Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een consistente waardering voor een professioneel verhuisbedrijf met vriendelijke medewerkers en duidelijke afspraken. Klanten noemen vaak stipte planning, efficiënte uitvoering en zorg voor de inboedel. De communicatie is helder en de service wordt als betrouwbaar en klantgericht ervaren. Al met al levert Sterk Verhuizingen een zorgeloze ervaring en worden zij aanbevolen.
Mijn verhuizing met STERK was er een met diverse onverwachte wendingen. Het was erg fijn te merken hoe flexibel het bedrijf is. Zowel het ophalen als het afleveren van de inboedel ging vlot en netjes. Je hebt beschikking over genoeg verhuisdozen die later weer worden opgehaald. Het enige waar ik moeite mee heb, is dat ik vaker achter een email of appje aan moet gaan voordat ik antwoord krijg. Vragen worden niet altijd beantwoord, maar als het om afspraken gaat, is STERK wel betrouwbaar.
9 September 2026
Arnout
Maastricht
Deze keer een verhuizing binnen hetzelfde pand. Van de studenten zolder kamer naar de zelfstandige beneden woning. En het was even schrikken voor de mannen want bij de opdracht die zij hadden gekregen stonden per ongeluk de verhuisdozen niet vermeld. Maar daar draaiden ze hun hand niet voor om. En dat terwijl ze ook nog met een man minder waren dan ze hadden gehoopt. Hup kasten en bedbank uit elkaar en daarna ook weer perfect op de nieuwe plek in elkaar. Super gedaan mannen en heel erg bedankt en tot de volgende keer maar weer.
8 September 2026
Clemmy Molin
Maastricht
Hele fijne verhuizer, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede communicatie, altijd hetzelfde aanspreekpunt, direct, helder en duidelijk, fijn team van verhuizers dat netjes werkt en goed met je spullen omgaat.
4 September 2026
Rian en Chris
Aardige mensen, correct verhuisd
3 September 2026
Jolanda
Maastricht
Due to another mover cancelling, we were faced with having to find someone to help us move a piano within 48 hours. After reaching out to them, they called me back within 30 min that they found a solution: they were able to organize it for noon the next day. The men who came were friendly, took care of the piano and did a great job. Many thanks to them - very grateful & amazing job!
Marlies
Maastricht
Onze verhuizing is soepel en vlot verlopen. De communicatie voorafgaand aan en tijdens de verhuizing was prettig, de offerte duidelijk. Prima service!
Bibi
Maastricht
Fijne communicatie, ruimte gekregen om nog iets te veranderen in de planning en op de dag van de verhuizing een zeer vriendelijk en capabel team over de vloer. Kortom, zeer tevreden!!
Esther
Scheulder
STERK biedt uitstekende service tijdens je verhuizing. Fijne en soepele communicatie en komen afspraken na! De verhuizing verliep vlot, professioneel en zorgvuldig, en dat gaf veel rust op een toch drukke dag. De mannen gaan zorgvuldig met je spullen om en zijn efficiënt bij het verhuizen. Tevens een top service voor het demonteren en monteren van kasten en dergelijke, aanrader! Wij willen het hele team bedanken voor de vriendelijke en behulpzame houding en waarderen de inzet van STERK enorm.
4 August 2026
Laura
Maastricht
Al vanaf het begin was het contact prettig en werd er snel gereageeRd op vragen. De verhuisdag zelf verliep soepel dankzij de fijne mannen van STERK verhuizingen. Goed op elkaar ingespeeld en ook sterk en zeer netjes allemaal.Het is dat we voorlopig geen verhuisplannen hebben, anders gunde ik onszelf weer ontzorgd te worden door STERK.
17 June 2026
Anita Bastiaans
Maastricht
Perfecte verhuisservice en communicatie. Sterk in ontzorgen is niet alleen de slogan, maar ook echt waar!
4 June 2026
Marina
Maastricht
Het team dat ons verhuisd heeft was deskundig, bekwaam, zorgvuldig en attent. Zij dachten goed mee hoe we snel en efficiënt onze spullen konden verhuizen zowel naar onze nieuwe woning als naar de opslag.
3 June 2026
Jill Lambij
Eijsden
Het verhuisteam werkte snel, doelmatig en professioneel samen. De leden waren allemaal even vriendelijk en er was een topper bij voor het demonteren en weer monteren van kasten en ander meubilair.
2 June 2026
Ed
Maastricht
De verhuizing is tot in de puntjes verzorgd. Prima communicatie (duidelijk/helder); afspraak = afspraak. Alle meubilair (grotendeels antiek meubilair, klokken, schilderijen, tinnen en zilveren voorwerpen etc. zeer professioneel ingepakt, vervoerd en afgeleverd). Werkelijk een top verhuisbedrijf! Zonder voorbehoud: aan te bevelen!!
21 April 2026
Harry Beckers
Cadier en Keer
21 April 2026
Ignazio
Bilzen
Sterk belooft een zorgeloze verhuizing en dat is ze zeker gelukt! Een verhuizing vanuit Zuid-Oost Groningen naar zuiden van het land is toch best een operatie. Binnen 2,5 uur was alles ingeladen, voorzichtig en met veel zorg voor onze inboedel. Uitladen was in 2 uur gebeurd. Hele fijne ploeg mannen die met plezier samenwerken. Het hele proces is uiterst efficiënt verlopen en ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
1 April 2026
Muriel
Molenbeersel
Voor, tijdens en na de verhuizing alles top geregeld! Bekwame en sympathieke medewerkers. Kortom bij een volgende verhuizing kies ik zeker weer voor Sterk!
Christianne
Haijen
Zeer tevreden over onze verhuizing. Bij binnenkomst stelden de 3 mannen zich voor. Gingen correct met onze spullen om. Communiseren ging makkelijk. Zeker 'n aanrader.
Anny
Maastricht
Laagdrempelig, zorgvuldig, heel vriendelijk en gewoon alles prima verlopen. Zeker een aanrader voor je verhuizing.
Marianne
Maastricht
Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke en kundige werknemers.
Peggy Castermans
Lanaken
Ze kwamen op tijd. De verhuizing is heel goed verlopen. De kasten weer netjes in elkaar gezet. Een aanrader voor mensen die willen verhuizen.
Lekner
Gronsveld
Hoewel ik mij vantevoren best wel druk had gemaakt om de verhuizing was dat achteraf gezien totaal niet nodig. De jongens hebben hard gewerkt en binnen een dag stond alles netjes op de goede plek. De dag erna is de handyman nog gekomen om één en ander op te hangen en ook dat ziet er top uit. Ik ben erg blij met mijn nieuwe huisje en kan Sterk verhuizingen van harte aanbevelen!
Wendy
Geleen
zeer behulpzaam, correct en alles voorzichtig verhuist en geplaatst. Ook het opruimen van overtollige spullen is correct uitgevoerd
L
Maastricht
Goed , snel en niet duur .
Paul Baltussen
MAASTRICHT
Het begon al met mooi op tijd aanwezig, daarna begonnen met inruimen en afbreken wat op n hele nette en bekwame manier is gedaan. ( Vakmensen).
Fred Schillings
Gulpen
Hele vriendelijke mannen die alles netjes en volgens afspraak verhuisd hebben.
Katlijn
Maastricht
Hét verhuisbedrijf in Limburg voor een zorgeloze verhuizing
Koekoeksbloem 14
6245TC Eijsden