Kundig en betrouwbaar

Vakkundige medewerkers, houden zich aan afspraken (zoals bv terugbellen), snelle reactie, zoeken alles goed uit.

Alleen maar positief.

Meedenkend, goede communicatie, snelle actie.

Ik ben zeer goed geholpen

Mijn ervaring is prima en zou u zeker bij anderen aanbevelen

Goed, Klantvriendelijk, snelle service

Zeer goed, klantvriendelijk, snelle service. Goedkoopste rente.

snel en accuraat denken ook met je mee

in een week tijd is mijn aanvraag volledig afgehandeld het fijne is dat het allemaal digitaal kan worden afgewerkt ook deze tweede keer weer goed geholpen mijn dank hiervoor

Goeie service top adviseurs ga vooral zo door

Zeer goed, professioneel bedrijf

De medewerkers zijn zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze werken hard voor de klant. En geven je een goed en prettig gevoel als klant zijnde.

Super snelle afhandeling

Digitaal dossier is super makkelijk en accuraat. Goeie service en professioneel advies.

Alle correspondenti goed verlopen

Mijn ervaring is prima verlopen alle vragen worden goed beantwoord. Ik zou het een ieder aanraden om hier een lening af te sluiten.

Heel professioneel en denken goed mee

Het was wederom heel fijn om met de collega’s van KD samen te werken. Er werd goed meedacht om de best mogelijke oplossing te realiseren. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, zeker aan te bevelen.

Zeer fijn

We zijn goed geholpen met een goed advies

juist en snel geholpen

Vriendelijk personeel, betrouwbaar, snelle service en super lage rente! Ik ben meer dan tevreden.

Goed geholpen en goede service

Ik heb gemakkelijk documenten kunnen toevoegen en het ging soepel aanrader

Klant staat voorop bij dit professioneel team

Een ongelooflijke inzet, professioneel en klantvriendelijk, van een team die zich allemaal, zonder een uitzondering inzetten om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Erg goed geholpen, ik voelde mij echt gewaardeerd. Gewoonweg top en een echte aanrader indien je op zoek bent naar een passend krediet.

Duidelijke en vlotte uitleg.

Door de corona crisis ging e.e.a. niet helemaal zoals voor iedereen gewenst is, maar na de trage verzending, heen en weer, is alles goed en snel verlopen.

Waren heel vriendelijk als ik elke keer belde ze gaven mij goede richtlijn en hebben me goed op de hoogte gehouden

Hele prettige medewerkers

Goed geholpen, vriendelijke,duidelijke uitleg. Bedankt

Snelle afwikkeling

Werd altijd vriendelijk geholpen.

Vlot, zorgzaam en professioneel

Al dag na het indienen van mijn aanvraag werd met mij telefonisch contact opgenomen. De adviseur had wat relevante vragen gesteld en een toelichting gegeven over een aantal praktische zaken. Telkens werd ik aangenaam verrast door de snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie waarmee mijn aanvraag werd behandeld. Bovendien heb ik contact met de medewerkers als zeer prettig ervaren wat zeker niet onbelangrijk is.

Goed en duidelijk geholpen

Prettige ervaring!

Prettige ervaring. Oversluiten huidige PL naar nieuwe PL met lagere rente. Extra dingetje in laten meenemen en zeer goed mee denken van adviseurs. Niet direct problemen zien maar in oplossingen denken, zeer prettig. Content met Kredietdesk als tussenpersoon cq. adviseur!

Goede volledige controle en vlotte service en door meerdere medewerkers correct afgehandeld

Heel vriendelijk, snel en deskundig geholpen

Mijn lening aanvraag is snel, deskundig en uiterst vriendelijk afgehandeld.

3 maal scheepsrecht

In mijn geval was het een lastige aanvraag namelijk het opsplitsen van een lening en tegenwerkende afhankelijkheden zoals een hypotheek met ex-partner maar lang verhaal kort. Er moest veel heen en weer gecommuniceerd worden en pas bij de derde aanvraag was alles goed en compleet. Kredietdesk heeft zo goed mogelijk gecommuniceerd en bemiddeld waar kon. Gelukkig hadden ze ook veel geduld waardoor het nu toch is afgehandeld en ik weer verder kan.

Prima geholpen

Eén klein minpuntje is de digitale ondetekening. Wij begrepen niet echt de bedoeling van alle linkjes die je in één keer doorgestuurd krijgt. Het zou makkelijker zijn als bij elk linkje de naam staat van degene die het moet ondertekenen. Verder prima en snel geregeld