Een hele goede garage altijd hele goede service
Alles prima geregeld! Bedankt!
Bij het team van Gp Cartech is je auto altijd in goede handen. Geen gedoe en er wordt je niets te veel aangesmeerd, ze doen gewoon wat er moet gebeuren. Erg transparant over de mankementen en te verwachten uitgaven. Altijd een goede service tot in de kleine dingetjes. Zeker een aanrader!
Vlak voor de vakantie werkte de klimaatregeling niet goed. Er werd een plekje gevonden om langs de garage te komen. Probleem werd opgelost. Tijdens de vakantie functioneerde de airco prima.
Goed bedrijf, zeer vriendelijk eerlijke rekeningen en goede monteurs. Kortom aanrader om de auto hier in onderhoud te brengen.
Had een lekke band. ANWB moest er voor komen en heeft er een prop in geschoten. Ondertussen contact gehad met GP Car Tech. Gingen gelijk een band bestellen. Keurig geïnformeerd wat de kosten hiervan zijn. Kon de auto na sluitingstijd keurig neerzetten en ook weer ophalen. Mooi iets geregeld met de autosleutel. En afgesproken met ze dat ik Het geld zou overmaken ( factuur lag keurig in de auto zoals afgesproken). Je wordt keurig te woord gestaan, wordt net teruggebeld. Zijn ontzettend vriendelijk.
Altijd goede ervaringen
Nadat mijn oude auto total loss was gereden ben ik ontzettend goed opgevangen door de altijd vriendelijke en met de klant meedenkende mensen van dit bedrijf. Topklasse kan niets anders zeggen. Een echte aanrader
Wij hebben onze auto met een waslijst problemen bij gp car tech laten repareren. We zijn erg vriendelijk en snel geholpen daarnaast wordt het hele process goed en transparant uitgelegd.
Attent en eerlijk advies
Sinds een aantal jaren mijn Mercedes in onderhoud. Super tevreden! Je bent hier zeker geen nummer,… integendeel hier hebben ze nog “ouderwetse” service. Als er wat is kun je altijd langskomen en word er meegedacht voor een oplossing. Kleine garage GROTE service!
Mijn auto’s worden al jaren apk gekeurd en onderhouden door GP Cartech. Dit geschiedt altijd conform de gemaakte afspraken. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat iets niet goed is gedaan of dat ik teveel betaal.
GP Cartech is al jarenlang (denk rond 15 jaar) voor al mijn auto’s de plek waar ik vlot, flexibel en deskundig geholpen wordt. Fijn team en ze denken met je mee. Eerlijke adviezen en heldere afspraken.
Was eigenlijk te laat voor apk. Zet maar neer doen we hem tussendoor. Erg klantvriendelijk en geweldige service.
Staan altijd voor je klaar. Aanrader dus!
Zeer vakkundig personeel en super goede service. Een bedrijf dat ik iedereen van harte kan aanbevelen!! Rob Gordijn
Vriendelijk, zowel aan de balie als in de garage. Snelle en behulpzame service, ook bij kleine mankementen
Een familiebedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer vriendelijke mensen met veel kennis van zaken en bieden betere service dan de merkdealer.
APK keuring gehad, en ben zeer goed geïnformeerd over de te verwachten vervangingen welke binnenkort nodig zullen zijn echter nu nog niet afkeurenswaardig. Tevens alternatieven aangeboden bij eventuele toekomstige bandenkeuze.
Al een paar jaar klant bij GP. Zijn altijd goed bereikbaar. Zo nodig dan kan je snel terecht. Word er altijd vriendelijk geholpen.
Voor mijn BMW (E46) 325i cabrio hier de remschijven en remschoenen (Brembo) laten vervangen. Net en eerlijk bedrijf, rekening viel lager uit dan verwacht. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen. Ik kom hier zeker terug.
Goed geholpen, goede service, vriendelijk personeel uitgebrande invoelbare over reparatie en ben snel geholpen. Zeker aan te raden
Een garage waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. en aandacht heeft voor zijn klanten. Denken met je mee, vragen absoluut niet de hoofdprijs. Heel blij met ze. Garage waar ik alle vetrouwen in heb.
Top bedrijf!!
Wordt altijd prima geholpen. Alles is mogenlijk en de communicatie gaat altijd vlot en duidelijk.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.