goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb goede ervaring met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en vriendelijke service, maar vooral eerlijk geïnformeerd. De eerstvolgende APK keuring komen we weer terug
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In vier woorden: meest betrouwbare garage ooit!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant bij van Gog Auto\'s en ben zeer tevreden over dit bedrijf ze staan eigenlijk altijd voor je klaar en doen hun uiterste best om je te helpen met een probleempje.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel,goed ,mooie prijs en vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Veel beter dan de Seat dealer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kopen al jaren daar onze auto\'s en zijn er ook voor het onderhoud.wij zijn heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd tot volle tevredenheid.\r\nBlind vertrouwen,in afhandeling van de reparaties.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vakkundig en vriendelijke mensen. Doen er echt alles om je van dienst te zijn.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen vaste klant en toch (bij pech in het weekeind) prima geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen al jaren voor onderhoud en service en dit tot volle tevredenheid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben er 30 jaar geleden een auto gaan kopen en daarna nooit meer weg gegaan. Geweldige service en vakmanschap. Een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke en zeer goed vakkundig geholpen en dat ook nog voor een redelijke prijs. Aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren voor APK en ondehoud van onze auto. Van Gog doet dit vakkundig en vertelt je een eerlijk advies. Je wordt vriendelijk geholpen en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Fijne zaak om weer terug te gaan. Bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf met pech langs de weg gestaan, door van gog opgesleept en daarna hebben ze de auto deskundig, snel en goedkoop gemaakt. Vriendelijke mensen die veel vakkennis hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig en zeer persoonlijk.Maakt een zeer eerlijke indruk en de werkzaamheden worden inzichelijk gemaakt