Positieve ervaring en correcte afhandeling

KredietDesk heeft een zeer persoonlijke en vriendelijke maar toch zakelijke benadering. Ze geven uitstekend advies en blijven toch meedenken naar een oplossing. Ook de dames van de helpdesk zijn supervriendelijk, behulpzaam en klantgericht.

Zeer vriendelijk geholpen

Prima ervaren, duidelijke uitleg en de mogelijkheden worden goed besproken.

Top team

Ik wilde echt al opgeven maar uw medewerkers hebben mij erdoor heen gesleept. Moest veel inleveren kwa bewijsstukken maar het is gelukt. Bedankt voor jullie tijd en geduld. Super

Zeer klantgericht en adviserend

Veel overleg gehad met Ryan. Er wordt tijd genomen voor de klant. Meegedacht en goed en duidelijk geadviseerd. Vriendelijk.

Supersnel en correct

Alles is supersnel en correct behandeld.

Er word goed ondersteund in de route naar je aanvraag.

Ik heb een goede ervaring met kredietdesk. Mijn omgeving mag wat duidelijker. Sepa formulier staat wat onhandig aangegeven en meerdere overzichten van je betaalrekening in één kopje uploaden lukt niet ivm overschrijven. Het contact verloopt erg vriendelijk, het zou wel fijn zijn als je één zaak behandelaar krijgt ipv nu telkens iand anders aan de telefoon

Vriendelijke en meedenkende organisatie

Oversluiten van een oude lening, waarbij goed meegedacht werd bij de aanvraag en afhandeling.

Heel erg tevreden en erg goede communicatie

Goede communicatie, snelle doorlooptijd en duidelijke voorwaarden. Nog steeds heel erg tevreden na meerdere keren bij Kredietdesk een lening te hebben afgesloten.

Zeer positief

Goed behulpzaam attent ...gewoon goed

De volgende keer kom ik hier weer.

Goed en snel geregeld en hele vriendelijke medewerkers.

Alles was duidelijk en snel afgehandeld

Klantvriendelijk heel erg tevreden 5 steren waard

was goed

mijn ervaring collega's van Krediet Desk hebben mij goed geholpen

Vlot en vriendelijk geregeld

Fijn vriendelijk contact. Alles word met veel geduld maar toch vlot door genomen.ook erg fijn om de voorgang en uploaden te kunnen volgen op mijn omgeving. Alleen jammer dat de handtekeningen nog niet digitaal kunnen. Dit kost erg veel werk om alle getekende formulieren in te scannen en niet iedereen heeft een scanner denk ik

goed, duidelijk

snelle service en duidelijk.

Toppie

Zeer bekwaam en behulpzaam

Een vriendelijke en snelle behandeling.

Ik heb de aanvraag als plezierig en goed ervaren. Altijd vriendelijk te woord gestaan en behandeld. Ook goede uitleg gekregen bij wat te doen.

Snel geholpen Duidelijk uitleg

Zeer vriendelijk en duidelijk

Tevreden

perfect en snel financiering geregeld

Ben zeer netjes telefonisch te woord gestaan goede uitleg snel geregeld TOP

echt tevreden met het proces en de service

mijn ervaring was echt goed. ze communiceerden heel goed en duidelijk. binnen 1 week was mijn aanvraag compleet. Ik ben zeer tevreden over de service van Kredietdesk.

Uitstekende snelle service!

Zeer tevreden over de afwikkeling en ondersteuning!

Zeer tevreden ben goed geholpen!

Goede ervaring

Snel, geen verassingen en persoonlijk

Goede snelle service, persoonlijk contact mogelijk als dit gewenst is, duidelijk advies.

Een bedrijf met zeer klantvriendelijke medewerkers.

De medewerkers van Kredietdesk doen alle moeite om de zaken voor je te regelen. Ze hebben goede kennis van de financiële materie en ook zeer vriendelijk.

Zeer snelle afhandeling

Mijn aanvraag keurig behandeld ,vriendelijk personeel en zeer behulpzaam bij problemen