Goede voorlichting waardoor ik zelf afweging kon maken
Goed geholpen vriendelijk en betrouwbaar Aanvraag was zo geregeld
Ontzettend goed geholpen met name dé laatste vriendelijke dame die ik aan de telefoon had .Haar naam is mij ontschoten mijn excuses . zij is echt service gericht dank daarvoor grtjs
Prettige en snelle afwikkeling
duidelijk,rechtstreeks en met een goede tempo en goede service.prettig.
Snel,simpel,
IK ben een zeer tevreden klant, erg behulpzaam en de kennis is zeer goed
Supersnelle afwikkeling!! TOP!!
vind alleen jammer dat als je net klaar bent met een krediet en je een nieuwe aanvraagt terwijl je altijd netjes op tijd hebt betaald er zoveel over uit gaat voor een nieuwe lening
Zeer kundig en betrouwbaar geholpen. Div. keren contact met Micha (hopelijk goed gespeld) deze dame houd goed contact met de klant
Snel door korte lijnen, duidelijke communicatie & alles digitaal. Vriendelijke medewerkers!! Die zijn tegenwoordig vaak ver te zoeken.
Bij bankgegevens de hele maand erbij zetten bij aanvraag
Heel duidelijk. Qua voorlichting. Advies. Ik iets niet goed ingevuld. Direct telefoontje. Zo kun je het beter. Dus heel snel. Antwoord oke
Jullie waren perfekt en erg snel. Bedankt voor alle medewerkers.
Ik heb mijn doorlopend krediet om mogen zetten naar een persoonlijke lening. Ben uitstekend geholpen. Bedankt daarvoor.
Jullie hebben mij goed geholpen en eindelijk alles van mijn eigen rekening en eindelijk een stuk verleden weg
Heel goede ervaring goeie informatie en mij goed en duidelijk ook te woord gestaan
Heel tevreden over Julie personnel
Absoluut een aanrader! Erg duidelijke advies, meedenkend en vooral erg snel!
Prima geholpen, netjes en duidelijk.