Goed er vaaren

Snel, behulpzaam en kundig!

Naar volle tevredenheid geholpen!

Goed en snel geholpen

Is al onze 2e ervaring met kredietdesk En wij Waren wederom heel tevreden Ze waren heel vriendelijk en meedenkend Meteen het beste advies gegeven We werden meteen ingelicht van de vorderingen

Klantvriendelijk en duidelijk

Klantvriendelijk en duidelijk. Mijn aanvraag werd super goed afgehandeld

Een duidelijke en klantvriendelijk krediet organisatie

Een goed en duidelijke organisatie die alles goed voor elkaar hebben. En snel kunnen handelen en tot een goede aanbieding komen voor de klant.

Heel goed en duidelijk uitgelegd, en de tijd er voor genomen

Elke keer gevraagd om de juiste stukken, ik heb weinig verstand van up en downloaden. Maar door hun geduld toch uitgekomen. Prettig en correct geholpen een pluim

zeer klantvriendelijke benadering

ik ben erg vriendelijk geholpen en de afwikkeling was eenvvoudig en snel

Klantvriendelijk en snelle afwikkeling

Na mijn eerste contact , eerlijke beoordeling en vriendelijke collega’s. Goede afwikkeling, kortom Top.

Ik ben weer super geholpen

Je bent echt een persoon ,geen nummer. Als ik na twee dagen terugbel, weten ze wie ik ben zonder de gegevens erbij te zoeken. Zeer behulpzaam, alles goed geregeld. Als er iets is wordt er direct gebeld. Zeer duidelijk wat er nodig is, uitleg waar nodig.

Superrrrrrr!

Great service! Amazing team! IFantastic!Ik ben dankbaar.

Prima en snel geholpen

Goede service en zeer tevreden.

Prima geholpen!

Kredietdesk denkt met je mee en komt met een goed advies!

Goede professionele mensen

Kon altijd bellen en dan werden wij netjes en vakkundig te woord gestaan

goede begeleiding en volt geholpen

onze financieel adviseur had me erop gewezen dat we via kredietdesk volt een persoonlijke lening konden krijgen voor de verbouwing van de woning. maandag is het aangevraagd en de vrijdag erop stond het geld op de bank. en dat duurde 5 dagen omdat ik zelf 2 dagen heb gebruikt om dingen te regelen en na te denken. Wij zijn erg tevreden over de vlotte service! en dat het geld ook zo snel op onze rekening staat.

Goed geholpen

Men kwam afspraken prima na,deden indien nodig ook nog een extra stapje voor een goed resultaat.

Top sevice, de dames aan de telefoon zijn vriendelijk en hebben echt geduld en zijn altijd bereid om uitleg te geven wanneer je bepaalde dingen niet goed begrijpt. Allemaal even lief, attent en behulpzaam. Dank jullie wel

Goed bereikbaar, vriendelijk en deskundige medewerkers

Goede afhandeling en advies betr mijn leningaanvraag

Ik ben vanaf de start goed door jullie behandeld. Ook de bereikbaarheid was goed.

Super bedrijf! Alle medewerkers die ik gesproken heb waren allemaal super vriendelijk en behulpzaam! Denken goed met je mee en er werd super snel gehandeld!! Wij zijn jullie enorm dankbaar voor het goede advies en de snelle afwikkeling! Wij raden krediet desk zeker aan!

de medewerking en verlengde info was perfect

de informatie die ik van de medewerkster heb gekregen was, duidelijk en informativ warme ik de juiste stuken die nog nodig waren erbij te halen. bedankt Mascha gr Bernd

Super goede servive

Goed en vakkundig geholpen een top bedrijf

Matig

Ik ben zeer tevreden over Mischa, de andere waar ik contact mee heb gehad zeker niet! Werd door de andere van kastje naar de muur gestuurd bah, bij ons liep dat zo op dat we zelfs alles wilde cancellen. Maar Mischa is een supervrouw!!!!! Zoek meer van zulke mensen

Super snelle service

Dinsdag aanvraag gedaan Vrijdag afgewikkeld

Ontzorging

Pro-actieve mensen die meedenken en erg behulpzaam zijn.