld worden en is e.e.a. perfect opgelost
1ste keer bij de mondhygienist, heel prettig geholpen en duidelijke uitleg.
Positief.
Positief.