De verhuizing is tot in de puntjes verzorgd. Prima communicatie (duidelijk/helder); afspraak = afspraak. Alle meubilair (grotendeels antiek meubilair, klokken, schilderijen, tinnen en zilveren voorwerpen etc. zeer professioneel ingepakt, vervoerd en afgeleverd). Werkelijk een top verhuisbedrijf! Zonder voorbehoud: aan te bevelen!!
Sterk belooft een zorgeloze verhuizing en dat is ze zeker gelukt! Een verhuizing vanuit Zuid-Oost Groningen naar zuiden van het land is toch best een operatie. Binnen 2,5 uur was alles ingeladen, voorzichtig en met veel zorg voor onze inboedel. Uitladen was in 2 uur gebeurd. Hele fijne ploeg mannen die met plezier samenwerken. Het hele proces is uiterst efficiënt verlopen en ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Voor, tijdens en na de verhuizing alles top geregeld! Bekwame en sympathieke medewerkers. Kortom bij een volgende verhuizing kies ik zeker weer voor Sterk!
Zeer tevreden over onze verhuizing. Bij binnenkomst stelden de 3 mannen zich voor. Gingen correct met onze spullen om. Communiseren ging makkelijk. Zeker 'n aanrader.
Laagdrempelig, zorgvuldig, heel vriendelijk en gewoon alles prima verlopen. Zeker een aanrader voor je verhuizing.
Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke en kundige werknemers.
Ze kwamen op tijd. De verhuizing is heel goed verlopen. De kasten weer netjes in elkaar gezet. Een aanrader voor mensen die willen verhuizen.
Hoewel ik mij vantevoren best wel druk had gemaakt om de verhuizing was dat achteraf gezien totaal niet nodig. De jongens hebben hard gewerkt en binnen een dag stond alles netjes op de goede plek. De dag erna is de handyman nog gekomen om één en ander op te hangen en ook dat ziet er top uit. Ik ben erg blij met mijn nieuwe huisje en kan Sterk verhuizingen van harte aanbevelen!
zeer behulpzaam, correct en alles voorzichtig verhuist en geplaatst. Ook het opruimen van overtollige spullen is correct uitgevoerd
Goed , snel en niet duur .
Het begon al met mooi op tijd aanwezig, daarna begonnen met inruimen en afbreken wat op n hele nette en bekwame manier is gedaan. ( Vakmensen).
Hele vriendelijke mannen die alles netjes en volgens afspraak verhuisd hebben.
De inpakservice was prettig en zorgvuldig, dat moet gezegd worden. Helaas hebben ze niet alle spullen meegenomen bij de verhuizing en zijn er daarnaast meerdere items beschadigd geraakt. Wat vooral teleurstellend is: na herhaaldelijk contact hierover wordt er niet meer gereageerd. Dat maakt de ervaring uiteindelijk erg frustrerend.
Heel erg blij met goede service en hulp!
De mannen hebben goed gewerkt. Ze zijn erg netjes en beleefd. Het is een aanbeveling. 4 hoog met buiten lift verhuisd was wel ff eng, maar is prima verlopen. Chappeau firma Sterk
Alles goed gegaan ondanks ze door slechte weersomstandigheden het werk moesten klaren . 1e dag sneeuw en 2e dag regen . Zeer vriendelijk personeel , niets was hún teveel.
De mannen van sterk verhuizingen hebben ons geweldig geholpen. Snel, netjes en zorgvuldig te werk gegaan. Daarnaast fijn contact gehad in de aanloop en tijdens de opdracht. Zeer dienstverlenend. Volgende keer schakelen we ze weer in
Zeer professioneel bedrijf. Alle werkzaamheden conform afspraak nagekomen, van offerte t/m verhuizing. Moderne uitstraling. Goed materieel. Waardoor de verhuizing van appartement op 1e verdieping mbv verhuislift naar woonhuis op rolletjes is gelopen. Voor iedereen aan te bevelen.
Vorige maand heeft verhuisbedrijf STERK mijn nichtje geholpen met verhuizen. Zij kon er zelf wegens gezondheidsomstandigheden niet bij zijn, maar de vier jonge mannen stonden stipt om 8.00 uur op locatie en maakten meteen een professionele en nette indruk. Sterke, beleefde jongens die duidelijk communiceren, vooraf uitleggen hoe ze te werk gaan en serieuze aandacht hebben voor elke opdracht. Ze werkten uitstekend samen, namen initiatief en waren nergens te beroerd voor. Na afloop heb ik twee van hen nog kunnen bedanken. De anderen waren al richting de bus. Bij thuiskomst was mijn nichtje ontzettend blij met hoe alles was verhuisd. De oude woning was keurig achtergelaten en de vloeren waren, conform opdracht, netjes verwijderd. Ik ben erg positief over hun inzet, samenwerking en professionaliteit en kan dit verhuisbedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Wat een opluchting om met zo’n betrouwbaar team te werken. De verhuizers waren professioneel, dachten mee en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Dat gaf veel rust op een toch spannende verhuisdag.
We zijn onlangs verhuisd met Sterk Verhuizingen en dat is heel goed bevallen. De planning van het verhuizen verliep goed, ze zijn redelijk flexibel en denken goed mee. De verhuizing zelf verliep efficiënt en soepel, het team was heel vriendelijk. Alles stond netjes op z’n plek in ons nieuwe huis. Heel fijn!
Een jong en dynamisch bedrijf met goede communicatielijnen, heldere afspraken, flexibele insteek . Johan als coördinator en aanspreekpunt prima bereikbaar! Aanrader : laat het inpakken door de verhuizers doen, hou je zelf alle energie over om met de inrichting bezig te zijn en alles een nieuw plekje te geven. Ik heb de verhuizing in 3 fases over 2 weken verdeeld, wat heel prettig heeft gewerkt. ( ik ben senior) Ook heel fijn dat ze een “handyman” kunnen inzetten voor klusjes als verlichting en gordijnen overhangen , gaten in muren en plafond dichtsmeren enz. En Joey is een topper!
Goed gehumeurde mannen die in goed teamverband samenwerken. Alles ging heel snel en efficiënt. Meedenken en meewerken zoals het hoort. Kortom heel goed of beter gezegd heel sterk (werk)!
Zeer te spreken over Sterk Verhuizing. In één dag is onze gehele woning, inclusief thuiskantoor verhuisd naar onze tijdelijke woning en nieuwe kantoorruimte (inclusief demontage en montage).
Koekoeksbloem 14
6245TC Eijsden
Hét verhuisbedrijf in Limburg voor een zorgeloze verhuizing