Ik belde met een vraag en ben uitmuntend behandeld, Toppie en heel erg bedankt.

Ik belde met een vraag en ben uitmuntend behandeld, Toppie en heel erg bedankt.

Goede service...vriendelijk personeel!!!

Soms lastig om alles te downloaden. Ik heb gelukkig een kantoorjob waardoor ik alle apparatuur heb maar voor sommige mensen denk ik dat dit een lastige klus is. Voor de rest niks meer dan lof voor de service.

Zeer goede begeleiding en duidelijk gerichte vragen.

Ik wilde een kleine aanvulling op mijn al bestaande lening. Na overleg bleek dat ik zelf iets meer bij kon lenen, tegen hetzelfde aflossingsbedrag per maand vanwege lagere rentetarieven voor een een iets hogere lening. Zeer goed advies.

echt supergoed geholpen met veel geduld en aandacht mijn oprechte dank

mijn ervaring met kredietdesk is echt supergoed altijd vriendelijk en behulpzaam en met geduld wie ik ook aan de telefoon had. echt dank voor alles.

onze ervaring is keurig geweest, goede uitleg en advies. Wij zijn tevreden, snel, duidelijk.

Geweldig geregeld

Zeer vriendelijke medewerkers die ook echt met je mee denken

Prima service en begeleiding.

Goed advies bij lengte en hoogte lening, goed en duidelijke advies.

geweldig

jullie hebben mijn goed geholpen al was het soms een warboel maar we zijn er super uit gekomen nogmaals bedankt daar voor en voor jullie tijd.vr gr mevr p holtjer _koreneef.

Prima en snelle dienstverlening

Kredietaanvraag professioneel en snel afgewikkeld. Denken mee en geven daarnaast goed advies.

duidelijke afspraken en goed contact

heel goed geholpen

in een woord hele goede service

zeer goed geholpen en begeleid

Veel gegevens invullen was wel een uitdaging

Zeer goed.

Zeer goed geholpen en alles goed uitgelegd.

Snel geregeld

Duidelijke communicatie, klantvriendelijk en snel geregeld

Heel fijn en goed geholpen.

Wij hebben er een prettig aan over gehouden en goed geholpen.

Goed geholpen

wij zijn goed geholpen met de aanvraag voor lening. Echte waren er wel een aantal keer wat simpele foutjes zoals geboortedatum meerdere keren zelfs verkeerd. Ook email adres wat aangepast zou worden alsnog verkeerd. En niet helemaal netjes Nederlands. Verder blij met de snelle service. Wij zijn tevreden

Je wordt gewoon altijd fijn ter woord gestaan, heel aardige dames bij kredietdesk ! Ook snelle afwikkeling !

Super profissioneel!

Het gaat niet alleen over wat bij een bank kan maar wel over samenwerken, kijken aan alle mogelijkheden, profissionele advies en zin in customer service. Ik heb in deze team, al die competenties ervaard. Nogmals, bedankt voor de uitsekend werk. Met vriendleijke groet, Joel

Zeer vriendelijke en goede medewerkers

wij hebben veel contact gehad en ze legde alles elke keer perfect uit!

Super goede en snelle service

Wederom een geweldige en goede en snelle service met het aanvragen. Goede contacten en perfecte ondersteuning. De communicatie en de mails en de sms’jes zijn erg fijn. Wilde langs deze weg iedereen medewerker van Krediet Desk bedanken voor alle uitleg en ondersteuning. Vandaar allemaal een 10.

Uitstekende en zeer snelle service

kennis can zaken, meedenkend, supersnel.

Zeer prettig

Vriendelijke mensen en helder uitleg

Enorm klantvriendelijke medewerkers

De medewerkers hebben erg veel geduld. Denken ook mee.

Ben fijn en snel geholpen.

Met een drietal steekwoorden: Snel, effecient en klantvriendelijk

Goede communicatie

Diverse keren telefonisch contact gehad de afgelopen weken. In het verleden was de communicatie slecht te noemen maar deze is duidelijk vele malen beter geworden!